Přeskočit na obsah

Pozvánka na Krajské konference – nově školení v Plzni a Praze

Srdečně vás zveme na Krajské konference hromadného stravování, jejichž součástí jsou i dva semináře zaměřené na hygienické minimum a interní audit HACCP. — Aktualizace 19.9.2012: Přidána školení v Plzni a Praze. Sledujte článek průběžně – volná místa denně aktualizujeme.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Letošní podzimní konference se zaměří na problematiku bezpečnosti potravin. Věříme, že si vyberete z mnoha zajímavých přednášek nebo samostatných seminářů, které jsou součástí konference. Přijďte se inspirovat a setkat s kolegyněmi z oboru – nad ochutnávkami si s nimi můžete vyměnit zkušenosti i postřehy z provozu.

Připravili jsme pro Vás zajímavou slevu. Pokud se rozhodnete zúčastnit se obou placených seminářů, zaplatíte pouze 750 Kč.


Aktualizace 17.9.2012

V Plzni, Praze a Brně jsou již obsazena školení Hygienické minimum. Organizační tým se v těchto městech pokouší domluvit odpolední školení, které by proběhlo od 14 do 15:45 hodin.

Aktualizace 19.9.2012

V Plzni bylo přidáno odpolední školení Hygienického minima: 26.9.2012 od 14:00 hod do 15:45 hod.

V Praze bylo přidáno odpolední školení Hygienického minima: 18.10.2012 od 14:00 hod do 15:45 hod.


Program:

08:00 – 09:45Hygienické minimum ve stravovacích službách (placená část)
Které potraviny jsou rizikové?
Jak bezpečně postupovat při manipulaci s potravinami?
Co musíte udělat před manipulací s potravinami nebo před vstupem do výrobních prostor?
Je pravidelná sanitace důležitá, čeho se při sanitaci vyvarovat?
Jak se vyhnout zamoření provozu škůdci a proč držet škůdce daleko od stravovacích provozů?
09:15 – 09:55Prezence účastníků
09:55 – 10:05Zahájení konference – Jídelny.cz
10:05 – 10:20Informačně propagační vystoupení
10:20 – 10:50Světem bezpečnosti potravin

Víte, co jsou alimentární nákazy?
Víte, co znamená pojem sekundární kontaminace?
Znáte nejdůležitější bakteriální nákazy a toxické látky v potravinách?
Zajímá Vás, čemu je dobré při manipulaci s potravinami věnovat pozornost a čemu se raději vyhnout?

10:50 – 11:05Informačně propagační vystoupení
11:05 – 11:35Není audit jako audit
Víte, že i úřední kontrola může proběhnout formou auditu?
Už jste se setkali s touto formou kontroly?
Víte, jaké jsou hlavní charakteristiky auditu jako formy úřední kontroly?
Dostanete pokutu, pokud se při auditu zjistí nedostatky?
Jaké jsou rozdíly mezi auditem a „běžnou“ úřední kontrolou/inspekcí?
 11:35 – 11:50Novinky v potravinářské legislativě

Víte, jaké jsou novinky v oblasti potravinového práva?
Víte, jaké potraviny mohou být označeny pojmem „čerstvý“?
Kdy musí být pečivo označeno pojmem „rozmrazeno“ nebo „ze zmrazeného polotovaru“?
Týká se povinnost označovat dopékané pečivo všech provozovatelů potravinářských podniků?

 11:50 – 12:05Inspirace, která chutná
 12:05 – 12:45 Přestávka – občerstvení s informací hostitelů
 12:45 – 13:45Interní audit systému HACCP (placená část)
Víte, jaká je četnost provádění interního auditu, kdo může interní audit provádět? Přijďte si na praktických příkladech zkusit, na co je vhodné se při interním auditu zaměřit a čeho si všímat. Ne každý provozovatel stravovací služby je schopen zhodnotit situaci ve vlastním provozu kriticky, proto je stanovena závazná povinnost ověřování systému HACCP. Nejběžnější formou ověřování je interní (vnitřní) audit.

– Změna programu vyhrazena
– Všichni absolventi placených seminářů obdrží osvědčení o absolvování. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém semináři.)
– Počet účastníků placených seminářů je omezen, proto si, prosím, rezervujte účast.

Lektorka přednášek a školení

Ing. Lucie Janotová, PhD., manažer bezpečnosti potravin 

Vstupné na semináře a konferenci:

Krajská konference hromadného stravováníbezplatné
Hygienické minimum ve stravovacích službách550 Kč
Interní audit systému HACCP350 Kč
Hygienické minimum ve stravovacích službách + Interní audit systému HACCP750 Kč

Podrobnosti – rezervace:

  1. Na konferenci i semináře je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
  2. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka Informace pro příjemce). Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Ve výjimečných případech lze uhradit vstupné hotově u prezence. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
  3. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
  5. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.

Kde a kdy se s námi můžete setkat:

DatumMěstoAdresa konáníMapa
25.09.2012Karlovy VaryAlžbětiny Lázně s.r.o., Smetanovy sady 1145/1mapa
26.09.2012PlzeňHotel ANGELO, U Prazdroje 6mapa
27.09.2012České BudějoviceCPI Hotels, a.s. – Hotel Gomel, Pražská tř. 14mapa
03.10.2012LiberecDům kultury Liberec spol. s r.o., Soukenné nám. 613mapa
04.10.2012Ústí nad LabemDům techniky, Veleslavínova 14mapa
08.10.2012Ostrava-HrabůvkaKulturní zařízení Ostrava-Jih, Dr. Martínka 1439/4mapa
09.10.2012OlomoucRegionální centrum Olomouc s.r.o. , Jeremenkova 40Bmapa
10.10.2012ZlínInterhotel Moskva , náměstí Práce 2512mapa
11.10.2012BrnoEvropská základní škola, Čejkovická 10mapa
15.10.2012PardubiceABC klub, Štolbova 2665mapa
16.10.2012Hradec KrálovéKongresové centrum ALDIS, Eliščino nábřeží 375mapa
17.10.2012JihlavaDKO s.r.o., Tolstého 2mapa
18.10.2012Praha 9Wellness Hotel STEP****, Malletova 1141mapa

 Těšíme na setkání s Vámi na Krajských konferencích.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: mělničanda

    reakce
    promiňte…je to zlodějna…

    • Autor: Pavel Ludvík

      Díky za váš názor. Mohu vás požádat o nějaké konkrétní argumenty?

  • Autor: Andulka 1961

    pozvánky
    taky se mi jednotlivé ceny zdají vyšší než kvalita některých přednášejících a myslím si, že je dost účastníků tak by se to mohlo zohlednit, jinak nebude za chvíli jezdit nikdo nikam …viz Pardubice

    • Autor: majka 1

      Tak se zúčastněte pouze neplacené části. Letošní přednášky ing.Janotové opravdu stojí za to.