Jak chutně připravit zdravá jídla? Špičkový tým šéfkuchařů Vás seznámí s tím, co nového se objevuje v kuchařském řemesle, a naučí Vás, jak chutně připravit zdravá jídla. Nezapomeneme ani na recepty na chutné svačinky – saláty a pomazánky. Jako novinku Vám přinášíme samostatný seminář zaměřený na spotřební koš.
Program
Spotřební koš
07:30 – 07:45 | Prezence |
07:45 – 08:45 | Spotřební koš |
Nové trendy v moderním vaření 2014
08:30 – 09:00 | Prezence |
09:00 – 09:20 | Salátové inspirace / Zdravé nápoje |
09:20 – 10:40 | Odlehčené pokrmy |
10:40 – 11:10 | Degustace + přestávka |
11:10 – 11:20 | Nové technologie v akci II. |
11:20 – 12:40 | Moučníky s přidanou nutriční hodnotou |
12:40 – 13:10 | Jídelny.cz – osvědčení a ocenění pro účastníky |
13:10 – 13:30 | Degustace |
Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu.
Změna programu vyhrazena
Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.
Vstup pouze na základě elektronické rezervace a uhrazení účastnického poplatku na náš účet.
Spotřební koš
- Co říká legislativa a praxe ke spotřebnímu koši?
- Hlavní principy, jak zařazovat potraviny do spotřebního koše (včetně nejnovějších doporučení)
- Jaká je tolerance v plnění spotřebního koše?
- Zkušenosti jídelen, které plní spotřební koš nejen na papíru.
- Postupy, výpočty a triky:
- Jak dosáhnout spotřeby ovoce, když ho děti nejedí?
- Jak zvýšit spotřebu zeleniny.
- Co s mlékem a mléčnými výrobky?
- Jak dostat do dětí luštěniny?
- Jak zvýšit spotřebu ryb?
Bonduelle saláty – inspirace
- chutí
- barevností
- kreativitou
S Catusem pijeme zdravě
- Zdravý nápoj CATUSÍK s ovocnou dužinou
- Sypané ovocno-bylinné čaje s kouzlem přírody a bylinek
- Moderní nápojové technologie
Odlehčené pokrmy
- Zdraví na talíři – zásady + pravidla
- Pomáháme v boji proti obezitě
- Nové kombinace surovin a chutí
Salát jako hlavní pokrm
- Salát není pouze zelenina
- Nutričně vyvážený pokrm
- Emulze jako důležitá součást chutného salátu
- Módní suroviny na talíři
Moučníky s přidanou nutriční hodnotou
- Ovocná složka jako nutná součást moderního moučníku
- Kouzlíme s mléčnými produkty
Trendové pomazánky a pěny
- Chytře, chutně a zdravě
- Pryč s máslem a majonézou
- Odvaha = základ úspěchu
Bude nám potěšením, potkáme-li se s Vámi na Nových trendech.
Přijďte prožít den bez starostí, povinností a stresu.
Vstupné | Převodem |
Spotřební koš | 450 Kč |
Nové trendy v moderním vaření | 650 Kč |
Spotřební koš + Nové trendy v moderním vaření | 900 Kč |
Platby na místě budeme realizovat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč.
Podrobnosti rezervace
- Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.
- Přihlášky přijímáme od 6. ledna 2014 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
- Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
- Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
- Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
- V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Kdy a kde se s námi můžete setkat
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
04.02.2014 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
05.02.2014 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
06.02.2014 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
11.02.2014 | Ostrava | Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 | mapa |
12.02.2014 | Pardubice | Gymnázium Pardubice, Dašická 1083 | mapa |
13.02.2014 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
18.02.2014 | Praha 3 | Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 | mapa |
19.02.2014 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
20.02.2014 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
21.02.2014 | Český Těšín | Školní jídelna Český Těšín, Zelená 3 | mapa |
25.02.2014 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
04.03.2014 | Zlín | Školní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700 | mapa |
05.03.2014 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
06.03.2014 | Plzeň Skvrňany | Střední odborná škola a střední odborné učiliště obchodu, služeb a provozu hotelů, s.r.o., Nade Mží 734/1 | mapa |
11.03.2014 | Liberec | Střední odborná škola Liberec, Jablonecká 999 | mapa |
12.03.2014 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
Diskuze
Autor: majka 1
díky
Děkujeme za další ročník Nových trendů, moc se líbily. Také školení bylo hodnoceno jako poutavé a přínosné. Těšíme se na další ročník 🙂
Autor: majka 1
recepty z Nových trendů
… recepty, které účastníky oslovily, již jsou zařazeny v našem jídelníčku