Jídelny.cz Vás tímto srdečně zvou na první online konferenci hromadného stravování, která proběhne 18. června 2020 od 8:15 hod. Online konference portálu Jídelny.cz proběhne přes odkaz na internetovou stránku, formou živého vysílání přednášek na vybraná témata.
Výklad lektorů bude doplněn prezentací a podkladovými materiály, které budou k dispozici předem ke stažení.
Pokud budete mít k tématu před nebo během konference dotaz, můžete ho lektorovi položit prostřednictvím chatu, na který bude lektor reagovat během diskuze.
Vyzkoušejte online konferenci – v pohodlí domova či kanceláře.
Potřebujete jen počítač s reproduktory a internetový prohlížeč.
Připojte se k nám a nepropásněte naši první online konferenci hromadného stravování.
Hlavní partneři online konference:
Partneři online konference:
Program online konference
08:15–08:30 | Zahájení konference – Jídelny.cz |
08:30–09:30 | První konferenční blok |
Jak na ryby, aby je děti jedly | |
Informačně propagační vystoupení | |
Diskuse k přednášce | |
Přestávka | |
09:30–10:30 | Druhý konferenční blok |
Jak na problémové suroviny | |
Informačně propagační vystoupení | |
Diskuse k přednášce | |
Přestávka | |
10:30–11:00 | Třetí konferenční blok |
Zajímavosti ze školních jídelen | |
Informačně propagační vystoupení | |
Diskuse k přednášce |
Změna programu vyhrazena.
Lektoři
Bc. Anna Packová – Státní zdravotní ústav
Pavel Melich – Bidfood Czech Republic s.r.o.
Mgr. Jiří Plzák – Jídelny.cz, s.r.o.
Jak na ryby, aby je děti jedly
Lektor: Pavel Melich – Bidfood Czech Republic s.r.o.
- Také vám vadí, že děti rybu bez ochutnání vrátí?
- Na co si dát pozor při výběru ryb, abyste nekoupili „zajíce v pytli“?
- Jaké kuchařské úpravy jsou vhodné pro určité typy ryb?
To jsou body, kterým se budeme věnovat v této přednášce.
Jak na problémové suroviny
Lektor: Bc. Anna Packová – Státní zdravotní ústav
Velmi často se při sestavě jídelních lístků a přípravě stravy setkáváme s negativními reakcemi na zařazování některých surovin do pokrmů podávaných dětem v rámci školního stravování. Jedná se převážně o luštěniny, ryby, zeleninu a mléko, zejména frekvence jejich podávání. Vysvětlíme si, proč jsou tyto suroviny nezbytné v jídelníčku dětí (i nás dospělých) a pokusíme se najít cestu ke zvýšení jejich atraktivity.
Zajímavosti ze školních jídelen
Lektor: Mgr. Jiří Plzák – Jídelny.cz, s.r.o.
V naší republice nenajdete dvě stejné školní jídelny. Každá je něčím originální a každá něčím upoutá – například tím, jak vynalézavě a netradičně řeší neočekávané a svízelné situace. Přijďte si poslechnout zajímavé příběhy z těchto jídelen.
Vstup na online konferenci je zdarma.
Připojte se a sledujte nás 18. června 2020, těšíme se na Vás!
Tým Jídelny.cz
Podrobnosti:
- Na konferenci je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz. Vstupné je zdarma.
- Každý zájemce o online konferenci musí mít na portálu Jídelny.cz svou vlastní registraci i přihlášku!
- K účasti na živém vysílání Vám postačí základní vybavení počítače a přístup na internet. Budete potřebovat internetový prohlížeč (doporučujeme Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox nebo Opera), sluchátka nebo reproduktory (doporučujeme spíše sluchátka). Mikrofon a webová kamera nejsou podmínkou.
- Pokud se přihlašujete z organizace s přísnými pravidly pro správu sítě, může být přenos videa v síti zakázán a je nutné kontaktovat vaše IT oddělení! V tomto případě doporučujeme informovat IT oddělení o termínu konání konference a zkonzultovat funkčnost přehrávání videa a připojení.
- Připojte se prosím 10 minut před začátkem živého vysílání, aby byl čas případné technické problémy vyřešit. Především vyzkoušejte, zda vám funguje přehrávání zvuku.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
- V případě dotazů jsme Vám k dispozici od 8:00 do 11:30 hod. na 734 311 222 nebo na info@jidelny.cz.
Diskuze