Přeskočit na obsah

O aplikaci i-Krbo

V nabídce úvodní stránky portálu Jídelny.cz se objevil nový odkaz „i-KrBo“. Pro ty, kdo si ho zatím nevšimli, ale i pro ty, kdo ho již vyzkoušeli, uvádíme jeho bližší popis a krátké vysvětlení.

Autor: František Adámek

Do levého menu na tomto portálu byl přidán odkaz na internetovou aplikaci iKrBo, kterou ve spolupráci s ostatními partnery tohoto portálu přináší firma Veřejná informační služba, spol. s r. o. Tato aplikace slouží k vytvoření Vaší vzorové dokumentace k systému kritických bodů.

Vzorová dokumentace obsahuje metodiku zavedení systému kritických bodů s podrobnými postupy a návody. Dále skupinová schémata výrobních postupů spolu s navrhovanou analýzou nebezpečí a kritickými body. Je zde také systém formulářů pro záznam skutečností, které vyžaduje vyhláška 137/2004, a další informace (zásady provozní a osobní hygieny, správné skladování potravin…)

Při první návštěvě této aplikace je třeba stisknout tlačítko NOVÁ REGISTRACE a ve formuláři, který se otevře, vyplnit registrační informace. Tyto informace budou sloužit k doručení objednaných produktů a dále budou zaneseny do dokumentace k systému kritických bodů. Po úvodní registraci budete vedeni sledem formulářů, jejichž pomocí si dokumentaci doplníte a nadefinujete podle svých potřeb – výrobní činnost, výdejny, realizační tým (tým HACCP), dále si vyberete schémata výrobních postupů, o která máte zájem. V oblasti HACCP poskytujeme i další podporu (společné školení, individuální podporu, vnitřní audit…), toto je možné si objednat v dalším z formulářů. Pak stačí jen objednávku vytisknout, zaslat na adresu, která se rovněž vytiskne, zaplatit fakturu a do 14 dnů Vám hotovou dokumentaci zašleme.

Věříme, že i tento nástroj Vám pomůže vypořádat se s kritickými body.

Mgr. František Adámek je manažerem projektu i-KrBo, pracuje ve firmě VIS Plzeň.

Autor: František Adámek

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se