Přeskočit na obsah

Pozvánka na online konferenci hromadného stravování – červen 2020

Přednášky nabité informacemi, profesionální přístup lektorů a mnoho dalších zajímavostí, tak to bude online konference hromadného stravování, na kterou Vás srdečně zveme.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Jídelny.cz Vás tímto srdečně zvou na první online konferenci hromadného stravování, která proběhne 18. června 2020 od 8:15 hod. Online konference portálu Jídelny.cz proběhne přes odkaz na internetovou stránku, formou živého vysílání přednášek na vybraná témata.

Výklad lektorů bude doplněn prezentací a podkladovými materiály, které budou k dispozici předem ke stažení.
Pokud budete mít k tématu před nebo během konference dotaz, můžete ho lektorovi položit prostřednictvím chatu, na který bude lektor reagovat během diskuze.

Vyzkoušejte online konferenci – v pohodlí domova či kanceláře.
Potřebujete jen počítač s reproduktory a internetový prohlížeč.

Připojte se k nám a nepropásněte naši první online konferenci hromadného stravování.

Hlavní partneři online konference:

           Loga sponzorů OKO 2020            Loga sponzorů OKO 2020

  Loga sponzorů OKO 2020

Partneři online konference:

Logo sponzorů OKO 2020Logo sponzorů OKO 2020MontyCon

Program online konference

08:15–08:30Zahájení konference – Jídelny.cz
08:30–09:30První konferenční blok
Jak na ryby, aby je děti jedly
Informačně propagační vystoupení
Diskuse k přednášce
Přestávka
09:30–10:30Druhý konferenční blok
Jak na problémové suroviny
Informačně propagační vystoupení
Diskuse k přednášce
Přestávka
10:30–11:00Třetí konferenční blok
Zajímavosti ze školních jídelen
Informačně propagační vystoupení
Diskuse k přednášce

Změna programu vyhrazena.

Lektoři

Bc. Anna Packová – Státní zdravotní ústav

Pavel Melich – Bidfood Czech Republic s.r.o.

Mgr. Jiří Plzák – Jídelny.cz, s.r.o.

Jak na ryby, aby je děti jedly

Lektor: Pavel Melich – Bidfood Czech Republic s.r.o.

  • Také vám vadí, že děti rybu bez ochutnání vrátí?
  • Na co si dát pozor při výběru ryb, abyste nekoupili „zajíce v pytli“?
  • Jaké kuchařské úpravy jsou vhodné pro určité typy ryb?

To jsou body, kterým se budeme věnovat v této přednášce.

Jak na problémové suroviny

Lektor: Bc. Anna Packová – Státní zdravotní ústav

Velmi často se při sestavě jídelních lístků a přípravě stravy setkáváme s negativními reakcemi na zařazování některých surovin do pokrmů podávaných dětem v rámci školního stravování. Jedná se převážně o luštěniny, ryby, zeleninu a mléko, zejména frekvence jejich podávání. Vysvětlíme si, proč jsou tyto suroviny nezbytné v jídelníčku dětí (i nás dospělých) a pokusíme se najít cestu ke zvýšení jejich atraktivity.

Zajímavosti ze školních jídelen

Lektor: Mgr. Jiří Plzák – Jídelny.cz, s.r.o.

V naší republice nenajdete dvě stejné školní jídelny. Každá je něčím originální a každá něčím upoutá – například tím, jak vynalézavě a netradičně řeší neočekávané a svízelné situace. Přijďte si poslechnout zajímavé příběhy z těchto jídelen.

Vstup na online konferenci je zdarma.


Připojte se a sledujte nás 18. června 2020, těšíme se na Vás!

Tým Jídelny.cz

Podrobnosti:

  1. Na konferenci je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz. Vstupné je zdarma.
  2. Každý zájemce o online konferenci musí mít na portálu Jídelny.cz svou vlastní registraci i přihlášku!
  3. K účasti na živém vysílání Vám postačí základní vybavení počítače a přístup na internet. Budete potřebovat internetový prohlížeč (doporučujeme Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox nebo Opera), sluchátka nebo reproduktory (doporučujeme spíše sluchátka). Mikrofon a webová kamera nejsou podmínkou.
  4. Pokud se přihlašujete z organizace s přísnými pravidly pro správu sítě, může být přenos videa v síti zakázán a je nutné kontaktovat vaše IT oddělení! V tomto případě doporučujeme informovat IT oddělení o termínu konání konference a zkonzultovat funkčnost přehrávání videa a připojení.
  5. Připojte se prosím 10 minut před začátkem živého vysílání, aby byl čas případné technické problémy vyřešit. Především vyzkoušejte, zda vám funguje přehrávání zvuku.
  6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
  7. V případě dotazů jsme Vám k dispozici od 8:00 do 11:30 hod. na 734 311 222 nebo na info@jidelny.cz.
Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se