Přeskočit na obsah

Nové trendy v moderním vaření 2023

Praktické ukázky receptů pro stravovací provozy, ochutnávka připravených pokrmů, školení hygienického minima speciálně pro kuchařky a kuchaře ve školních jídelnách – to vše v sobě spojuje další ročník Nových trendů v moderním vaření. Srdečně Vás zveme! Neváhejte a zajistěte si svá místa včas.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Srdečně Vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2023, který Vám přinese praktické ukázky receptů a tipy do Vašeho provozu. Vybrali jsme 15 pokrmů, které školní jídelny trápí nejvíce, a tým špičkových kuchařů Vám ukáže, jak je správně a moderně připravit. Součástí akce je i školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Akce Nové trendy se uskuteční v průběhu jarních prázdnin na 19 místech České republiky. Přijďte načerpat inspiraci a zároveň ochutnat pokrmy vzniklé dle prezentovaných receptů.

Gastro tým Vás nechá nahlédnout pod pokličku při přípravě degustačního menu. Výsledné pokrmy ochutnáte a na místě v anketě rovnou ohodnotíte. Sešit s předloženými recepty je připravený pro každého účastníka. Navíc získáte spoustu cenných rad a tipů pro Váš provoz přímo od profesionálů.

Součástí gastro dne je i školení Hygienického minima, které bude speciálně zaměřené na úskalí, se kterými se denně setkávají kuchaři a kuchařky ve školních jídelnách.

Pro přihlášení na Nové trendy 2023 klikněte na následující tlačítko nebo si otevřete QR kód:

 QR kód Nové trendy 2023

Kurz je jednodenní. Hlavní část, Nové trendy 2023, se bude konat vždy od 9:20 do 13:20 (včetně přestávek a degustace). Školení Hygienického minima proběhne dvakrát, a to vždy 7:30 – 9:00 a 9:40 – 11:10.

Akce je určena kuchařkám a kuchařům pracujícím ve školních jídelnách i vedoucím pracovníkům.

Kapacita školení je omezená, proto neváhejte s přihlášením. Pokud se přihlásíte nejpozději 14 dní před konáním akce, máme pro Vás cenové zvýhodnění.

Přijďte načerpat inspiraci o nejnovějších trendech pro stravovací provozy. Máme pro Vás připravené bohaté občerstvení.

Těšíme se na Vás. Tým Jídelny.cz a partneři akce

Partnery akce jsou společnosti: Bidfood Czech Republic, BONDUELLE spol. s r. o., GASTRO MACH, s.r.o., Nektar Natura s.r.o. a RATIONAL AG.

Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvování (podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení).

Délka školení: 90 min

Lektor: Jiří Plzák

*Školení hygienického minima vychází z nařízení Zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb. § 19, v platném znění.

Termíny 2023

DatumMěstoAdresa konáníMapa
07.02.2023Cheb6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16mapa
08.02.2023Praha-UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
14.02.2023ZlínStřední průmyslová škola polytechnická – Domov mládeže Zlín, nám. T. G. Masaryka 2700mapa
15.02.2023Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
16.02.2023Plzeň11. Školní jídelna, Baarova 2564/31mapa
21.02.2023Česká LípaStřední průmyslová škola, Havlíčkova 426/5mapa 
22.02.2023JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa 
23.02.2023JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
27.02.2023Ústí nad LabemGymnázium Dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa 
28.02.2023PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
01.03.2023Rychnov nad KněžnouŠkolní jídelna RK, U Stadionu 1229mapa
02.03.2023OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
07.03.2023PardubiceGymnázium, Mozartova 449mapa
08.03.2023Ostrava-ZábřehStřední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského,            
Středoškolská 2854/1                                                          
mapa
09.03.2023České BudějoviceZákladní škola, Pohůrecká 382/16mapa
14.03.2023Praha 3Nové trendy – Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43
Hygienické minimum – Hotel Olšanka, sál Ostrava, Táboritská 1000/23, 2. patro
mapa
mapa
15.03.2023BrnoNové trendy – Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 2411/10
Hygienické minimum – Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10
mapa
16.03.2023BrnoNové trendy – Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 2411/1010
Hygienické minimum – Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10
mapa
17.03.2023 ZnojmoZákladní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98mapa


*Kromě akcí v Praze 3 a Brně jsou místa konání stejná pro Nové trendy i Hygienické minimum, obě školení probíhají v rámci 1 gastro akce.

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme Vás mezi náhradníky.

Časový harmonogram akce

07:20 – 07:30   Prezence na Hygienické minimum (I. turnus)
07:30 – 09:00   Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20   Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:20   Nové trendy 2023 – praktické ukázky vaření a ochutnávka
09:30 – 09:40   Prezence na Hygienické minimum (II. turnus)
09:40 – 11:10   Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře


*Změna programu vyhrazena
**Vzhledem k časovému harmonogramu upozorňujeme na možnou kolizi. Pokud zadáváte přihlášení na obě akce (Nové trendy + Hygienické minimum), musíte v přihlášce zvolit I. turnus Hygienického minima.

Vstupné

CenaAkční cena
Nové trendy v moderním vaření 20231.290 Kč   1.032 Kč
Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky   990 Kč      792 Kč
Nové trendy 2023 + Hygienické minimum (I. turnus)   1.990 Kč   1.592 Kč

  

QR kód Nové trendy 2023

Podrobnosti rezervace

  1. Vstup na akci pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700627073/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz/novetrendy. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
  2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
  3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně zasláním na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky 1 den před akcí, v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Nabídněte nám prostory k pronájmu. Rádi bychom vyhověli všem zájemcům, kteří mají o účast na školení Nové trendy v moderním vaření zájem. Za využití prostor a techniky pro tyto akce platíme jídelnám (školám) dohodnutý nájem. Případné nabídky, prosíme, posílejte mailem na adresu: info@jidelny.cz.
Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se