Přeskočit na obsah

Pozvánka na Nové trendy v moderním vaření IV

Srdečně Vás zveme na 4. ročník školení pro kuchařky a kuchaře „Nové trendy v moderním vaření“, které pro Vás připravily Jídelny.cz společně s Asociací kuchařů a cukrářů. Na většině míst bude akce doplněna také školením Hygienického minima pro kuchařky. Aktualizace 3.3.2011.

Autor: Redakce

Srdečně Vás zveme na již 4. ročník školení pro kuchařky a kuchaře „Nové trendy v moderním vaření“, které pro Vás připravily Jídelny.cz společně s Asociací kuchařů a cukrářů. Na většině míst bude akce doplněna také školením Hygienického minima pro kuchařky. Věříme, že se i letos zúčastníte a že budete spokojeni.

Přihlášky na Nové trendy v moderním vaření IV

Přihlášky na samostatné školení Hygienické minimum pro kuchařky

Podrobnosti k přihláškám

Nové trendy v moderním vaření IV

Co nabízejí letošní Nové trendy?
Pokud nechtějí vaši strávníci jíst luštěninové pokrmy a máte problém s plněním spotřebního koše, nenechte si ujít přednášku „Moderní bezmasé menu a chytře zařazené luštěniny a obiloviny“. Dozvíte se, jak do receptur a jídelních lístků šikovně zařadit suroviny, které třeba ještě neznáte a nepoužíváte. Seznámíte se také s jejich moderními technologickými úpravami, vaši strávníci je jistě ocení.
Neméně zajímavé pro vás bude i téma přednášky Zeleninové a rybí pokrmy. Ukážeme vám, jak lze zeleninu a ryby snadno, rychle a netradičně upravit.
Pod taktovkou zkušených šéfkuchařů připravíme několik kompletních menu, které vyhovují všem trendům moderního vaření i spotřebnímu koši, a můžete jimi obohatit školní jídelníčky.Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu a mnoho dalších.

Přijďte potěšit svoje chuťové pohárky.


Program Nové trendy v moderním vaření

08:45 – 09:00   Prezence
09:00 – 10:00   Moderní bezmasé menu a chytře zařazené luštěniny a obiloviny
10:00 – 10:30   Moderní technologie v akci I
10:30 – 11:10   Degustace + přestávka
11:10 – 12:10   Zeleninové a rybí pokrmy
12:10 – 12:40   Moderní technologie v akci II
12:40 – 13:00   Degustace

Místa a termíny konání Nových trendů

15. 02. 2011

Zlín

Školní jídelna
nám. T. G. Masaryka 2700
Obsazeno!

mapa

16. 02. 2011

Hradec Králové

ZŠ, Štefánikova 566
Hygienické minimum je obsazeno!

mapa

17. 02. 2011

Plzeň

34. ZŠ Plzeň, Gerská 32

mapa

23. 02. 2011

Jihlava

Školní jídelna, Na Stoupách 3
Obsazeno!

mapa

24. 02. 2011

Liberec

SOŠ, Jablonecká 999
Hygienické minimum je obsazeno!

mapa

01. 03. 2011

Ústí nad Labem

Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5

mapa

02. 03. 2011

Příbram

ZŠ pod Svatou Horou
Balbínova 328

mapa

03. 03. 2011

Olomouc

Gymnázium Olomouc-Hejčín, Tomkova 45

mapa

08. 03. 2011

České Budějovice

ZŠ a ZUŠ, Bezdrevská 3

mapa

09. 03. 2011

Pardubice

Gymnázium Pardubice
Dašická 1083

mapa

10. 03. 2011

Ostrava

ZŠ Ostrava – Dubina
Františka Formana 45
Obsazeno!

mapa

15. 03. 2011

Český Těšín

Školní jídelna, Zelená 3

mapa

16. 03. 2011

Brno

ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10
Obsazeno!

mapa

17. 03. 2011

Brno

ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10
Obsazeno!

mapa


Podrobnosti rezervace

  1. Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
  2. Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2011 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
  3. Pro zájemce je možná i účast na školení Hygienické minimum pro kuchařky od 06:45 hod. do 08:30 hod.
  4. Vstupné na Nové trendy v moderním vaření IV. činí 600,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100,- Kč. V případě účasti i na školení: „Hygienické minimum pro kuchařky“ činí celkové vstupné 850,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 150,- Kč.
  5. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Platbu poukažte na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka informace).
  6. Bezplatné storno školení přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlášeného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  7. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz. Přihlášku nepotvrzujeme, informovat Vás budeme v případě změn.
  8. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.


Hygienické minimum pro kuchařky 2011

O školení Hygienického minima je vždy velký zájem. A to jak na Krajských konferencích, tak na Nových trendech. Připravili jsme proto pro Vás další cyklus těchto školení. Ve vybraných městech proběhnou dvě stejná školení „Hygienické minimum pro kuchařky“ v jeden den: první proběhne ráno a bude součástí akce Nové trendy v moderním vaření IV. Druhé bude samostatné a proběhne v dopoledních hodinách. Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Školení Vám připomene vše, co byste měli vědět a dodržovat:

  • Víte skutečně vše o důležitosti osobní a provozní hygieny?
  • K čemu jsou dobré kritické body a měření teplot při uchování pokrmů před výdejem?
  • Přehled základní platné legislativy ČR i ES, zásady správné a hygienické praxe při přípravě, výdeji a rozvozu pokrmů.

Ukážeme Vám názorné příklady nebezpečí kontaminace potravin. Jejich následky na zdravotní stav strávníků a důsledky pro stravovací zařízení, které onemocnění z potravin způsobí.
Lektorkou těchto školení je MVDr. Marcela Mathesová, Národní síť podpory zdraví, o.s.

Věříme, že Vás témata školení zaujala, a těšíme se na setkání s Vámi.

 

Program Hygienického minima

06:45 – 07:00   Prezence
07:00 – 08:30   Hygienické minimum pro kuchařky

Ve vybraných městech proběhne ranní Hygienické minimum pro kuchařky, které je součástí akce Nové trendy v moderním vaření IV. – celkové vstupné na obě části činí 850,- Kč

09:30 – 09:45   Prezence
09:45 – 11:15   Hygienické minimum pro kuchařky

Samostatné školení – vstupné činí 500,- Kč

Místa a termíny konání Hygienického minima

Modře zvýrazněné termíny označují města, kde proběhne i ranní Hygienické minimum pro kuchařky od 6:45 hod. do 8:30 hod. (školení je součástí akce Nové trendy v moderním vaření IV.)

09. 02. 2011

Nymburk

SOŠ a SOU Nymburk, V Kolonii 1804  Zrušeno!

mapa

15. 02. 2011

Zlín

Školní jídelna, nám. T. G. Masaryka 2700

mapa

16. 02. 2011

Hradec Králové

ZŠ, Štefánikova 566

mapa

17. 02. 2011

Plzeň

34. ZŠ Plzeň, Gerská 32

mapa

21. 02. 2011

Kolín

3. ZŠ, Prokopa Velikého 633   Obsazeno!

mapa

22. 02. 2011

Havlíčkův Brod

ZŠ, Nuselská 3240

mapa

23. 02. 2011

Jihlava

Školní jídelna, Na Stoupách 3

mapa

24. 02. 2011

Liberec

SOŠ, Jablonecká 999

mapa

28. 02. 2011

Mladá Boleslav

Školní jídelna, Žižkova 1327  Obsazeno!

mapa

01. 03. 2011

Ústí nad Labem

Gymnázium dr. Václava Šmejkala
Stavbařů 5   Zrušeno!

mapa

02. 03. 2011

Příbram

ZŠ pod Svatou Horou, Balbínova 328

mapa

03. 03. 2011

Olomouc

Gymnázium Olomouc-Hejčín, Tomkova 45

mapa

07. 03. 2011

Klatovy

Školní jídelna, Hálkova 134

mapa

08. 03. 2011

České Budějovice

ZŠ a ZUŠ, Bezdrevská 3

mapa

09. 03. 2011

Pardubice

Gymnázium Pardubice
Dašická 1083

mapa

10. 03. 2011

Ostrava

ZŠ Ostrava – Dubina
Františka Formana 45
Pozor! Změna termínu

mapa

15. 03. 2011

Český Těšín

Školní jídelna, Zelená 3

mapa

16. 03. 2011

Brno

ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10  Obsazeno!   

mapa

17. 03. 2011

Brno

ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10  Obsazeno!

mapa

Podrobnosti – rezervace

  1. Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
  2. Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2011 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 25 účastníků školení, v Liberci max. 17 účastníků).
  3. Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 07:00 hod. do 08:30 hod. činí 850,- Kč. (včetně účasti na akci Nové trendy v moderním vaření IV. ve vybraných městech). Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 150,- Kč.
    Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 09:45 hod. do 11:15 hod. činí 500,- Kč. (bez účasti na akci Nové trendy v moderním vaření IV.) Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 100,- Kč.
  4. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Platbu poukažte na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka informace).
  5. Bezplatné storno školení přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz. Přihlášku nepotvrzujeme, informovat Vás budeme v případě změn.
  7. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Autor: Redakce

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Blanka

    Česká Lípa
    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by nešlo hygienické minimum pro kuchařky udělat i v České Lípě?
    Děkuji Leštinová, ved.ŠJ MŠ

    • Autor: J.Fejtková

      Re: Česká Lípa
      Dobrý den paní Leštinová, prosím napište nám na email info@jidelelny.cz Váš kontakt. Ráda bych se s Vámi domluvila na možnostech školení. Během letošních jarních prázdnin už žádná možnost přidat další termín školení není.
      J.Fejtková, Jídelny.cz

  • Autor: danunka

    nové trendy
    Prosím o sdělení, proč nejsou nové trendy v Praze nemám jedinou absenci, ale všechna určená města jsou pro nás z ruky. Děkuji za zprávu.

    • Autor: viki

      Re: nové trendy
      Včera jsem volala do Plzně , kde mi potvrdili, že se opravdu Nové trendy v Praze nekonají, protože se nepodařilo zajistit vhodný objekt. Je nám to také líto, bylo velice inspirativní.

      • Autor: J.Fejtková

        Re: nové trendy
        Dobrý den, je to tak, nepodařilo se nám v Praze sehnat odpovídající prostory. Požadavky na prostory jsou opravdu náročné (především po tech. stránce). Mrzí nás to.