Přeskočit na obsah

Pozvánka na Nové trendy v moderním vaření 2015 pro ŠJ

Zveme vás na 8. ročník školení „Nové trendy v moderním vaření,“ která jsou určena pro kuchařky a kuchaře školních jídelen. Součástí bohatého programu bude i seminář k alergenům: jak o nich prakticky informovat strávníky a na co si v kuchyni dávat pozor.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Srdečně vás zveme na školení Nové trendy v moderním vaření 2015, které tradičně pořádáme pro kuchařky a kuchaře ze školních jídelen. Věříme, že bohatý program, který jsme ve spolupráci s týmem špičkových kuchařů připravili, vás zaujme a přinese vám nové poznatky pro vaši praxi.

Program školení

Alergeny

07:30 – 07:45   Prezence
07:45 – 08:45   Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech

Nové trendy v moderním vaření 2015

08:30 – 09:00   Prezence
09:00 – 09:20   Ovocné a zeleninové nápoje / Polévkové variace
09:20 – 10:40   Vaření ve školních jídelnách bez hranic
   Inspirace na každý den 1. část
   Nové technologie v akci 1.
 10:40 – 11:10   Degustace + přestávka
 11:10 – 11:20   Nové technologie v akci 2.
   Nové technologie v akci 2.
 11:20 – 12:40   Bulgur zdravě a pokaždé jinak
   Inspirace na každý den 2. část
   Nové technologie v akci 3.
 12:40 – 13:10     Jídelny.cz – osvědčení a ocenění pro účastníky
13:10 – 13:30   Degustace

 
Změna programu vyhrazena

Akce jsou přednostně určeny pro školní jídelny.
Pro ústavní stravování jsme speciálně připravili 4 podobná školení.

Obsahy prezentací

Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech

  • O kterých alergenech musíte informovat a jakým způsobem?
  • Jaká rizika hrozí při výrobě pokrmů v souvislosti s alergeny?
  • Co všechno musíte při přípravě pokrmů vědět a dodržovat v spojitosti s alergeny?
  • Na co si dávat pozor?

Catus – nápoje s chutí

  • Pocit tepla a pohody s našimi sypanými čaji
  • Ovocné a zeleninové nápoje
  • Moderní nápojové technologie

Polévkové variace Bonduelle

Bonduelle přichází s variací poctivých polévek z luštěnin a zeleniny, připravených od základu v domácí kvalitě, které dokáží více nežli jenom zasytit.

  • Dovedou zahřát i povzbudit.
  • Zaujmou barevností a vůní.
  • Jsou pestré a lahodné.
  • Jsou bezlepkové.
  • Jsou inspirativní.
  • Naplňují požadavky na nutričně vyvážený pokrm preferovaný specialisty na výživu, ale i váš spotřební koš.

Inspirace na každý den

  • Jde to trochu jinak!
  • S masem i bez masa!

Vaření ve školních jídelnách bez hranic

  • Lákavé chutě světových kuchyní
  • Surovinový průnik světových kuchyní

Bulgur zdravě a pokaždé jinak

  • Zdraví, které chutná
  • Chuť, krása a zdraví na talíři


Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu.

Pokyny pro účastníky

Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.
Vstup pouze na základě elektronické rezervace a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet!

Vstupné

Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech  450 Kč
Nové trendy v moderním vaření  650 Kč
Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech + Nové trendy v moderním vaření  900 Kč


Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Podrobnosti rezervace

1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.

2. Přihlášky přijímáme od 5. ledna 2015 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).

3. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

4. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

5. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.

7. V případě dotazů jsme Vám k dispozici na 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.

Kdy a kde se s námi můžete setkat

Datum MěstoAdresa konáníMapa
03.02.2015LiberecStřední odborná škola Liberec, Jablonecká 999mapa
04.02.2015JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
10.02.2015PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
11.02.2015OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
12.02.2015Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa
13.02.2015Chomutov – zrušenoZákladní škola, Březenecká 4679mapa
17.02.2015České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
18.02.2015PardubiceGymnázium Pardubice, Dašická 1083mapa
19.02.2015OstravaZákladní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45mapa
24.02.2015Praha 3Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa
25.02.2015BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
26.02.2015BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
27.02.2015Český Těšín- zrušenoŠkolní jídelna Český Těšín, Zelená 3mapa
03.03.2015Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
10.03.2015ZlínStřední průmyslová škola Zlín, třída Tomáše Bati 4187mapa
11.03.2015Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
13.03.2015Plzeň SkvrňanyAkademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1mapa


Bude nám potěšením, potkáme-li se s Vámi na Nových trendech.

Aktualizace 10-2-2015:

Akce 27.2.2015 v Českém Těšíně, Zelená 3 je zrušena.

Školení 13.2.2015 v Chomutově, ZŠ Březenecká 69 bylo zrušeno.
Rozhodnutí o zrušení této akce nás mrzí, ale byl velmi malý počet přihlášených účastníků.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: chytrejzvodnan

    školící akce
    Zajímalo by mně, kdo konkrétně školení provádí, např. alergeny