Připravte se na něco zcela nového! Podzimní školení pro vedoucí školních jídelen přichází s moderním konceptem, který propojuje nejnovější odborné informace s praktickými kulinářskými zážitky. Toto školení je jedinečnou příležitostí, jak získat další informace o novém spotřebním koši a zároveň se inspirovat při přípravě jídel, které děti budou milovat.
Hlavním tématem školení je představení průběhu pilotního testování nového spotřebního koše.
Tyto informace, vám zprostředkuje Bc. Renáta Černá, DiS., vedoucí školní jídelny ZŠ Dobřany, jejíž školní jídelna se na testování podílela. Dozvíte se, jak se nový návrh systému osvědčil v praxi a mnoho dalšího.
Dále se můžete těšit i na tyto odborná témata:
- Základní požadavky na skladbu jídelního lístku,
- Nový spotřební koš z pohledu legislativy,
- Nový spotřební koš z pohledu praxe,
- Pracovní náplň vedoucí školní jídelny.
Druhou klíčovou součástí podzimního školení budou dvě hodinová kulinářská vystoupení, která se zaměří na využití ryb a luštěnin v receptech pro školní jídelny. Všichni víme, že děti často odmítají pokrmy z ryb a luštěnin, ale my vám ukážeme, jak tyto suroviny „schovat“ do jídel tak, aby je děti s chutí snědly.
Profesionální kuchaři vám předvedou, jak tyto nutričně bohaté potraviny nenápadně začlenit do jídelníčků tak, aby splňovaly všechny výživové požadavky a zároveň byly pro děti atraktivní. Obdržíte recepty, které jsou nejen zdravé, ale také chutné a snadno připravitelné v podmínkách školní jídelny.
Více informací a možnost přihlášení naleznete pod tlačítkem níže!
Diskuze