Letošní podzimní konference se zaměří na problematiku bezpečnosti potravin. Věříme, že si vyberete z mnoha zajímavých přednášek nebo samostatných seminářů, které jsou součástí konference. Přijďte se inspirovat a setkat s kolegyněmi z oboru – nad ochutnávkami si s nimi můžete vyměnit zkušenosti i postřehy z provozu.
Připravili jsme pro Vás zajímavou slevu. Pokud se rozhodnete zúčastnit se obou placených seminářů, zaplatíte pouze 750 Kč.
Aktualizace 17.9.2012
V Plzni, Praze a Brně jsou již obsazena školení Hygienické minimum. Organizační tým se v těchto městech pokouší domluvit odpolední školení, které by proběhlo od 14 do 15:45 hodin.
Aktualizace 19.9.2012
V Plzni bylo přidáno odpolední školení Hygienického minima: 26.9.2012 od 14:00 hod do 15:45 hod.
V Praze bylo přidáno odpolední školení Hygienického minima: 18.10.2012 od 14:00 hod do 15:45 hod.
Program:
08:00 – 09:45 | Hygienické minimum ve stravovacích službách (placená část) |
Které potraviny jsou rizikové? Jak bezpečně postupovat při manipulaci s potravinami? Co musíte udělat před manipulací s potravinami nebo před vstupem do výrobních prostor? Je pravidelná sanitace důležitá, čeho se při sanitaci vyvarovat? Jak se vyhnout zamoření provozu škůdci a proč držet škůdce daleko od stravovacích provozů? | |
09:15 – 09:55 | Prezence účastníků |
09:55 – 10:05 | Zahájení konference – Jídelny.cz |
10:05 – 10:20 | Informačně propagační vystoupení |
10:20 – 10:50 | Světem bezpečnosti potravin |
Víte, co jsou alimentární nákazy? | |
10:50 – 11:05 | Informačně propagační vystoupení |
11:05 – 11:35 | Není audit jako audit |
Víte, že i úřední kontrola může proběhnout formou auditu? Už jste se setkali s touto formou kontroly? Víte, jaké jsou hlavní charakteristiky auditu jako formy úřední kontroly? Dostanete pokutu, pokud se při auditu zjistí nedostatky? Jaké jsou rozdíly mezi auditem a „běžnou“ úřední kontrolou/inspekcí? | |
11:35 – 11:50 | Novinky v potravinářské legislativě |
Víte, jaké jsou novinky v oblasti potravinového práva? | |
11:50 – 12:05 | Inspirace, která chutná |
12:05 – 12:45 | Přestávka – občerstvení s informací hostitelů |
12:45 – 13:45 | Interní audit systému HACCP (placená část) |
Víte, jaká je četnost provádění interního auditu, kdo může interní audit provádět? Přijďte si na praktických příkladech zkusit, na co je vhodné se při interním auditu zaměřit a čeho si všímat. Ne každý provozovatel stravovací služby je schopen zhodnotit situaci ve vlastním provozu kriticky, proto je stanovena závazná povinnost ověřování systému HACCP. Nejběžnější formou ověřování je interní (vnitřní) audit. |
– Změna programu vyhrazena
– Všichni absolventi placených seminářů obdrží osvědčení o absolvování. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém semináři.)
– Počet účastníků placených seminářů je omezen, proto si, prosím, rezervujte účast.
Lektorka přednášek a školení
Ing. Lucie Janotová, PhD., manažer bezpečnosti potravin
Vstupné na semináře a konferenci:
Krajská konference hromadného stravování | bezplatné |
Hygienické minimum ve stravovacích službách | 550 Kč |
Interní audit systému HACCP | 350 Kč |
Hygienické minimum ve stravovacích službách + Interní audit systému HACCP | 750 Kč |
Podrobnosti – rezervace:
- Na konferenci i semináře je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
- Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka Informace pro příjemce). Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Ve výjimečných případech lze uhradit vstupné hotově u prezence. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
- Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
- V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Kde a kdy se s námi můžete setkat:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
25.09.2012 | Karlovy Vary | Alžbětiny Lázně s.r.o., Smetanovy sady 1145/1 | mapa |
26.09.2012 | Plzeň | Hotel ANGELO, U Prazdroje 6 | mapa |
27.09.2012 | České Budějovice | CPI Hotels, a.s. – Hotel Gomel, Pražská tř. 14 | mapa |
03.10.2012 | Liberec | Dům kultury Liberec spol. s r.o., Soukenné nám. 613 | mapa |
04.10.2012 | Ústí nad Labem | Dům techniky, Veleslavínova 14 | mapa |
08.10.2012 | Ostrava-Hrabůvka | Kulturní zařízení Ostrava-Jih, Dr. Martínka 1439/4 | mapa |
09.10.2012 | Olomouc | Regionální centrum Olomouc s.r.o. , Jeremenkova 40B | mapa |
10.10.2012 | Zlín | Interhotel Moskva , náměstí Práce 2512 | mapa |
11.10.2012 | Brno | Evropská základní škola, Čejkovická 10 | mapa |
15.10.2012 | Pardubice | ABC klub, Štolbova 2665 | mapa |
16.10.2012 | Hradec Králové | Kongresové centrum ALDIS, Eliščino nábřeží 375 | mapa |
17.10.2012 | Jihlava | DKO s.r.o., Tolstého 2 | mapa |
18.10.2012 | Praha 9 | Wellness Hotel STEP****, Malletova 1141 | mapa |
Těšíme na setkání s Vámi na Krajských konferencích.
Diskuze
Autor: mělničanda
reakce
promiňte…je to zlodějna…
Autor: Pavel Ludvík
Díky za váš názor. Mohu vás požádat o nějaké konkrétní argumenty?
Autor: Andulka 1961
pozvánky
taky se mi jednotlivé ceny zdají vyšší než kvalita některých přednášejících a myslím si, že je dost účastníků tak by se to mohlo zohlednit, jinak nebude za chvíli jezdit nikdo nikam …viz Pardubice
Autor: majka 1
Tak se zúčastněte pouze neplacené části. Letošní přednášky ing.Janotové opravdu stojí za to.