Přeskočit na obsah

Pozvánka na Nové trendy v moderním vaření VII.

Přijměte naše pozvání k účasti na 7. ročníku školení pro kuchařky a kuchaře „Nové trendy v moderním vaření“. V ukázkách budou letos prezentovány odlehčené pokrmy a nápoje, ale také moučníky a pomazánky. Součástí akce i seminář Spotřební koš, které přinese poznatky z výživových norem.

Autor: Redakce

Jak chutně připravit zdravá jídla? Špičkový tým šéfkuchařů Vás seznámí s tím, co nového se objevuje v kuchařském řemesle, a naučí Vás, jak chutně připravit zdravá jídla. Nezapomeneme ani na recepty na chutné svačinky – saláty a pomazánky. Jako novinku Vám přinášíme samostatný seminář zaměřený na spotřební koš.

Program

Spotřební koš

07:30 – 07:45   Prezence
07:45 – 08:45   Spotřební koš

Nové trendy v moderním vaření 2014

08:30 – 09:00  Prezence
09:00 – 09:20 Salátové inspirace / Zdravé nápoje
09:20 – 10:40   

Odlehčené pokrmy
Salát jako hlavní pokrm
Tříchodové menu pro Vaši inspiraci
Nové technologie v akci I.

10:40 – 11:10Degustace + přestávka
11:10 – 11:20 Nové technologie v akci II.
11:20 – 12:40

Moučníky s přidanou nutriční hodnotou
Trendové pomazánky a pěny
Drůbež, hovězí, mleté maso a hlavně zelenina!!
Originální recepty jenom pro Vás
Nové technologie v akci III.

12:40 – 13:10    Jídelny.cz – osvědčení a ocenění pro účastníky
13:10 – 13:30 Degustace

Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu.

Změna programu vyhrazena

Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.

Vstup pouze na základě elektronické rezervace a uhrazení účastnického poplatku na náš účet. 



Spotřební koš

  • Co říká legislativa a praxe ke spotřebnímu koši?
  • Hlavní principy, jak zařazovat potraviny do spotřebního koše (včetně nejnovějších doporučení)
  • Jaká je tolerance v plnění spotřebního koše?
  • Zkušenosti jídelen, které plní spotřební koš nejen na papíru.
  • Postupy, výpočty a triky:
    • Jak dosáhnout spotřeby ovoce, když ho děti nejedí?
    • Jak zvýšit spotřebu zeleniny.
    • Co s mlékem a mléčnými výrobky?
    • Jak dostat do dětí luštěniny?
    • Jak zvýšit spotřebu ryb?

Bonduelle saláty – inspirace

  • chutí
  • barevností
  • kreativitou

S Catusem pijeme zdravě

  • Zdravý nápoj CATUSÍK s ovocnou dužinou
  • Sypané ovocno-bylinné čaje s kouzlem přírody a bylinek
  • Moderní nápojové technologie

Odlehčené pokrmy

  • Zdraví na talíři – zásady + pravidla
  • Pomáháme v boji proti obezitě
  • Nové kombinace surovin a chutí

Salát jako hlavní pokrm

  • Salát není pouze zelenina
  • Nutričně vyvážený pokrm
  • Emulze jako důležitá součást chutného salátu
  • Módní suroviny na talíři

Moučníky s přidanou nutriční hodnotou

  • Ovocná složka jako nutná součást moderního moučníku
  • Kouzlíme s mléčnými produkty

Trendové pomazánky a pěny

  • Chytře, chutně a zdravě
  • Pryč s máslem a majonézou
  • Odvaha = základ úspěchu

Bude nám potěšením, potkáme-li se s Vámi na Nových trendech.

Přijďte prožít den bez starostí, povinností a stresu.

Vstupné

Převodem

Spotřební koš

450 Kč

Nové trendy v moderním vaření

650 Kč

Spotřební koš + Nové trendy v moderním vaření

900 Kč

Platby na místě budeme realizovat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč.

Podrobnosti rezervace

  1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.
  2. Přihlášky přijímáme od 6. ledna 2014 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
  3. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
  4. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
  5. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
  7. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.

Kdy a kde se s námi můžete setkat

Datum

Město

Adresa konání

Mapa

04.02.2014PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
05.02.2014OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
06.02.2014Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa
11.02.2014OstravaZákladní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45mapa
12.02.2014PardubiceGymnázium Pardubice, Dašická 1083mapa
13.02.2014České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
18.02.2014Praha 3Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa
19.02.2014BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
20.02.2014BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
21.02.2014Český TěšínŠkolní jídelna Český Těšín, Zelená 3mapa
25.02.2014Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
04.03.2014ZlínŠkolní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700mapa
05.03.2014Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
06.03.2014Plzeň SkvrňanyStřední odborná škola a střední odborné učiliště obchodu, služeb a provozu hotelů, s.r.o., Nade Mží 734/1mapa
11.03.2014LiberecStřední odborná škola Liberec, Jablonecká 999mapa
12.03.2014JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
Autor: Redakce

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: majka 1

    díky
    Děkujeme za další ročník Nových trendů, moc se líbily. Také školení bylo hodnoceno jako poutavé a přínosné. Těšíme se na další ročník 🙂

  • Autor: majka 1

    recepty z Nových trendů
    … recepty, které účastníky oslovily, již jsou zařazeny v našem jídelníčku