Přeskočit na obsah

Pozvánka na Nové trendy v moderním vaření III

Srdečně Vás zveme na třetí ročník školení pro kuchařky a kuchaře.
Aktualizace 25.2..2010 v 14:10 hod.: Zrušeno školení NT i obě školení HM v Sokolově.

Autor: Redakce

Srdečně Vás zveme na třetí ročník speciálních školení pro kuchařky a kuchaře, které pro Vás pod názvem Nové trendy v moderním vaření III pořádá portál Jídelny.cz. Tato školení navazují na dva předchozí úspěšné ročníky, které proběhly v letech 2008 a 2009. Letos budou na většině míst doplněna také školením Hygienického minima pro kuchařky. Věříme, že se i letos zúčastníte a budete spokojeni ještě více než v minulých letech.

Přihlášky na Nové trendy v moderním stravování III

Přihlášky na samostatné školení Hygienické minimum pro kuchařky

Aktuální doporučení pro přihlášky na školení

Nové trendy v moderním vaření III

Co nabízejí letošní Nové trendy?
Pokud Vás zajímá, jak správně upravit mleté maso, nenechte si ujít přednášku Nová inspirace s mletým masem. Pod pojmem mleté maso se skrývá několik různých druhů. Víte, jaké to jsou? A jak se zaměřit na přípravu, aby nedošlo k váhovému úbytku? Co za pochoutky z mletého masa můžete ochutnat ve světové kuchyni?
Nechte se zlákat k přednášce Moderní moučníky rychle a levně, která Vás provede světem moderních moučníků, a to jak klasických sladkých, tak trochu netradičních slaných. Moučníky jsou v souladu s požadavky zdravého životního stylu a akceptují ekonomické možnosti školní jídelny.

Program Nové trendy v moderním vaření:

08:45 – 09:00  Prezence
09:00 – 10:00  Nová inspirace s mletým masem
10:00 – 10:30  Moderní technologie v akci I
10:30 – 11:10  Degustace + přestávka
11:10 – 12:10  Moderní moučníky rychle a levně
12:10 – 12:40  Moderní technologie v akci II
12:40 – 13:00  Degustace


Místa a termíny konání Nových trendů:

02.02.2010

Zlín

Školní jídelna
nám. T.G.Masaryka 2700  Obsazeno

mapka

03.02.2010

Hradec Králové

ZŠ, Štefánikova 566

mapka

04.02.2010

Praha

ZŠ Roztoky, 17. listopadu 1711 Zrušeno!

mapka

05.02.2010

Plzeň

34. ZŠ Plzeň, Gerská 32

mapka

09.02.2010

Liberec

SOŠ, Jablonecká 999

mapka

10.02.2010

Kolín

3. ZŠ, Prokopa Velikého 633 Zrušeno!

mapka

11.02.2010

Jihlava

Školní jídelna, Na Stoupách 3  Obsazeno!

mapka

12.02.2010

Havlíčkův Brod

ZŠ, Nuselská 3240  Zrušeno!

mapka

16.02.2010

Ústí nad Labem

Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5

mapka

17.02.2010

Mladá Boleslav

Školní jídelna, Žižkova 1327  Zrušeno!

mapka

18.02.2010

Příbram

ZŠ pod Svatou Horou, Balbínova 328

mapka

24.02.2010

Ostrava

ZŠ Ostrava – Dubina,
Františka Formana 45 Obsazeno!

mapka

25.02.2010

České Budějovice

ZŠ a ZUŠ, Bezdrevská 3

mapka

26.02.2010

Klatovy

Školní jídelna, Hálkova 134

mapka

02.03.2010

Český Těšín

Školní jídelna, Zelená 3

mapka

03.03.2010

Brno

Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10   Obsazeno!

mapka

04.03.2010

Brno

Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 

mapka

10.03.2010

Sokolov

ZŠ Sokolov, Běžecká 2055 Zrušeno!

mapka

11.03.2010

Praha

SOŠ a SOU, Weilova 4  Obsazeno!

mapka

Podrobnosti rezervace

1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou.
2. Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2010 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
3. Pro zájemce je i možná účast na školení Hygienické minimum pro kuchařky od 06:45 do 08:30 hod.
4. Vstupné na Nové trendy v moderním vaření III: každý první účastník školení zaplatí 500,-Kč, další účastník ze stejného zařízení zaplatí 700,-Kč. V případě účasti i na školení „Hygienické minimum pro kuchařky“ činí celkové vstupné 800,-Kč.
5. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven zjednodušený daňový doklad, který obdržíte u prezence. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka Informace).
6. Při zrušení přihlášky Vám budeme účtovat storno poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz), nejpozději 2 dny před konáním každého kurzu.
7. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz. Přihlášku nepotvrzujeme, informovat Vás budeme v případě změn.
8. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.


Hygienické minimum pro kuchařky 2010
V loňském roce jsme zaznamenali velký zájem o hygienické minimum pro kuchařky. Hojně navštívené byly rovněž přednášky s tímto tématem na Krajských konferencích. Připravili jsme proto pro Vás další cyklus těchto školení.
V každém městě budou uspořádána v jeden den dvě stejná školení: První proběhne ráno a bude součástí akce Nové trendy v moderním vaření III. Druhé bude samostatné a proběhne v dopoledních hodinách.

Cílem školení je připomenout si opravdu podstatné hygienické dovednosti a znalosti včetně základních informací z oblasti bezpečnosti potravin. Zopakujeme si společně principy úchovy potravin, obecné zásady hygieny výroby pokrmů, základní požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích službách, a také vše, co byste měli vědět a dodržovat, přičemž bude kladen důraz na příklady z praxe.
Věříme, že Vás témata školení zaujala, a těšíme se na setkání s Vámi.
Na závěr obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Program Hygienického minima
06:45 – 07:00 Prezence
07:00 – 08:30 Hygienické minimum pro kuchařky
Ranní Hygienické minimum pro kuchařky je součástí akce Nové trendy v moderním vaření III. – celkové vstupné činí 800,-Kč

09:30 – 09:45 Prezence
09:45 – 11:15 Hygienické minimum pro kuchařky
Samostatné školení – vstupné činí 500,-Kč

Místa a termíny konání Hygienického minima

02.02.2010

Zlín

Školní jídelna, Zlín,
nám. T. G. Masaryka 2700

mapka

03.02.2010

Hradec Králové

ZŠ, Štefánikova 566 

mapka

04.02.2010

Praha

ZŠ Roztoky, Školní nám. 470 Zrušeno!

mapka

05.02.2010

Plzeň

34. ZŠ Plzeň, Gerská 32

mapka

09.02.2010

Liberec

SOŠ, Jablonecká 999  Obsazeno!

mapka

10.02.2010

Kolín

3. ZŠ, Prokopa Velikého 633  Obsazeno!

mapka

11.02.2010

Jihlava

Školní jídelna, Na Stoupách 3

mapka

12.02.2010

Havlíčkův Brod

ZŠ, Nuselská 3240 pouze ráno od 6:45

mapka

16.02.2010

Ústí nad Labem

Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5  Obsazeno!

mapka

17.02.2010

Mladá Boleslav

Školní jídelna, Žižkova 1327

mapka

18.02.2010

Příbram

ZŠ pod Svatou Horou, Balbínova 328

mapka

24.02.2010

Ostrava

ZŠ Ostrava – Dubina,
Františka Formana 45

mapka

25.02.2010

České Budějovice

ZŠ a ZUŠ, Bezdrevská 3  Obsazeno!

mapka

26.02.2010

Klatovy

Školní jídelna, Hálkova 134

mapka

02.03.2010

Český Těšín

Školní jídelna, Zelená 3

mapka

03.03.2010

Brno

ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10  Obsazeno!

mapka

04.03.2010

Brno

ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10  Obsazeno!

mapka

08.03.2010

Nymburk

Základní škola, Komenského 589/12 Obsazeno!

mapka

10.03.2010

Sokolov

ZŠ Sokolov, Běžecká 2055 Zrušeno!

mapka

11.03.2010

Praha

SOŠ a SOU, Weilova 4

mapka

Podrobnosti – rezervace:
1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou.
2. Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2010 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 25 účastníků školení).
3. Součástí ranního školení je i akce „Nové trendy v moderním vaření III“ od 09:00 hod do 13:00 hod.
4. Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 07:00 hod do 08:30 hod činí 800,- Kč. (včetně účasti na akci Nové trendy v moderním vaření III)
 Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 09:45 hod do 11:15 hod činí 500,-Kč. (bez účasti na akci Nové trendy v moderním vaření III)
5. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění Vaší přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven zjednodušený daňový doklad, který obdržíte u prezence. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění „jména účastníka“ do platebního příkazu (kolonka Informace).
6. Při zrušení přihlášky Vám budeme účtovat storno poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze písemně (e-mail: info@jidelny.cz), nejpozději 2 dny před konáním každého školení.
7. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz. Přihlášku nepotvrzujeme, informovat Vás budeme v případě změn.
8. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.

Autor: Redakce

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: verunka

    hyg. minimum pro kuchařky
    Dobrý den, prosím vás jak často musí mít kuchařky hygienické minimum? Některé ho mají už od roku 1998. Je potřeba mít nové? Děkuji.

    • Autor: majka

      Re: hyg. minimum pro kuchařky
      Dnes už nemusí mít hyg.minimum, ale znalosti. Ale vůbec není na škodu je na školení občas poslat. Toto je skvělá příležitost, navíc tato akce je opravdu skvělá, naše kuchařky absolvovaly obě předchozí akce a přinesly si hodně nových poznatků. Pokud nemáte problém dohodnout se s vedením o účasti na školení, neváhejte a jeďte. Já kuchařky střídám, každý rok jedou 2.

  • Autor: Xantypa

    TERMÍN NOVÝCH TRENDŮ
    Poslední termín trendů se koná v Sokolově 1. týden
    v měsíci březnu. Pokud se tam Trendy zruší z důvodu
    malého počtu zájemců, (tak jako vloni) není tam poblíž termínově žádné bližší město, kam by se dalo na Trendy jet. Poč tam místé Českého Těšína
    není třeba Plzeň ? Pokud se Sokolov zruší, vrátí se nám peníze zpět ? Děkuji panu Ludvíkovi za odpověď.

    • Autor: Pavel Ludvík, Jídelny.cz

      Re: TERMÍN NOVÝCH TRENDŮ
      Peníze dostanete zpět určitě… Na další otázky vám bohužel odpovět nemohu, bližší podrobnosti neznám, protože naše redakce se organizování NT neúčastní. Zkusím ale zajistit vyjádření u někoho z obchodního týmu.

    • Autor: Jitka Fejtková, Jídelny.cz

      Re: TERMÍN NOVÝCH TRENDŮ
      Nové trendy se konají během jarních prázdnin. Plzeň má letos jarní prázdniny první týden v únoru, proto tato akce nemůže být v termínu 2.3.2010. Malá účast v Karlovarském kraji nás velmi mrzí. Akce je finančně náročná, a proto je stanoven min. počet účastníků. V případě zrušení akce se účastnické poplatky vrací v plné výši.

  • Autor: Xantypa

    Náhradní termín
    Pane Ludvíku děkuji moc za odpověď a Vaši snahu
    zjistit můj daný dotaz. Děkuji