Přeskočit na obsah

Nové trendy v moderním vaření 2024

Opět po roce pro vás připravujeme Nové trendy v moderním vaření. Praktické ukázky receptů pro stravovací provozy, ochutnávky připravovaných pokrmů, školení hygienického minima – to všechno můžete očekávat na dalším ročníku této skvělé akce. Neváhejte a zajistěte si svá místa včas!

Autor: Redakce Jídelny.cz
Nové trendy v moderním vaření 2024

Srdečně vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2024, který vám přinese praktické ukázky receptů a tipy do Vašeho provozu.

Pro tento ročník jsme vybrali 14 pokrmů, které školní jídelny trápí nejvíce, a tým profesionálních kuchařů vám ukáže, jak je správně a moderně připravit.

Těšit se můžete na bezmasé, sladké, zeleninové a luštěninové pokrmy, českou klasiku moderně, moučníky, saláty, skvělou atmosférua spoustu dalšího.

A hlavně, konečně někdo uvaří pro vás a vy si můžete užít den plný zábavy a inspirace!

Tento ročník pro vás připravujeme opět po celé České republice.
Navštívíme celkem 15 měst, ve kterých připravíme 18 akcí!


Přijďte načerpat inspiraci, ochutnat skvělá jídla, získat tipy a triky do vašeho provozu a nahlédnout pod pokličku při přípravě všech menu, které budete mít i možnost ochutnat.

Součástí akce je osvědčení o absolvování a sešit, který bude obsahovat recepty všech připravovaných pokrmů.

Nové trendy v moderním vaření doprovází tradičně i školení Hygienického minima pro kuchařky a kuchaře, kde si společně během 90 min s odborníkem Mgr. Jiřím Plzákem projdete:

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Zásady osobní a provozní hygieny
  • Nebezpečí potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Zaujala vás tato akce? Chtěli byste se zúčastnit? Tak neváhejte a přihlaste se ještě dnes!

A jak vypadaly Nové trendy v moderním vaření minulý rok? Podívejte se sami, toto si určitě nechcete nechat ujít!

Kurz je jednodenní. Hlavní část, Nové trendy 2024, se koná vždy od 9:20 do 13:20 (včetně přestávek a ochutnávek). Školení Hygienického minima proběhne dvakrát, a to vždy 7:30 – 9:00 a 9:40 – 11:10.

Akce je určena kuchařkám a kuchařům i vedoucím pracovníkům pracujícím ve školních jídelnách.

Kapacita školení je omezená, proto neváhejte s přihlášením.

Těšíme se na Vás.

Tým Jídelny.cz a partneři akce Bidfood Czech Republic, BONDUELLE spol. s r. o., Nektar Natura s.r.o. a RATIONAL AG.

Termíny 2024

DatumMěstoAdresa konáníMapa
05.02.2024Brno

Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10
Hygienické minimum – Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10

mapa
06.02.2024BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10

Hygienické minimum – Základní škola, učebna, Novolíšenská 2411/10

mapa
07.02.2024ZnojmoZákladní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98mapa
08.02.2024Praha 3

Základní škola a Mateřská škola, Chelčického 2614/43

Hygienické minimum – Hotel Olšanka, sál Ostrava, Táboritská 1000/23, 2. patro

mapa

mapa

13.02.2024Cheb6. Základní škola, Obětí nacismu 1127/16mapa
14.02.2024Praha 22Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
15.02.2024JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
16.02.2024JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
20.02.2024ZlínŠkolní jídelna Zlín, nám. T. G. Masaryka 2700mapa
21.02.2024Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
22.02.2024Plzeň11. Školní jídelna, Baarova 2564/31mapa
27.02.2024Liberec Základní škola Liberec, Aloisina výšina 642/51mapa
28.2.2024Kolín6. Základní škola Kolín, Čelakovského 318mapa
05.03.2024Ústí nad LabemGymnázium Dr. Václava Šmejkala, Stará 99mapa
06.03.2024PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
07.03.2024OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
11.03.2024Ostrava Střední průmyslová škola chemická akademika Heyrovského,
Středoškolská 2854/1
mapa 
12.03.2024PardubiceGymnázium, Mozartova 449mapa
13.03.2024České BudějoviceZákladní škola, Pohůrecká 382/16mapa

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.

Časový harmonogram akce

07:20 – 07:30   Prezence na Hygienické minimum (I. turnus)

07:30 – 09:00   Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

08:50 – 09:20   Prezence na Nové trendy v moderním vaření

09:20 – 13:20   Nové trendy 2024 – praktické ukázky vaření a ochutnávka

09:30 – 09:40   Prezence na Hygienické minimum (II. turnus)

09:40 – 11:10   Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Školení Hygienického minima bude probíhat ve dvou termínech. Pokud se budete chtít zúčastnit praktických ukázek vaření, zvolte první turnus hygienického minima. Druhý turnus se s praktickými ukázkami časově kryje. Na závěr školení obdržíte osvědčení o absolvování (podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení).

*Změna programu vyhrazena

**Vzhledem k časovému harmonogramu upozorňujeme na možnou kolizi. Pokud zadáváte přihlášení na obě akce (Nové trendy + Hygienické minimum), musíte v přihlášce zvolit I. turnus Hygienického minima.

*** Školení hygienického minima vychází z nařízení Zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/2000 Sb. § 19, v platném znění.

VSTUPNÉ

Cena

Akční cena

Nové trendy v moderním vaření 2024

1.290 Kč   

1.032 Kč

Hygienické minimum pro kuchaře a kuchařky

   990 Kč   

   792 Kč

Nové trendy 2024 + Hygienické minimum (I. turnus) 

1.990 Kč   

1.592 Kč

Akční cena platí do konce roku 2023.

Podrobnosti rezervace

Vstup na akci pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700627073/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz/novetrendy. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně zasláním na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky 1 den před akcí, v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Pavel

    Moderní trendy
    Proč se tyhle akce v posledních letech pořádají vždy v termínu jarních prázdnin?

    • Autor: Pavel Ludvík

      Protože jindy se kuchařky nemohou uvolnit z práce

      • Autor: jana7

        V době jarních prázdnin je to nesmysl .

      • Autor: jablo

        Olomoucko má jarní prázdniny o týden dřív, než např. Prostějovsko, z Konice bychom rády jely, bohužel máme zrovna plný provoz….(jsme okr. Prostějov – ale nejbližší školení je v Olomouci)…I o jarních prázdninách se v mateřských školách vaří…V mateřských školách se i o jarních prázdninách vaří…

  • Autor: majka1

    termín akce
    je to super, aspoň se mohou zúčastnit třeba i ve větším počtu. Za plného provozu je to téměř nemožné.

  • Autor: Anděla

    Nové trendy
    Tak Kolín obsazený, ach jo, nemůže být ještě jiný termín? Toto mají holky v dojezdové vzdálenosti a rády by šly.