Přeskočit na obsah

Nové trendy v moderním vaření 2022

Chcete načerpat inspiraci a ochutnat exkluzivní jídla? Nenechte si ujít novou inspiraci pro stravovací provozy a přihlaste se na další ročník Nových trendů v moderním vaření. Akce je určena pro vedoucí pracovníky a hlavní kuchaře nejen školních kuchyní. Aktualizováno 21. ledna: Přidána akce 15.3. v Chebu.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Chystáme pro vás další ročník Nových trendů v modením vaření. Gastro tým vás nechá nahlédnout pod pokličku při přípravě degustačního menu. Uvidíte praktické ukázky přípravy 13 pokrmů a spoustu dobrých rad a tipů pro váš provoz. A nejenže uvidíte celý postup přípravy jídel, ale budete mít možnost výsledek i ochutnat a hned ohodnotit přes on-line anketu. A navíc… domů si odnesete sešit se všemi recepty z degustačního menu.

Součástí akce bude i školení Hygienické minimum, které bude speciálně zaměřeno na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.

Aktualizace 21.1.: Byl přidán další termín školení > nově pořádáme akci 15. března 2022 také v Chebu. Využijte této mimořádné příležitosti!

Program

07:15 – 07:30Prezence na Hygienické minimum
07:30 – 09:00Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:30 Praktické ukázky nových jídel a receptů

Změna programu vyhrazena

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod).

Školení je vždy od 07:30 do 09:00 hod. Výjimka je 08.03.2022 v Praze, školení začíná v 07:00 hod a končí v 08:30 hod.

Nové trendy v moderním vaření 2022

Uvidíte přípravu 13 receptů pro stravovací provozy. A nejenže uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na kančí kýtu se šípkovou omáčkou nebo štiku kapskou s batátovým pyré a zeleninou. Nebudou chybět ani recepty, např. na pomazánky z vepřového masa a kořenové zeleniny, polévky, a malá sladkost na závěr, dýňové koblížky s borůvkovým tvarohem.

Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů s degustačním menu.

Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).

Přijďte, máme pro vás připraveno bohaté pohoštění. Po roční pauze se na vás moc těšíme.

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře 950 Kč
Nové trendy v moderním vaření1.050 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření1.800 Kč

Při platbě převodem se vstupné snižuje o 100 Kč!


Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření:

DatumMěstoAdresa konáníMapa
08.02.2022OtrokoviceStřední průmyslová škola, tř. Tomáše Bati 1266mapa
09.02.2022Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
10.02.2022Plzeň11. Školní jídelna, Baarova 2564/31mapa
15.02.2022Česká Lípa*Střední průmyslová škola, Havlíčkova 426/5mapa
16.02.2022JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa 
17.02.2022JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa 
22.02.2022PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa 
23.02.2022Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa 
24.02.2022OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa 
25.02.2022Rychnov nad Kněžnou**Školní jídelna RK, U Stadionu 1229mapa 
01.03.2022PardubiceGymnázium, Mozartova 449mapa
02.03.2022Ostrava-Zábřeh*Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského, Středoškolská 2854/1mapa
03.03.2022České Budějovice 5*Základní škola, Pohůrecká 382/16mapa
08.03.2022Praha 3Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa 
09.03.2022BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
10.03.2022BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
11.03.2022ZnojmoZákladní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98mapa
15.03.2022Cheb NOVÉ6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16mapa
16.03.2022Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa

* nové prostory

** ZRUŠENO

Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře:

DatumMěstoAdresa konáníMapa
08.02.2022OtrokoviceStřední průmyslová škola, tř. Tomáše Bati 1266mapa
09.02.2022Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
10.02.2022Plzeň11. Školní jídelna, Baarova 2564/31mapa
15.02.2022Česká Lípa*Střední průmyslová škola, Havlíčkova 426/5mapa
16.02.2022JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa 
17.02.2022JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa 
22.02.2022PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa 
23.02.2022Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa 
24.02.2022OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa 
25.02.2022Rychnov nad Kněžnou**Školní jídelna RK, U Stadionu 1229mapa 
01.03.2022PardubiceGymnázium, Mozartova 449mapa
02.03.2022Ostrava-Zábřeh*Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského, klubovna, Středoškolská 2854/1mapa
03.03.2022České Budějovice 5Nekoná se!!!
08.03.2022Praha 3Hotel Olšanka, sál Liberec, Táboritská 23/1000mapa 
09.03.2022BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
10.03.2022BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
11.03.2022ZnojmoZákladní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98mapa
15.03.2022Cheb NOVÉ6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16mapa
16.03.2022Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa

* nové prostory

** ZRUŠENO

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.

Podrobnosti rezervace

1. Vstup na akci je možný pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

2. Daňový doklad vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

4. Při vstupu na akci účastníci souhlasí s pořadatelskými podmínkami a zároveň deklarují, že splňují podmínky pro účast na akci uvedených na www.jidelny.cz/opatreni.  

5. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.

Rádi byste měli školení ve vaší školní jídelně?

Nabídněte nám prostory k pronájmu. Rádi bychom vyhověli všem zájemcům, kteří mají o účast na školení Nové trendy v moderním vaření zájem. Za využití prostor a techniky pro tyto akce platíme jídelnám (školám) dohodnutý nájem. Případné nabídky, prosíme, posílejte mailem na adresu: info@jidelny.cz.

Organizační tým školení Nové trendy v moderním stravování

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: majka1

    recepty z trendů
    Na tuto akci posílám kuchařky opakovaně. Jen jsem byla trochu překvapená z receptů. Třeba rizoto z pepitek a trhaného hovězího masa za 35,- Kč za porci bez polévky a salátu by pro jídelnu byla finanční sebevražda

  • Autor: únor

    polotovar
    No tak polotovary jsou vždy drahé.