Srdečně vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2024, který vám přinese praktické ukázky receptů a tipy do Vašeho provozu.
Pro tento ročník jsme vybrali 14 pokrmů, které školní jídelny trápí nejvíce, a tým profesionálních kuchařů vám ukáže, jak je správně a moderně připravit.
Těšit se můžete na bezmasé, sladké, zeleninové a luštěninové pokrmy, českou klasiku moderně, moučníky, saláty, skvělou atmosférua spoustu dalšího.
A hlavně, konečně někdo uvaří pro vás a vy si můžete užít den plný zábavy a inspirace!
Tento ročník pro vás připravujeme opět po celé České republice.
Navštívíme celkem 15 měst, ve kterých připravíme 18 akcí!
Přijďte načerpat inspiraci, ochutnat skvělá jídla, získat tipy a triky do vašeho provozu a nahlédnout pod pokličku při přípravě všech menu, které budete mít i možnost ochutnat.
Součástí akce je osvědčení o absolvování a sešit, který bude obsahovat recepty všech připravovaných pokrmů.
Nové trendy v moderním vaření doprovází tradičně i školení Hygienického minima pro kuchařky a kuchaře, kde si společně během 90 min s odborníkem Mgr. Jiřím Plzákem projdete:
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Zásady osobní a provozní hygieny
- Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Zaujala vás tato akce? Chtěli byste se zúčastnit? Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!
A jak vypadaly Nové trendy v moderním vaření minulý rok? Podívejte se sami, toto si určitě nechcete nechat ujít!
Kurz je jednodenní. Hlavní část, Nové trendy 2024, se koná vždy od 9:20 do 13:20 (včetně přestávek a ochutnávek). Školení Hygienického minima proběhne dvakrát, a to vždy 7:30 – 9:00 a 9:40 – 11:10.
Akce je určena kuchařkám a kuchařům i vedoucím pracovníkům pracujícím ve školních jídelnách.
Kapacita školení je omezená, proto neváhejte s přihlášením.
Těšíme se na Vás.
Tým Jídelny.cz a partneři akce Bidfood Czech Republic, BONDUELLE spol. s r. o., Nektar Natura s.r.o. a RATIONAL AG.
Termíny 2024
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
05.02.2024 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
06.02.2024 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 Hygienické minimum – Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10 | mapa |
07.02.2024 | Znojmo | Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98 | mapa |
08.02.2024 | Praha 3 | Základní škola a Mateřská škola, Chelčického 2614/43 Hygienické minimum – Hotel Olšanka, sál Ostrava, Táboritská 1000/23, 2. patro | |
13.02.2024 | Cheb | 6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16 | mapa |
14.02.2024 | Praha 22 | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
15.02.2024 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
16.02.2024 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
20.02.2024 | Zlín | Školní jídelna Zlín, nám. T. G. Masaryka 2700 | mapa |
21.02.2024 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
22.02.2024 | Plzeň | 11. Školní jídelna, Baarova 2564/31 | mapa |
27.02.2024 | Liberec | Základní škola Liberec, Aloisina výšina 642/51 | mapa |
28.2.2024 | Kolín | 6. Základní škola Kolín, Čelakovského 318 | mapa |
05.03.2024 | Ústí nad Labem | Gymnázium Dr. Václava Šmejkala, Stará 99 | mapa |
06.03.2024 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
07.03.2024 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
11.03.2024 | Ostrava | Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského, Středoškolská 2854/1 | mapa |
12.03.2024 | Pardubice | Gymnázium, Mozartova 449 | mapa |
13.03.2024 | České Budějovice | Základní škola, Pohůrecká 382/16 | mapa |
Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.
Časový harmonogram akce
07:20 – 07:30 Prezence na Hygienické minimum (I. turnus)
07:30 – 09:00 Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20 Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:20 Nové trendy 2024 – praktické ukázky vaření a ochutnávka
09:30 – 09:40 Prezence na Hygienické minimum (II. turnus)
09:40 – 11:10 Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
Školení Hygienického minima bude probíhat ve dvou termínech. Pokud se budete chtít zúčastnit praktických ukázek vaření, zvolte první turnus hygienického minima. Druhý turnus se s praktickými ukázkami časově kryje. Na závěr školení obdržíte osvědčení o absolvování (podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení).
*Změna programu vyhrazena
**Vzhledem k časovému harmonogramu upozorňujeme na možnou kolizi. Pokud zadáváte přihlášení na obě akce (Nové trendy + Hygienické minimum), musíte v přihlášce zvolit I. turnus Hygienického minima.
*** Školení hygienického minima vychází z nařízení Zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb. § 19, v platném znění.
VSTUPNÉ | Cena | Akční cena |
Nové trendy v moderním vaření 2024 | 1.290 Kč | 1.032 Kč |
Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky | 990 Kč | 792 Kč |
Nové trendy 2024 + Hygienické minimum (I. turnus) | 1.990 Kč | 1.592 Kč |
Akční cena platí do konce roku 2023.
Podrobnosti rezervace
Vstup na akci pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700627073/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz/novetrendy. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně zasláním na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky 1 den před akcí, v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Diskuze
Autor: Pavel
Moderní trendy
Proč se tyhle akce v posledních letech pořádají vždy v termínu jarních prázdnin?
Autor: Pavel Ludvík
Protože jindy se kuchařky nemohou uvolnit z práce
Autor: jana7
V době jarních prázdnin je to nesmysl .
Autor: jablo
Olomoucko má jarní prázdniny o týden dřív, než např. Prostějovsko, z Konice bychom rády jely, bohužel máme zrovna plný provoz….(jsme okr. Prostějov – ale nejbližší školení je v Olomouci)…I o jarních prázdninách se v mateřských školách vaří…V mateřských školách se i o jarních prázdninách vaří…
Autor: majka1
termín akce
je to super, aspoň se mohou zúčastnit třeba i ve větším počtu. Za plného provozu je to téměř nemožné.
Autor: Anděla
Nové trendy
Tak Kolín obsazený, ach jo, nemůže být ještě jiný termín? Toto mají holky v dojezdové vzdálenosti a rády by šly.