Přeskočit na obsah

Poznejte nové trendy v moderním vaření

Srdečně vás zveme na školení Nové trendy v moderním vaření, které je určeno pro kuchařky a kuchaře ze školních jídelen a z ústavů sociální péče. Akce je doplněna kurzem hygienického minima.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Srdečně vás zveme na tradiční školení Nové trendy v moderním vaření 2016, které vám přinese praktické ukázky nových jídel a receptů, spoustu dobrých rad a tipů do kuchyně pro každý den a možnost degustace pokrmů. Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je určen speciálně pro kuchařky a kuchaře.


Program akce

07:00 – 07:15  Prezence na Hygienické minimum
07:15 – 08:45  Hygienické minimum (Lektor: Hermann Salzer)

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

08:30 – 09:00  Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:00 – 13:30  Praktické ukázky nových jídel a receptů

Změna programu vyhrazena.

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

  • Smysl hygieny a zásady bezpečné výroby pokrmů
  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaká pravidla je třeba dodržovat při přípravě pokrmů a při vstupu do výrobních prostor
  • Jaké potraviny jsou rizikové  
  • Jak předcházet kontaminaci potravin
  • Pravidla sanitace a čeho se vyvarovat
  • Zásady ochrany provozu proti škůdcům

Nové trendy v moderním vaření

  • Zdraví a vitalita na talíři
  • Moderní odlehčené pokrmy
  • Trendové bezmasé pokrmy
  • Vaření bez hranic

Vzpomínka na Nové trendy 2015

Pro každého účastníka Nových trendů v moderním vaření sešit plný receptů z degustačního menu!

Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.
Vstup pouze na základě elektronické rezervace a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet!

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře   560 Kč
Nové trendy v moderním vaření     650 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření   910 Kč


Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Kde a kdy se s námi můžete potkat

Datum MěstoAdresa konání ProMapa
02.02.2016 Zlín Školní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700 ŠJmapa
03.02.2016 Hradec Králové Základní škola, Štefánikova 566 ŠJmapa
04.02.2016 Hradec Králové Základní škola, Štefánikova 566 ÚSPmapa
05.02.2016 Plzeň Skvrňany Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1 ŠJmapa
09.02.2016 Liberec Střední odborná škola Liberec, Jablonecká 999 ŠJmapa
10.02.2016 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 ŠJmapa
11.02.2016 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 ÚSPmapa
16.02.2016 Příbram Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 ŠJmapa
17.02.2016 Ústí nad Labem Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 ŠJmapa
18.02.2016 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 ŠJmapa
19.02.2016 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 ÚSPmapa
23.02.2016 Ostrava Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 ŠJmapa
24.02.2016 Pardubice Gymnázium Pardubice, Dašická 1083 ŠJmapa
25.02.2016 České Budějovice Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 ŠJmapa
26.02.2016 České Budějovice Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 ÚSPmapa
01.03.2016 Praha 3 Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 ŠJmapa
02.03.2016 Brno Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 ŠJmapa
03.03.2016 Brno Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 ŠJmapa
08.03.2016 Praha 10 – Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 ŠJmapa
09.03.2016 Praha 10 – Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 ÚSPmapa


Akce označená ŠJ je určena přednostně pro školní jídelny, akce označená ÚSP je určena pro ústavní a nemocniční stravování.

Ve čtvrtek 2.3.2016 v Brně přidáno školení Hygienické minimum – více čtěte zde

Podrobnosti rezervace

  1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.
  2. Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2016 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
  3. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě. 
  4. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. 
  5. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 3 pracovní dny před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme. 
  6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz. 
  7. V případě dotazů jsme Vám k dispozici na telefonním čísle 731 331 095 od 8:00 do 11:30 nebo na e-mailu: info@jidelny.cz.

Přijďte, těšíme se na Vás!

Elektronický kurz Hygienické minimum ve stravovacích službách

Nevyhovuje vám termín školení Hygienické minimum? Nevyhovuje vám cena školení? Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení? Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy! Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.

Obsah elektronického kurzu

  • Zásady správné bezpečné manipulace s potravinami, aby nedošlo k onemocnění strávníků.
  • Co je to správná praxe a jak předcházet onemocněním z potravin.
  • Čeho se vyvarovat při sanitaci. 
  • Zopakování a ověření znalostí nutných k přípravě bezpečných pokrmů.
  • Podstatné hygienické znalosti a dovednosti pracovníků manipulujících s potravinami a jejich uplatňování v praxi.

Výhody elektronického kurzu

  • Dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Kurz můžete absolvovat v době, která Vám vyhovuje.
  • Úspora času a nákladů na dopravu. Stačí jen počítač s připojením k internetu.
  • Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Cena kurzu: 290 Kč včetně DPH                                Objednat  elektronický kurz–>

Po zaslání objednávky Vám obratem zašleme předpis pro platbu. V okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš účet Vám bude kurz zpřístupněn po dobu 14 dní. Informaci o zpřístupnění zašleme na Váš email. Na absolvování kurzu a složení testu máte od zaslání aktivačního mailu 14 dnů.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Svobodová Míla

    náhradník
    Dobrý den, chtěla jsem přihlásit moji kuchařku na Nové trendy do BRNA a už je vše obsazeno. Mohla by jako náhrádník, kdyby někdo odpadl, ale jak se to dozvíme? Děkuji za odpověď. Svobodová Míla
    MŠ Kosmonautů 2
    625 00 Brno
    734558304

  • Autor: Sedláčková

    školení
    Dobrý den,
    nebude ještě další termín školení v Brně, když je již teď plně obsazena?
    Sedláčková