Přeskočit na obsah

Pozvánka na podzimní krajské konference 2006

Srdečně vás zveme na podzimní Krajské konference hromadného stravování, které proběhnou v říjnu a listopadu 2006.

Autor: Redakce portálu

Srdečně Vás zveme na podzimní Krajské konference hromadného stravování, které proběhnou v říjnu a listopadu 2006 a těšíme se, že se na nich s Vámi setkáme. Konference jsou určeny pro vedoucí školních a závodních jídelen, pro vedoucí jídelen nemocnic a ústavů sociální péče, pro úředníky obecních, městských a krajských úřadů, kteří mají hromadné stravování na starosti, pro pracovníky hygienických stanic, zdravotních ústavů apod. Podzimní konference jsou zaměřeny na právo a hygienu – tedy na oblasti, v nichž se toho stále hodně mění.

Organizace konferencí
Konference proběhnou ve všech krajských městech, jejich organizace má již ustálený průběh. Dopoledne proběhne odborný program, prezentace firem a diskusní fórum. Vstup na dopolední část bude zdarma.
Odpoledne je možno se zúčastnit placeného semináře.

Přehled konferencí
09.10.2006: Praha, SOŠ, SOU a OU, Učňovská 1
10.10.2006: Liberec, Dům kultury, Soukenné nám. 613
11.10.2006: Zlín, SZdŠ, Příluky 372
12.10.2006: Jihlava, DKO, Tolstého 2
16.10.2006: Ústí nad Labem, Kulturní dům – Corso, Krčínova 801/6
17.10.2006: Pardubice, ABC klub, Štolbova 2665
18.10.2006: Ostrava,Kulturní dům – Odra, Výškovická 169
19.10.2006: Brno, EZŠ, Čejkovická 10
06.11.2006: Karlovy Vary, Základní škola a ZUŠ, Šmeralova 336/15
07.11.2006: České Budějovice, ISŠ stavební, Nerudova 59
08.11.2006: Olomouc, Střední škola polytechnická, Rooseveltova 79
09.11.2006: Hradec Králové, Kulturní středisko MÉDIUM, Jana Masaryka 605
14.11.2006: Plzeň. SPŠ dopravní, Karlovarská 99

Přihlášky na konference
Podrobně jsou všechny informace včetně dopravy až na místo uvedeny zde.

Program konferencí
Pozvánky s podrobným programem (v tištěné podobě) dostáváte v těchto dnech poštou.  

Čas

Program

Přednášející

09.00 – 09.15

Podzimní směs Jídelen.cz

Jiří Plzák

09.15 – 09.40

Informačně-propagační vystoupení

 

09.40 – 10.20

Nové trendy ve společném stravování

Ing. Zdeněk Hladík

10.20 – 10.30

Informačně-propagační vystoupení

 

10.30 – 10.45

Prima cucina – tak chutná Itálie!

 

10.45 – 11.00

Mýty o školním stravování I.

Ing. Vladimír Bureš

11.00 – 11.25

Občerstvení s informací hostitelů

 

11.25 – 11.35

Mýty o školním stravování II.

Ing. Vladimír Bureš

11.35 – 11.45

Informačně-propagační vystoupení

 

11.45 – 12.00

VIS – 15 let ve školních jídelnách

 

12.00 – 12.30

Požadavky na hygienu
ve stravovacích službách

Ing. Lucie Janotová

12.30 – 12.45

Vedoucí sobě

vedoucí jídelen

12.45 – 13.15

Problematika regionu – diskuse

 

13.15 – 13.20

Přestávka

 

13.20 – 15.20

Školení hygienického minima II. díl

Ing. Lucie Janotová


Program školení hygienického minima II. díl

  • Požadavky na osoby pracující ve stravovacích službách: Chcete, aby úřední kontrola ve vašem provozu proběhla bez problémů? Co všechno k tomu musíte vědět? Jaké znalosti musíte mít?
  • Onemocnění z potravin/pokrmů a jak jim předcházet: Nebezpečí a příčiny vzniku. Kontaminace potravin a jak jí zabránit. Víte, jaké jsou zdroje mikroorganismů a co potřebují k množení? Nedejte jim šanci!
  • Novinky vyplývající z legislativy EU: Chcete opustit „úplný“ systém HACCP? Využijte možnosti flexibilního přístupu podle legislativy EU. Jak realizovat vlastní řešení a přístupy k přípravě zdravotně nezávadných pokrmů? Jak uplatnit postupy založené na zásadách HACCP?
  • Správná výrobní a hygienická praxe: Co je to správná výrobní a hygienická praxe? Jak vytvořit odpovídající postupy? Víte, jak zjednodušit HACCP?
  • Nakládání s odpady: Jak bezpečně a správně nakládat s odpadem?

Přednášející: Ing. Lucie Janotová

Podrobnosti k programu
1. Účast na konferenci je bezplatná (s výjimkou Školení hygienického minima II. díl) .
2. Na konferenci i školení je nutno se přihlásit (telefonicky na čísle 377 457 329 nebo elektronickou formou na portálu Jídelny.cz)
3. Přihlášky přijímáme do naplnění kapacity sálu, nejpozději však do 7 dní před datem konference. Pro odmítnuté zájemce se pokusíme připravit další akci v náhradním termínu.
4. Vstupné na Školení hygienického minima II. díl se platí na místě a činí 600,- Kč. Pro účastníky dopolední části konference platí zvýhodněná cena 400,- Kč.
Pro členy ASPOS platí sleva po předložení členského průkazu 50,- Kč

Těšíme se nashledanou na Krajských konferencích.

Autor: Redakce portálu

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se