Přeskočit na obsah

Praktické workshopy ASPOS

Asociace společného stravování pro vás připravila již 2. ročník praktických workshopů ASPOS. A rozhodně se máte na co těšit! Odpady, diety, bezmasý jídelníček, audit nanečisto, kalkulace, řízení lidí nebo HACCP. Zapište si do svých diářů datum 27.2.2020, vyberte si svá témata a zažijte teorii na vlastní kůži.

Autor: ASPOS

Teorie je jedna věc, ale správně ji ve svém provozu praktikovat, to je věc druhá. Praktické workshopy ASPOS již druhým ročníkem dělají z teorie praxi a dávají tak účastníkům akce jedinečnou příležitost zvládnout jednotlivá témata a získat v nich větší jistotu.

Letos se můžete těšit na 7 praktických témat

Luštěniny moderně a prakticky

Sestavte bezmasý jídelníček a rovnou ho i uvařte. S šéfkuchařem Jirkou Horákem a nutriční specialistkou paní Dostalíkovou to půjde jako po másle a navíc to bude zábava.

Odpady

Nikdy nekončící téma z oblasti hygieny, které díky paní Janotové pochopíte a po absolvování budete vědět, co děláte správně a co je třeba ještě změnit.

Diety ve školní jídelně

Strávníků se speciálními požadavky na dietní stravu přibývá. Jak se k těmto požadavkům postavit a na co si dát pozor, to prakticky natrénujete s odbornicí na dietní stravování, paní Slobodníkovou.

Kalkulace v příkladech

Kalkulace cen jídel od A do Z s Pavlem Fenclem pochopíte díky praktickým příkladům a zjistíte, že kalkulace nejsou žádná věda.

Jak si zjednodušit řízení lidí v ŠJ

Pan Vladimír Bureš s Vámi natrénuje, jak pracovat se svými podřízenými, jak je správně řídit a dostávat od nich správně vykonanou práci.

Audit školní jídelny nanečisto

Nedělejte si z auditu strašáka. S paní Janotovu si přímo v jídelně ukážete, na co se zaměřit, abyste auditem prošli napoprvé.

HACCP

S Honzou Strejčkem zažijete HACCP doslova na vlastní kůži.

Všechny workshopy jsou zaměřené na praktické procvičování a nabízejí prostor k diskuzím. Lektoři přímo na místě zodpoví všechny Vaše dotazy. Jejich cílem je, abyste získali větší sebevědomí a uměli si po absolvování workshopu v dané oblasti sami poradit.

Jak se účastníkům líbil první ročník? Přečtěte si zde.

Jak to u nás chodí?

V rámci workshopového dne se můžete přihlásit až na 4 workshopy a zorganizovat si tak svůj den přesně dle svých představ.

Na místo dorazíte 30 minut před začátkem Vašeho prvního workshopu, kde se o Vás postará tým milých organizátorek, od kterých obdržíte všechny potřebné informace.

Pak už si jen užíváte dne plného praktických workshopů a cenných informací, výborné kávy a exkluzivního občerstvení. Jako bonus se setkáte s kolegyněmi z oboru, se kterými budete mít příležitost sdílet své postřehy a vyměňovat si pracovní zkušenosti.

Na závěr připomínáme, že členové ASPOS mají vstup se slevou 50 %.

Přihlaste se co nejdříve, ať se dostanete na workshopy, které Vás zajímají. Přihlaste se zde.

Těšíme se na Vás.

Tým ASPOS

Další informace k praktickým workshopům se dozvíte na www.aspos.cz.

Autor: ASPOS

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Zuza

    WORKSHOP
    Hezký článek, jen jedna maličkost mi tam chybí..KDE se workshop koná?

    • Autor: Veronika ASPOS

      Workshop se koná v SOU gastronomie, U Krbu 521/45, Praha 10 – Malešice 🙂