Přeskočit na obsah

Praktický kurz vaření a Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Srdečně vás zveme na další ročník gastro kurzu Nové trendy v moderním vaření 2020, který vám přinese praktické ukázky nových receptů i mnoho tipů do vašeho provozu. Součástí akce je i kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Autor: Redakce Jídelny.cz

O jarních prázdninách jste srdečně zváni na gastro kurz pro kuchařky a kuchaře ze školních jídelen – Nové trendy v moderním vaření 2020. Přijďte načerpat inspiraci o nejnovějších trendech v gastronomii. Oceníte um gastro profesionálů, kteří vás nechají nahlédnout pod pokličku. Nejenže postup přípravy uvidíte, ale budete mít možnost výsledek i ochutnat. Věříme, že ať už se setkáme na kterékoliv z našich akcí, bude pro vás naše školení přínosem.

Součástí akce je i školení Hygienické minimum zaměřené speciálně na zvládnutí úskalí, s nimiž se kuchařky a kuchaři ve školních jídelnách denně střetávají.

Program

07:15 – 07:30Prezence na Hygienické minimum
07:30 – 09:00Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:30Praktické ukázky nových jídel a receptů

Změna programu vyhrazena

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod.)

Školení je vždy od 7:30 do 09:00 hod.

Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření

Uvidíte přípravu 14 receptů pro školní jídelny. A nejenže uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na kančí plec na jalovci nebo klokaní ragú. Nebudou chybět ani recepty na pomazánky, polévky a malá sladkost na závěr, čokoládový dezert z batátů.

Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů z degustačního menu.

Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).

Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!

 Kuchaři Nové trendy 2019

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře    600 Kč 
Nové trendy v moderním vaření   800 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření1.200 Kč 

Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření:

Datum MěstoAdresa konáníMapa
04.02.2020OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
05.02.2020Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, jídelna, Stavbařů 5mapa
06.02.2020PříbramZŠ pod Svatou Horou, školní jídelna, Balbínova 328mapa
12.02.2020Ostrava *ZRUŠENOHledáme prostory na pronájem
13.02.2020České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
18.02.2020Praha 3ZŠ a MŠ, školní jídelna, Chelčického 43mapa
19.02.2020BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
20.02.2020BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
21.02.2020ZnojmoZŠ a MŠ, školní jídelna, Pražská 98mapa
25.02.2020Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
03.03.2020OtrokoviceStřední průmyslová škola, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266mapa
04.03.2020Hradec KrálovéZákladní škola, školní jídelna, Štefánikova 566mapa
05.03.2020Plzeň11. školní jídelna, Baarova 31mapa
10.03.2020Liberec VI-RochliceZákladní škola, školní jídelna, Dobiášova 851/5mapa
11.03.2020JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
12.03.2020JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa

Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře:

Datum MěstoAdresa konáníMapa
04.02.2020OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
05.02.2020Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5mapa
06.02.2020PříbramZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328mapa
12.02.2020Ostrava *ZRUŠENOHledáme prostory na pronájem
13.02.2020České BudějoviceDomov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4mapa
19.02.2020BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
20.02.2020BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
21.02.2020ZnojmoZŠ a MŠ, učebna, Pražská 98mapa
25.02.2020Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
03.03.2020OtrokoviceStřední průmyslová škola, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266mapa
04.03.2020Hradec KrálovéZákladní škola, školní jídelna, Štefánikova 566mapa
05.03.2020Plzeň11. školní jídelna, učebna, Baarova 31mapa
10.03.2020Liberec VI-RochliceZákladní škola, učebna, Dobiášova 851/5mapa
11.03.2020JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
12.03.2020JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.

Dodatečná školení:

V Brně, Znojmě, Plzni a Jihlavě se uskuteční jedno školení hygienického minima navíc. Seznamte se s podrobnostmi.

Podrobnosti rezervace

1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.

Nevyhovuje vám termín školení?

Nevyhovuje vám cena školení?

Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení?

Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy:

  • Hygienické minimum ve stravovacích službách
  • HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování. Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Cena kurzu „Hygienické minimum ve stravovacích službách“: 290 Kč včetně DPH

Více na www.jidelny.cz/eshop

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se