Přeskočit na obsah

Pozvánka na jarní Krajské konference 2007

Srdečně vás zveme na jarní Krajské konference hromadného stravování a těšíme se, že se na nich opět s vámi setkáme. Konference proběhnou v březnu a dubnu 2007 a věříme, že jejich program pro vás bude zajímavý.

Autor: Redakce

Srdečně vás zveme na jarní Krajské konference hromadného stravování a těšíme se, že se na nich opět setkáme s vedoucími jídelen, ale i s krajskými metodičkami, zástupci hygienických stanic, zdravotních ústavů. Konference proběhnou v březnu a dubnu 2007 a věříme, že jejich program por vás bude zajímavý. Tak jako každý rok i letos jsme se opět zaměřili na měnící se legislativu.

Program konferencí

08:00 – 09:30
Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve stravovacích provozech – placená část
Víte, jaké jsou povinnosti vedoucích, jaká práva a povinnosti mají zaměstnanci jídelen podle nového zákoníku práce a souvisejících právních předpisů v oblasti BOZP? Naučíte se, jak zpracovat povinnou dokumentaci, jak proškolit své podřízené. Dozvíte se praktická řešení pro kuchyň, jídelnu, skladové zázemí včetně příjmu zboží. Absolventi školení získají osvědčení a dokumentaci BOZP v elektronické podobě na CD – výbornou pomůcku pro zpracování vlastní dokumentace.
Počet účastníků školení BOZP je omezen, max. počet je 30 účastníků.
Přednášející: Ing. Július Slávik

09:00 – 09:30
Prezence
09.30 – 09.45
Zahájení konference – Jídelny.cz
09.45 – 10.05
Informačně-propagační vystoupení
10.05 – 10.20
7 mýtů v hromadném stravování
10.20 – 10.40
Informačně-propagační vystoupení
10.40 – 10.55
Mražené delikatesy – Vitana
10.55 – 11.15
ASPOS v roce 2007
11.15 – 11.40
Přestávka – občerstvení s informací hostitelů
11.40 – 12:00
Uvolnění hygienických pravidel a co s tím
12:00 – 12.15
Informačně-propagační vystoupení
12.15 – 12.45
Jídelna na vlnách nové legislativy
12.45 – 13.15
Problematika regionu – diskuze
13.15 – 13.20
Přestávka

13.20 – 15.20
Nové předpisy pod lupou – placená část
Studium nových právních předpisů je pro většinu z nás zdlouhavou a nezáživnou záležitostí. Kvalifikovaný výklad odborníka nám vždy pomůže zkrátit čas potřebný k jejich pochopení. V návaznosti na přednášku „Jídelna na vlnách nové legislativy“ se pod lupou ocitnou konkrétní odstavce nových předpisů týkajících se řízení stravovacího provozu, zejména nového Zákoníku práce a novely vyhlášky č. 137/2004 Sb. Přesný obsah semináře může být upraven dle aktuální situace v legislativě tak, aby přinesl účastníkům maximum nejnovějších informací.
Přednášející: Mgr. František Adámek

Podrobné informace k programu konference získáte v oficiální pozvánce.

Přehled konferencí
12.03.2007, Karlovy Vary, Základní škola a ZUŠ, Šmeralova 336/15 
13.03.2007, Plzeň, SPŠ dopravní, Karlovarská 99
19.03.2007, Zlín, SZdŠ, Příluky 372 
20.03.2007, Brno, EZŠ, Čejkovická 10
21.03.2007, Ostrava, Kulturní dům – Odra, Výškovická 169
22.03.2007, Olomouc, Střední škola polytechnická, Rooseveltova 79 
10.04.2007, Liberec, Dům kultury, Soukenné nám. 613
11.04.2007, Ústí nad Labem, Kulturní dům – Corso, Krčínova 801/6
12.04.2007, Praha, SOŠ, SOU a OU, Učňovská 1
16.04.2007, České Budějovice, KD Slavie, Jirsíkova 2
17.04.2007, Jihlava, DKO, Tolstého 2
18.04.2007, Hradec Králové, Kongresové centrum ALDIS, Eliščino nábř. 375
19.04.2007, Pardubice, ABC klub, Štolbova 2665

Podrobnosti
1. Účast na konferenci je bezplatná (s výjimkou školení Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve stravovacích provozech a Nové předpisy pod lupou).
2. Na konferenci i školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz/show_docs.asp?id=5.
3. Přihlášky přijímáme do naplnění kapacity sálu, nejpozději však do 7 dní před datem konference. Pro odmítnuté zájemce se pokusíme připravit další akci v náhradním termínu.
4. Vstupné na školení „Bezpečnost a ochrana zdraví při práci ve stravovacích provozech“ se platí na místě a činí 400,- Kč (max. 30 účastníků školení).
5. Vstupné na školení „Nové předpisy pod lupou“ se platí na místě a činí 600,- Kč. Pro účastníky dopolední části konference platí zvýhodněná cena 400,- Kč.
6. Zvýhodněná cena platí pouze u školení „Nové předpisy po lupou“.
7. Pro členy ASPOS platí navíc na každé školení sleva 100,- Kč (po předložení členského průkazu).
8. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.


Přihlášky
Jsou možné v elektronické formě. Věříme, že budou pro vás pohodlné a rychlé a nám zajistí efektivní zpracování. Kde je najdete?

1. V hlavní nabídce portálu Jídelny.cz kliknete na řádek Konference ŠJ. Objeví se před vámi podrobnosti ke všem konferencím.
2. U každé z nich najdete odkaz Přihláška. Klikněte na něho.
3. Na další obrazovce nejprve zaškrtněte, kterých částí zvolené konference se chcete zúčastnit. Zda pouze dopolední části, odpoledního školení, či obojího.
4. Klikněte na tlačítko Přihlásit.
5. Objeví se přihlašovací formulář. Tento formulář slouží pouze pro 1 osobu.
6. Vyplňte v něm všechny údaje. Telefon a PSČ zapište bez mezer.
7. Klikněte na tlačítko Závazná přihláška.
8. Vaše přihláška se uloží: na obrazovce se objeví rekapitulace vaší přihlášky, částka k zaplacení a potvrzení, že přihláška byla uložena. Je-li v přihlášce chyba, znovu se objeví přihlašovací formulář, v němž jsou červeně označeny chybné položky.
9. Po úspěšném přihlášení můžete případně přihlásit další osobu.

Upozornění
Nedoporučujeme tyto způsoby přihlašování:
– písemně
– zápisem do diskuse na portálu Jídelny.cz
– vzkazovníkem na úvodní stránce portálu
– e-mailem

Pokud nám pošlete přihlášku těmito způsoby, může se stát, že se na akci nedostanete, protože nebudete přihlášená/ý.

Děkujeme za pochopení a těšíme se nashledanou na Krajských konferencích.

Autor: Redakce

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se