Srdečně vás zveme na školení Nové trendy v moderním vaření 2015, které tradičně pořádáme pro kuchařky a kuchaře ze školních jídelen. Věříme, že bohatý program, který jsme ve spolupráci s týmem špičkových kuchařů připravili, vás zaujme a přinese vám nové poznatky pro vaši praxi.
Program školení
Alergeny
07:30 – 07:45 | Prezence |
07:45 – 08:45 | Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech |
Nové trendy v moderním vaření 2015
08:30 – 09:00 | Prezence |
09:00 – 09:20 | Ovocné a zeleninové nápoje / Polévkové variace |
09:20 – 10:40 | Vaření ve školních jídelnách bez hranic |
Inspirace na každý den 1. část | |
Nové technologie v akci 1. | |
10:40 – 11:10 | Degustace + přestávka |
11:10 – 11:20 | Nové technologie v akci 2. |
Nové technologie v akci 2. | |
11:20 – 12:40 | Bulgur zdravě a pokaždé jinak |
Inspirace na každý den 2. část | |
Nové technologie v akci 3. | |
12:40 – 13:10 | Jídelny.cz – osvědčení a ocenění pro účastníky |
13:10 – 13:30 | Degustace |
Změna programu vyhrazena
Akce jsou přednostně určeny pro školní jídelny.
Pro ústavní stravování jsme speciálně připravili 4 podobná školení.
Obsahy prezentací
Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech
- O kterých alergenech musíte informovat a jakým způsobem?
- Jaká rizika hrozí při výrobě pokrmů v souvislosti s alergeny?
- Co všechno musíte při přípravě pokrmů vědět a dodržovat v spojitosti s alergeny?
- Na co si dávat pozor?
Catus – nápoje s chutí
- Pocit tepla a pohody s našimi sypanými čaji
- Ovocné a zeleninové nápoje
- Moderní nápojové technologie
Polévkové variace Bonduelle
Bonduelle přichází s variací poctivých polévek z luštěnin a zeleniny, připravených od základu v domácí kvalitě, které dokáží více nežli jenom zasytit.
- Dovedou zahřát i povzbudit.
- Zaujmou barevností a vůní.
- Jsou pestré a lahodné.
- Jsou bezlepkové.
- Jsou inspirativní.
- Naplňují požadavky na nutričně vyvážený pokrm preferovaný specialisty na výživu, ale i váš spotřební koš.
Inspirace na každý den
- Jde to trochu jinak!
- S masem i bez masa!
Vaření ve školních jídelnách bez hranic
- Lákavé chutě světových kuchyní
- Surovinový průnik světových kuchyní
Bulgur zdravě a pokaždé jinak
- Zdraví, které chutná
- Chuť, krása a zdraví na talíři
Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu.
Pokyny pro účastníky
Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.
Vstup pouze na základě elektronické rezervace a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet!
Vstupné
Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech | 450 Kč |
Nové trendy v moderním vaření | 650 Kč |
Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech + Nové trendy v moderním vaření | 900 Kč |
Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
Podrobnosti rezervace
1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.
2. Přihlášky přijímáme od 5. ledna 2015 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
3. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
4. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
5. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
7. V případě dotazů jsme Vám k dispozici na 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Kdy a kde se s námi můžete setkat
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
03.02.2015 | Liberec | Střední odborná škola Liberec, Jablonecká 999 | mapa |
04.02.2015 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
10.02.2015 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
11.02.2015 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
12.02.2015 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
13.02.2015 | Chomutov – zrušeno | Základní škola, Březenecká 4679 | mapa |
17.02.2015 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
18.02.2015 | Pardubice | Gymnázium Pardubice, Dašická 1083 | mapa |
19.02.2015 | Ostrava | Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 | mapa |
24.02.2015 | Praha 3 | Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 | mapa |
25.02.2015 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
26.02.2015 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
27.02.2015 | Český Těšín- zrušeno | Školní jídelna Český Těšín, Zelená 3 | mapa |
03.03.2015 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
10.03.2015 | Zlín | Střední průmyslová škola Zlín, třída Tomáše Bati 4187 | mapa |
11.03.2015 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
13.03.2015 | Plzeň Skvrňany | Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1 | mapa |
Bude nám potěšením, potkáme-li se s Vámi na Nových trendech.
Aktualizace 10-2-2015:
Akce 27.2.2015 v Českém Těšíně, Zelená 3 je zrušena.
Školení 13.2.2015 v Chomutově, ZŠ Březenecká 69 bylo zrušeno.
Rozhodnutí o zrušení této akce nás mrzí, ale byl velmi malý počet přihlášených účastníků.
Diskuze
Autor: chytrejzvodnan
školící akce
Zajímalo by mně, kdo konkrétně školení provádí, např. alergeny