Přeskočit na obsah

Nové trendy 2022 v obrazech

Po dvou letech jsme konečně mohli vyrazit na další tour Nové trendy v moderním vaření. Atmosféra byla skvělá a těšíme se na pokračování v dalších týdnech. Přeneste se s námi do prostředí plného úžasných vůní a chutí pomocí fotografií z prvního týdne těchto akcí. Navíc pro vás máme dobrou zprávu!

Autor: Redakce Jídelny.cz

Nové trendy v moderním vaření po dvou letech opět vítají své návštěvníky. V minulém týdnu proběhly první akce v Otrokovicích, Hradci Králové a Plzni. Okuste jejich atmosféru. Naše fotografie, stejně jako hodnocení účastníků, se vám ji pokusí co nejvěrněji přiblížit, i když jen zprostředkovaně.

Máte zájem o účast na kurzech a odradila vás přísná vstupní opatření? Máme pro vás dobrou zprávu. I u nás dochází k rozvolňování. Od čtvrtka 10. února 2022 již není nutné se před vstupem na akci prokázat potvrzením o bezinfekčnosti. Nadále však platí povinnost nosit ochranu dýchacích cest. Přihlášky na akci jsou stále aktivní. Najdete je na https://jidelny.cz/prihlaska0.aspx?projekt=102. Upozorňujeme i na nové místo konání, je to Cheb. Neváhejte a využijte možnost načerpat novou inspiraci pro vaše stravovací provozy.

A nyní již obrazem ke slibovaným Novým trendům 2022.

Již večer je třeba předpřipravit prezentované pokrmy.

NT 2022 - Kuchař při večerní přípravě pokrmů 1 NT 2022 - Kuchař při večerní přípravě pokrmů 2 NT 2022 - Kuchař při večerní přípravě pokrmů 3

Také je potřeba změnit uspořádání celé jídelny, aby vyhověla potřebám akce.

NT 2022 - Příprava sálu 1 NT 2022 - Příprava sálu 2 NT 2022 - Příprava sálu 3

Každé ráno se těšíme na příjemnou atmosféru, kterou s sebou přinášíte.

NT 2022 - Hlediště 1 NT 2022 - Hlediště 2 NT 2022 - Hlediště 3

Po přednáškách a prezentacích nastává čas degustace:

NT 2022 - Degustace 1 NT 2022 - Degustace 2 NT 2022 - Degustace 3 

NT 2022 - Pokrm 1 NT 2022 - Pokrm 2 NT 2022 - Pokrm 3 

NT 2022 - Pokrm 4 NT 2022 - Pokrm 5 NT 2022 - Pokrm 6 NT 2022 - Pokrm 7

A takto vnímají akci ti, kteří se zúčastnili.

Otrokovice, 8. února 2022:

„Děkuji za inspiraci. Děkuji za to, se se snažíte předat kvalitu a ukázku toho, že i školní stravování může být jiné.“

„Jídla hezká, nápady dobré, ale ne moc pro naše děti. Ale jinak velký dík za tuto akci.“

„Chybí mi pan Albert a Bonduelle a pan Hermann, ale jinak kluci taky dobří!“

„Skvělá jídla, výborná kančí kýta se šípkovou omáčkou, zel. knedlíky, fazolová polévka výborná!“

Hradec Králové, 9. února 2022:

„Děkujeme, byl to po dvou dlouhých letech krásný den.“

„Moc díky všem. Na toto školení jezdím moc ráda. Takových kvalitních školení není moc a vždy si odsud přivezu spoustu inspirace a dobrých receptů.“

Plzeň, 10. února 2022:

„Moc děkujeme za inspiraci. Hlavně hodně humoru a pokračovat!“

„Prosím na příští akci zmodernizovat „českou klasiku“, a přidat svačinky ranní i odpolední.“

„Jste opravdu skvělý tým, jen chybí „sklenička vína“ na stolku. :-)“

Vše můžeme realizovat díky úžasné spolupráci domácích kuchařek z jídelen, které to s námi nemají opravdu moc lehké a patří jim velký dík za jejich pomoc, ochotu i trpělivost. Děkujeme.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se