Chystáme pro vás další ročník Nových trendů v modením vaření. Gastro tým vás nechá nahlédnout pod pokličku při přípravě degustačního menu. Uvidíte praktické ukázky přípravy 13 pokrmů a spoustu dobrých rad a tipů pro váš provoz. A nejenže uvidíte celý postup přípravy jídel, ale budete mít možnost výsledek i ochutnat a hned ohodnotit přes on-line anketu. A navíc… domů si odnesete sešit se všemi recepty z degustačního menu.
Součástí akce bude i školení Hygienické minimum, které bude speciálně zaměřeno na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.
Aktualizace 21.1.: Byl přidán další termín školení > nově pořádáme akci 15. března 2022 také v Chebu. Využijte této mimořádné příležitosti!
Program
07:15 – 07:30 | Prezence na Hygienické minimum |
07:30 – 09:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
08:50 – 09:20 | Prezence na Nové trendy v moderním vaření |
09:20 – 13:30 | Praktické ukázky nových jídel a receptů |
Změna programu vyhrazena
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
Lektor: Jiří Plzák
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod).
Školení je vždy od 07:30 do 09:00 hod. Výjimka je 08.03.2022 v Praze, školení začíná v 07:00 hod a končí v 08:30 hod.
Nové trendy v moderním vaření 2022
Uvidíte přípravu 13 receptů pro stravovací provozy. A nejenže uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na kančí kýtu se šípkovou omáčkou nebo štiku kapskou s batátovým pyré a zeleninou. Nebudou chybět ani recepty, např. na pomazánky z vepřového masa a kořenové zeleniny, polévky, a malá sladkost na závěr, dýňové koblížky s borůvkovým tvarohem.
Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů s degustačním menu.
Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).
Přijďte, máme pro vás připraveno bohaté pohoštění. Po roční pauze se na vás moc těšíme.
Vstupné
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře | 950 Kč |
Nové trendy v moderním vaření | 1.050 Kč |
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření | 1.800 Kč |
Při platbě převodem se vstupné snižuje o 100 Kč!
Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
08.02.2022 | Otrokovice | Střední průmyslová škola, tř. Tomáše Bati 1266 | mapa |
09.02.2022 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
10.02.2022 | Plzeň | 11. Školní jídelna, Baarova 2564/31 | mapa |
15.02.2022 | Česká Lípa* | Střední průmyslová škola, Havlíčkova 426/5 | mapa |
16.02.2022 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
17.02.2022 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
22.02.2022 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
23.02.2022 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
24.02.2022 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
25.02.2022 | Rychnov nad Kněžnou** | Školní jídelna RK, U Stadionu 1229 | mapa |
01.03.2022 | Pardubice | Gymnázium, Mozartova 449 | mapa |
02.03.2022 | Ostrava-Zábřeh* | Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského, Středoškolská 2854/1 | mapa |
03.03.2022 | České Budějovice 5* | Základní škola, Pohůrecká 382/16 | mapa |
08.03.2022 | Praha 3 | Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 | mapa |
09.03.2022 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
10.03.2022 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
11.03.2022 | Znojmo | Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98 | mapa |
15.03.2022 | Cheb NOVÉ | 6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16 | mapa |
16.03.2022 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
* nové prostory
** ZRUŠENO
Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
08.02.2022 | Otrokovice | Střední průmyslová škola, tř. Tomáše Bati 1266 | mapa |
09.02.2022 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
10.02.2022 | Plzeň | 11. Školní jídelna, Baarova 2564/31 | mapa |
15.02.2022 | Česká Lípa* | Střední průmyslová škola, Havlíčkova 426/5 | mapa |
16.02.2022 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
17.02.2022 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
22.02.2022 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
23.02.2022 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
24.02.2022 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
25.02.2022 | Rychnov nad Kněžnou** | Školní jídelna RK, U Stadionu 1229 | mapa |
01.03.2022 | Pardubice | Gymnázium, Mozartova 449 | mapa |
02.03.2022 | Ostrava-Zábřeh* | Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského, klubovna, Středoškolská 2854/1 | mapa |
03.03.2022 | České Budějovice 5 | Nekoná se!!! | |
08.03.2022 | Praha 3 | Hotel Olšanka, sál Liberec, Táboritská 23/1000 | mapa |
09.03.2022 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 | mapa |
10.03.2022 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 | mapa |
11.03.2022 | Znojmo | Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98 | mapa |
15.03.2022 | Cheb NOVÉ | 6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16 | mapa |
16.03.2022 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
* nové prostory
** ZRUŠENO
Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.
Podrobnosti rezervace
1. Vstup na akci je možný pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
2. Daňový doklad vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
4. Při vstupu na akci účastníci souhlasí s pořadatelskými podmínkami a zároveň deklarují, že splňují podmínky pro účast na akci uvedených na www.jidelny.cz/opatreni.
5. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Rádi byste měli školení ve vaší školní jídelně?
Nabídněte nám prostory k pronájmu. Rádi bychom vyhověli všem zájemcům, kteří mají o účast na školení Nové trendy v moderním vaření zájem. Za využití prostor a techniky pro tyto akce platíme jídelnám (školám) dohodnutý nájem. Případné nabídky, prosíme, posílejte mailem na adresu: info@jidelny.cz. |
Organizační tým školení Nové trendy v moderním stravování
Diskuze
Autor: majka1
recepty z trendů
Na tuto akci posílám kuchařky opakovaně. Jen jsem byla trochu překvapená z receptů. Třeba rizoto z pepitek a trhaného hovězího masa za 35,- Kč za porci bez polévky a salátu by pro jídelnu byla finanční sebevražda
Autor: únor
polotovar
No tak polotovary jsou vždy drahé.