Srdečně Vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2023, který Vám přinese praktické ukázky receptů a tipy do Vašeho provozu. Vybrali jsme 15 pokrmů, které školní jídelny trápí nejvíce, a tým špičkových kuchařů Vám ukáže, jak je správně a moderně připravit. Součástí akce je i školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.
Akce Nové trendy se uskuteční v průběhu jarních prázdnin na 19 místech České republiky. Přijďte načerpat inspiraci a zároveň ochutnat pokrmy vzniklé dle prezentovaných receptů.
Gastro tým Vás nechá nahlédnout pod pokličku při přípravě degustačního menu. Výsledné pokrmy ochutnáte a na místě v anketě rovnou ohodnotíte. Sešit s předloženými recepty je připravený pro každého účastníka. Navíc získáte spoustu cenných rad a tipů pro Váš provoz přímo od profesionálů.
Součástí gastro dne je i školení Hygienického minima, které bude speciálně zaměřené na úskalí, se kterými se denně setkávají kuchaři a kuchařky ve školních jídelnách.
Pro přihlášení na Nové trendy 2023 klikněte na následující tlačítko nebo si otevřete QR kód:
Kurz je jednodenní. Hlavní část, Nové trendy 2023, se bude konat vždy od 9:20 do 13:20 (včetně přestávek a degustace). Školení Hygienického minima proběhne dvakrát, a to vždy 7:30 – 9:00 a 9:40 – 11:10.
Akce je určena kuchařkám a kuchařům pracujícím ve školních jídelnách i vedoucím pracovníkům.
Kapacita školení je omezená, proto neváhejte s přihlášením. Pokud se přihlásíte nejpozději 14 dní před konáním akce, máme pro Vás cenové zvýhodnění.
Přijďte načerpat inspiraci o nejnovějších trendech pro stravovací provozy. Máme pro Vás připravené bohaté občerstvení.
Těšíme se na Vás. Tým Jídelny.cz a partneři akce
Partnery akce jsou společnosti: Bidfood Czech Republic, BONDUELLE spol. s r. o., GASTRO MACH, s.r.o., Nektar Natura s.r.o. a RATIONAL AG.
Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvování (podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení).
Délka školení: 90 min
Lektor: Jiří Plzák
*Školení hygienického minima vychází z nařízení Zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb. § 19, v platném znění.
Termíny 2023
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
07.02.2023 | Cheb | 6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16 | mapa |
08.02.2023 | Praha-Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
14.02.2023 | Zlín | Střední průmyslová škola polytechnická – Domov mládeže Zlín, nám. T. G. Masaryka 2700 | mapa |
15.02.2023 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
16.02.2023 | Plzeň | 11. Školní jídelna, Baarova 2564/31 | mapa |
21.02.2023 | Česká Lípa | Střední průmyslová škola, Havlíčkova 426/5 | mapa |
22.02.2023 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
23.02.2023 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
27.02.2023 | Ústí nad Labem | Gymnázium Dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
28.02.2023 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
01.03.2023 | Rychnov nad Kněžnou | Školní jídelna RK, U Stadionu 1229 | mapa |
02.03.2023 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
07.03.2023 | Pardubice | Gymnázium, Mozartova 449 | mapa |
08.03.2023 | Ostrava-Zábřeh | Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského, Středoškolská 2854/1 | mapa |
09.03.2023 | České Budějovice | Základní škola, Pohůrecká 382/16 | mapa |
14.03.2023 | Praha 3 | Nové trendy – Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 Hygienické minimum – Hotel Olšanka, sál Ostrava, Táboritská 1000/23, 2. patro | mapa mapa |
15.03.2023 | Brno | Nové trendy – Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 2411/10 Hygienické minimum – Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10 | mapa |
16.03.2023 | Brno | Nové trendy – Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 2411/1010 Hygienické minimum – Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10 | mapa |
17.03.2023 | Znojmo | Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98 | mapa |
*Kromě akcí v Praze 3 a Brně jsou místa konání stejná pro Nové trendy i Hygienické minimum, obě školení probíhají v rámci 1 gastro akce.
Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme Vás mezi náhradníky.
Časový harmonogram akce
07:20 – 07:30 | Prezence na Hygienické minimum (I. turnus) |
07:30 – 09:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
08:50 – 09:20 | Prezence na Nové trendy v moderním vaření |
09:20 – 13:20 | Nové trendy 2023 – praktické ukázky vaření a ochutnávka |
09:30 – 09:40 | Prezence na Hygienické minimum (II. turnus) |
09:40 – 11:10 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
*Změna programu vyhrazena
**Vzhledem k časovému harmonogramu upozorňujeme na možnou kolizi. Pokud zadáváte přihlášení na obě akce (Nové trendy + Hygienické minimum), musíte v přihlášce zvolit I. turnus Hygienického minima.
Vstupné
Cena | Akční cena | |
Nové trendy v moderním vaření 2023 | 1.290 Kč | 1.032 Kč |
Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky | 990 Kč | 792 Kč |
Nové trendy 2023 + Hygienické minimum (I. turnus) | 1.990 Kč | 1.592 Kč |
Podrobnosti rezervace
- Vstup na akci pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700627073/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz/novetrendy. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
- Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
- Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně zasláním na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky 1 den před akcí, v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Nabídněte nám prostory k pronájmu. Rádi bychom vyhověli všem zájemcům, kteří mají o účast na školení Nové trendy v moderním vaření zájem. Za využití prostor a techniky pro tyto akce platíme jídelnám (školám) dohodnutý nájem. Případné nabídky, prosíme, posílejte mailem na adresu: info@jidelny.cz. |
Diskuze