Nové trendy v moderním vaření po dvou letech opět vítají své návštěvníky. V minulém týdnu proběhly první akce v Otrokovicích, Hradci Králové a Plzni. Okuste jejich atmosféru. Naše fotografie, stejně jako hodnocení účastníků, se vám ji pokusí co nejvěrněji přiblížit, i když jen zprostředkovaně.
Máte zájem o účast na kurzech a odradila vás přísná vstupní opatření? Máme pro vás dobrou zprávu. I u nás dochází k rozvolňování. Od čtvrtka 10. února 2022 již není nutné se před vstupem na akci prokázat potvrzením o bezinfekčnosti. Nadále však platí povinnost nosit ochranu dýchacích cest. Přihlášky na akci jsou stále aktivní. Najdete je na https://jidelny.cz/prihlaska0.aspx?projekt=102. Upozorňujeme i na nové místo konání, je to Cheb. Neváhejte a využijte možnost načerpat novou inspiraci pro vaše stravovací provozy.
A nyní již obrazem ke slibovaným Novým trendům 2022.
Již večer je třeba předpřipravit prezentované pokrmy.
Také je potřeba změnit uspořádání celé jídelny, aby vyhověla potřebám akce.
Každé ráno se těšíme na příjemnou atmosféru, kterou s sebou přinášíte.
Po přednáškách a prezentacích nastává čas degustace:
A takto vnímají akci ti, kteří se zúčastnili.
Otrokovice, 8. února 2022:
„Děkuji za inspiraci. Děkuji za to, se se snažíte předat kvalitu a ukázku toho, že i školní stravování může být jiné.“
„Jídla hezká, nápady dobré, ale ne moc pro naše děti. Ale jinak velký dík za tuto akci.“
„Chybí mi pan Albert a Bonduelle a pan Hermann, ale jinak kluci taky dobří!“
„Skvělá jídla, výborná kančí kýta se šípkovou omáčkou, zel. knedlíky, fazolová polévka výborná!“
Hradec Králové, 9. února 2022:
„Děkujeme, byl to po dvou dlouhých letech krásný den.“
„Moc díky všem. Na toto školení jezdím moc ráda. Takových kvalitních školení není moc a vždy si odsud přivezu spoustu inspirace a dobrých receptů.“
Plzeň, 10. února 2022:
„Moc děkujeme za inspiraci. Hlavně hodně humoru a pokračovat!“
„Prosím na příští akci zmodernizovat „českou klasiku“, a přidat svačinky ranní i odpolední.“
„Jste opravdu skvělý tým, jen chybí „sklenička vína“ na stolku. :-)“
Vše můžeme realizovat díky úžasné spolupráci domácích kuchařek z jídelen, které to s námi nemají opravdu moc lehké a patří jim velký dík za jejich pomoc, ochotu i trpělivost. Děkujeme.
Diskuze