Srdečně Vás zveme na již 4. ročník školení pro kuchařky a kuchaře „Nové trendy v moderním vaření“, které pro Vás připravily Jídelny.cz společně s Asociací kuchařů a cukrářů. Na většině míst bude akce doplněna také školením Hygienického minima pro kuchařky. Věříme, že se i letos zúčastníte a že budete spokojeni.
Přihlášky na Nové trendy v moderním vaření IV
Přihlášky na samostatné školení Hygienické minimum pro kuchařky
Nové trendy v moderním vaření IV
Co nabízejí letošní Nové trendy?
Pokud nechtějí vaši strávníci jíst luštěninové pokrmy a máte problém s plněním spotřebního koše, nenechte si ujít přednášku „Moderní bezmasé menu a chytře zařazené luštěniny a obiloviny“. Dozvíte se, jak do receptur a jídelních lístků šikovně zařadit suroviny, které třeba ještě neznáte a nepoužíváte. Seznámíte se také s jejich moderními technologickými úpravami, vaši strávníci je jistě ocení.
Neméně zajímavé pro vás bude i téma přednášky Zeleninové a rybí pokrmy. Ukážeme vám, jak lze zeleninu a ryby snadno, rychle a netradičně upravit.
Pod taktovkou zkušených šéfkuchařů připravíme několik kompletních menu, které vyhovují všem trendům moderního vaření i spotřebnímu koši, a můžete jimi obohatit školní jídelníčky.Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu a mnoho dalších.
Přijďte potěšit svoje chuťové pohárky.
Program Nové trendy v moderním vaření
08:45 – 09:00 Prezence
09:00 – 10:00 Moderní bezmasé menu a chytře zařazené luštěniny a obiloviny
10:00 – 10:30 Moderní technologie v akci I
10:30 – 11:10 Degustace + přestávka
11:10 – 12:10 Zeleninové a rybí pokrmy
12:10 – 12:40 Moderní technologie v akci II
12:40 – 13:00 Degustace
Místa a termíny konání Nových trendů
15. 02. 2011 | Zlín | Školní jídelna | |
16. 02. 2011 | Hradec Králové | ZŠ, Štefánikova 566 | |
17. 02. 2011 | Plzeň | 34. ZŠ Plzeň, Gerská 32 | |
23. 02. 2011 | Jihlava | Školní jídelna, Na Stoupách 3 | |
24. 02. 2011 | Liberec | SOŠ, Jablonecká 999 | |
01. 03. 2011 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | |
02. 03. 2011 | Příbram | ZŠ pod Svatou Horou | |
03. 03. 2011 | Olomouc | Gymnázium Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | |
08. 03. 2011 | České Budějovice | ZŠ a ZUŠ, Bezdrevská 3 | |
09. 03. 2011 | Pardubice | Gymnázium Pardubice | |
10. 03. 2011 | Ostrava | ZŠ Ostrava – Dubina | |
15. 03. 2011 | Český Těšín | Školní jídelna, Zelená 3 | |
16. 03. 2011 | Brno | ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10 | |
17. 03. 2011 | Brno | ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10 |
Podrobnosti rezervace
- Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
- Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2011 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
- Pro zájemce je možná i účast na školení Hygienické minimum pro kuchařky od 06:45 hod. do 08:30 hod.
- Vstupné na Nové trendy v moderním vaření IV. činí 600,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100,- Kč. V případě účasti i na školení: „Hygienické minimum pro kuchařky“ činí celkové vstupné 850,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 150,- Kč.
- Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Platbu poukažte na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka informace).
- Bezplatné storno školení přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlášeného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz. Přihlášku nepotvrzujeme, informovat Vás budeme v případě změn.
- V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Hygienické minimum pro kuchařky 2011
O školení Hygienického minima je vždy velký zájem. A to jak na Krajských konferencích, tak na Nových trendech. Připravili jsme proto pro Vás další cyklus těchto školení. Ve vybraných městech proběhnou dvě stejná školení „Hygienické minimum pro kuchařky“ v jeden den: první proběhne ráno a bude součástí akce Nové trendy v moderním vaření IV. Druhé bude samostatné a proběhne v dopoledních hodinách. Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Školení Vám připomene vše, co byste měli vědět a dodržovat:
- Víte skutečně vše o důležitosti osobní a provozní hygieny?
- K čemu jsou dobré kritické body a měření teplot při uchování pokrmů před výdejem?
- Přehled základní platné legislativy ČR i ES, zásady správné a hygienické praxe při přípravě, výdeji a rozvozu pokrmů.
Ukážeme Vám názorné příklady nebezpečí kontaminace potravin. Jejich následky na zdravotní stav strávníků a důsledky pro stravovací zařízení, které onemocnění z potravin způsobí.
Lektorkou těchto školení je MVDr. Marcela Mathesová, Národní síť podpory zdraví, o.s.
Věříme, že Vás témata školení zaujala, a těšíme se na setkání s Vámi.
Program Hygienického minima
06:45 – 07:00 Prezence
07:00 – 08:30 Hygienické minimum pro kuchařky
Ve vybraných městech proběhne ranní Hygienické minimum pro kuchařky, které je součástí akce Nové trendy v moderním vaření IV. – celkové vstupné na obě části činí 850,- Kč
09:30 – 09:45 Prezence
09:45 – 11:15 Hygienické minimum pro kuchařky
Samostatné školení – vstupné činí 500,- Kč
Místa a termíny konání Hygienického minima
Modře zvýrazněné termíny označují města, kde proběhne i ranní Hygienické minimum pro kuchařky od 6:45 hod. do 8:30 hod. (školení je součástí akce Nové trendy v moderním vaření IV.)
09. 02. 2011 | Nymburk | SOŠ a SOU Nymburk, V Kolonii 1804 Zrušeno! | |
15. 02. 2011 | Zlín | Školní jídelna, nám. T. G. Masaryka 2700 | |
16. 02. 2011 | Hradec Králové | ZŠ, Štefánikova 566 | |
17. 02. 2011 | Plzeň | 34. ZŠ Plzeň, Gerská 32 | |
21. 02. 2011 | Kolín | 3. ZŠ, Prokopa Velikého 633 Obsazeno! | |
22. 02. 2011 | Havlíčkův Brod | ZŠ, Nuselská 3240 | |
23. 02. 2011 | Jihlava | Školní jídelna, Na Stoupách 3 | |
24. 02. 2011 | Liberec | SOŠ, Jablonecká 999 | |
28. 02. 2011 | Mladá Boleslav | Školní jídelna, Žižkova 1327 Obsazeno! | |
01. 03. 2011 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala | |
02. 03. 2011 | Příbram | ZŠ pod Svatou Horou, Balbínova 328 | |
03. 03. 2011 | Olomouc | Gymnázium Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | |
07. 03. 2011 | Klatovy | Školní jídelna, Hálkova 134 | |
08. 03. 2011 | České Budějovice | ZŠ a ZUŠ, Bezdrevská 3 | |
09. 03. 2011 | Pardubice | Gymnázium Pardubice | |
10. 03. 2011 | Ostrava | ZŠ Ostrava – Dubina | |
15. 03. 2011 | Český Těšín | Školní jídelna, Zelená 3 | |
16. 03. 2011 | Brno | ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10 Obsazeno! | |
17. 03. 2011 | Brno | ZŠ, Brno, Novolíšeňská 10 Obsazeno! |
Podrobnosti – rezervace
- Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
- Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2011 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 25 účastníků školení, v Liberci max. 17 účastníků).
- Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 07:00 hod. do 08:30 hod. činí 850,- Kč. (včetně účasti na akci Nové trendy v moderním vaření IV. ve vybraných městech). Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 150,- Kč.
Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 09:45 hod. do 11:15 hod. činí 500,- Kč. (bez účasti na akci Nové trendy v moderním vaření IV.) Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 100,- Kč. - Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Platbu poukažte na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka informace).
- Bezplatné storno školení přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před jeho zahájením. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz. Přihlášku nepotvrzujeme, informovat Vás budeme v případě změn.
- V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Diskuze
Autor: Blanka
Česká Lípa
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda by nešlo hygienické minimum pro kuchařky udělat i v České Lípě?
Děkuji Leštinová, ved.ŠJ MŠ
Autor: J.Fejtková
Re: Česká Lípa
Dobrý den paní Leštinová, prosím napište nám na email info@jidelelny.cz Váš kontakt. Ráda bych se s Vámi domluvila na možnostech školení. Během letošních jarních prázdnin už žádná možnost přidat další termín školení není.
J.Fejtková, Jídelny.cz
Autor: danunka
nové trendy
Prosím o sdělení, proč nejsou nové trendy v Praze nemám jedinou absenci, ale všechna určená města jsou pro nás z ruky. Děkuji za zprávu.
Autor: viki
Re: nové trendy
Včera jsem volala do Plzně , kde mi potvrdili, že se opravdu Nové trendy v Praze nekonají, protože se nepodařilo zajistit vhodný objekt. Je nám to také líto, bylo velice inspirativní.
Autor: J.Fejtková
Re: nové trendy
Dobrý den, je to tak, nepodařilo se nám v Praze sehnat odpovídající prostory. Požadavky na prostory jsou opravdu náročné (především po tech. stránce). Mrzí nás to.