Přeskočit na obsah

Pozvánka na online školení

Srdečně vás zveme na nadcházející online školení. Program se bude soustředit na mnoho témat ze světa školního stravování. Součástí školení budou i online workshopy plné inspirace a novinek a rozhovor s ředitelem školy, který současně zastával několik měsíců i pozici vedoucího školní jídelny.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Online školení proběhne 12. října 2023 a těšit se můžete na přednášky na témata:

  • Spotřební koš a jak s ním pracovat
  • Novinky v legislativě správné výrobní a hygienické praxe pro školní jídelny
  • Jak na kalkulace cen jídel

Mimo přednášky je pro vás připravena řada workshopů, na kterých se dozvíte spoustu užitečných rad, ale i novinek. Součástí bude i rozhovor s ředitelem školy, který si po několik měsíců vzal na starost i provoz školní jídelny.

V průběhu školení budete mít možnost se pomocí chatu ptát lektorů na své dotazy.

Důležité informace o online školení:

  • Termín: 12. října 2023 / 8:00 – 11:30
  • Vstup zdarma pro všechny účastníky
  • Každý účastník obdrží osvědčení o účasti na školení
  • Po dobu 14 dnů budete mít k dispozici záznam

*Změna programu vyhrazena.

Přečtěte si více o tom, co na vás čeká:

  • Rozhovor s ředitelem školy, který několik měsíců působil zároveň i jako vedoucí školní jídelny

S Mgr. Tomášem Korelusem, ředitelem ZŠ Kaznějov
Na jedné škole působí ředitel, který současně zastával několik měsíců i pozici vedoucího školní jídelny.. Jak k tomu došlo? Jaké překážky musel na začátku překonat? Změnil se tím jeho pohled na školní jídelnu? Co vzkazuje ostatním ředitelům škol? Poslechněte si jeho příběh.

  • Workshop od VIOLIFE PROFESSIONAL (UPFIELD)

S Davidem Smetanou, Culinary Advisorem Violife Professional
Téma: Jedno jídlo pro všechny… Aneb usnadněte si svou každodenní práci. Uvařit jeden pokrm, který mohou jíst strávníci bez potravinového omezení, ale i s ním…? Ukážeme vám, že je to možné!

  • Spotřební koš a jak s ním pracovat

S Mgr. Alenou Strosserovou
Je pro vás spotřební koš nová záležitost? Nevadí, na začátku si krátce shrneme pravidla jeho plnění.

Jste v problematice spotřebního koše zběhlí? Přijďte si poslechnout, jak pracovat s potravinami při zařazování do správných skupin, podle čeho poznat, že zařazujeme správně, aby výsledek spotřebního koše byl objektivní.

Dozvíte se také, jak se vyvarovat nejčastějších chyb v zařazování do spotřebního koše.

Nebude chybět ani možnost klást otázky, na které se pokusíme v průběhu přednášky odpovědět. Do debaty se můžete zapojit prostřednictvím chatu.

  • Workshop od AG FOODS

S Jiřím Jízdným jr., marketingovým ředitelem
Téma: Inovace ve 100% zpracování ovoce a zeleniny, hrachové nudličky a granulát – recepty a další novinky pro sezónu podzim/zima. Chcete nabídnout svým strávníkům v jídelně kvalitní a zdravé produkty? Zajímá vás inovativní produkt plný rostlinné bílkoviny? Připojte se k nám a objevte tyto novinky spolu s dalšími poklady na podzim/zimu.

  • Diskuse nad novinkami v legislativě správné výrobní a hygienické praxe pro školní jídelny

S Ing. Lucií Janotovou, Ph.D.
Po delší době klidu se nám letos potkalo několik legislativních změn, které se dotknou i školních jídelen. Přijďte se zapojit do debaty nad aktuálními změnami v oblasti hygieny. Co pro vás znamenají a jak je aplikovat do praxe? Do debaty se můžete zapojit prostřednictvím chatu.

  • Workshop od VIS Plzeň

S Janem Laubem a Lucií Hadačovou
Téma: Optimalizace stravovacího systému. Na našem workshopu se budeme věnovat důležitosti efektivního stravovacího systému, podíváme se na budoucnost normování a další klíčové aspekty, které vám pomohou ušetřit cenný čas při správě strávníků, plateb, příjmů a výdejů ve skladu a dalších administrativních úkonech.

  • Jak na kalkulace cen jídel

S Lucií Hadačovou
Nejste si jistí, zda máte kalkulace cen jídel stanovené správně? Nevíte, jak správně ceny jídel nastavit? Vysvětlíme si základní principy kalkulací. Podíváme se na nejčastější chyby a problémy při nastavování cen jídel. Budeme online odpovídat na vaše dotazy.

  • Workshop od DRANA

S Bc. Ilonou Špráchalovou
Téma: Polotovary“ Svět stravování se neustále mění, a to i v oblasti personálního obsazení. Na tomto workshopu se dozvíte, jak ušetřit sílu a čas. Jaké polotovary jsou vhodné, a které ne? Vše najdete v našem rozhovoru s Bc. Ilonou Špráchalovou.

Připojte se a sledujte nás 12. října 2023, těšíme se na vás!

Tým Jídelny.cz


Podrobnosti:

  1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na www.jidelny.cz. Vstupné je zdarma.
  2. Každý zájemce o online školení musí mít na portálu Jídelny.cz svou vlastní registraci i přihlášku!
  3. K účasti na živém vysílání vám postačí základní vybavení počítače a přístup na internet. Budete potřebovat internetový prohlížeč (doporučujeme Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox nebo Opera), sluchátka nebo reproduktory (doporučujeme spíše sluchátka). Mikrofon a webová kamera nejsou podmínkou.
  4. Pokud se přihlašujete z organizace s přísnými pravidly pro správu sítě, může být přenos videa v síti zakázán a je nutné kontaktovat vaše IT oddělení! V tomto případě doporučujeme informovat IT oddělení o termínu konání online školení a zkonzultovat funkčnost přehrávání videa a připojení.
  5. Připojte se prosím 10 minut před začátkem živého vysílání, aby byl čas případné technické problémy vyřešit. Především vyzkoušejte, zda vám funguje přehrávání zvuku.
  6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
  7. V případě dotazů jsme vám k dispozici na tel. č. 720 962 105 nebo na e-mailu info@jidelny.cz.
Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se