Teorie je jedna věc, ale správně ji ve svém provozu praktikovat, to je věc druhá. Praktické workshopy ASPOS již druhým ročníkem dělají z teorie praxi a dávají tak účastníkům akce jedinečnou příležitost zvládnout jednotlivá témata a získat v nich větší jistotu.
Letos se můžete těšit na 7 praktických témat
Luštěniny moderně a prakticky
Sestavte bezmasý jídelníček a rovnou ho i uvařte. S šéfkuchařem Jirkou Horákem a nutriční specialistkou paní Dostalíkovou to půjde jako po másle a navíc to bude zábava.
Odpady
Nikdy nekončící téma z oblasti hygieny, které díky paní Janotové pochopíte a po absolvování budete vědět, co děláte správně a co je třeba ještě změnit.
Diety ve školní jídelně
Strávníků se speciálními požadavky na dietní stravu přibývá. Jak se k těmto požadavkům postavit a na co si dát pozor, to prakticky natrénujete s odbornicí na dietní stravování, paní Slobodníkovou.
Kalkulace v příkladech
Kalkulace cen jídel od A do Z s Pavlem Fenclem pochopíte díky praktickým příkladům a zjistíte, že kalkulace nejsou žádná věda.
Jak si zjednodušit řízení lidí v ŠJ
Pan Vladimír Bureš s Vámi natrénuje, jak pracovat se svými podřízenými, jak je správně řídit a dostávat od nich správně vykonanou práci.
Audit školní jídelny nanečisto
Nedělejte si z auditu strašáka. S paní Janotovu si přímo v jídelně ukážete, na co se zaměřit, abyste auditem prošli napoprvé.
HACCP
S Honzou Strejčkem zažijete HACCP doslova na vlastní kůži.
Všechny workshopy jsou zaměřené na praktické procvičování a nabízejí prostor k diskuzím. Lektoři přímo na místě zodpoví všechny Vaše dotazy. Jejich cílem je, abyste získali větší sebevědomí a uměli si po absolvování workshopu v dané oblasti sami poradit.
Jak se účastníkům líbil první ročník? Přečtěte si zde.
Jak to u nás chodí?
V rámci workshopového dne se můžete přihlásit až na 4 workshopy a zorganizovat si tak svůj den přesně dle svých představ.
Na místo dorazíte 30 minut před začátkem Vašeho prvního workshopu, kde se o Vás postará tým milých organizátorek, od kterých obdržíte všechny potřebné informace.
Pak už si jen užíváte dne plného praktických workshopů a cenných informací, výborné kávy a exkluzivního občerstvení. Jako bonus se setkáte s kolegyněmi z oboru, se kterými budete mít příležitost sdílet své postřehy a vyměňovat si pracovní zkušenosti.
Na závěr připomínáme, že členové ASPOS mají vstup se slevou 50 %.
Přihlaste se co nejdříve, ať se dostanete na workshopy, které Vás zajímají. Přihlaste se zde.
Těšíme se na Vás.
Tým ASPOS
Další informace k praktickým workshopům se dozvíte na www.aspos.cz.
Diskuze
Autor: Zuza
WORKSHOP
Hezký článek, jen jedna maličkost mi tam chybí..KDE se workshop koná?
Autor: Veronika ASPOS
Workshop se koná v SOU gastronomie, U Krbu 521/45, Praha 10 – Malešice 🙂