O jarních prázdninách jste srdečně zváni na gastro kurz pro kuchařky a kuchaře ze školních jídelen – Nové trendy v moderním vaření 2020. Přijďte načerpat inspiraci o nejnovějších trendech v gastronomii. Oceníte um gastro profesionálů, kteří vás nechají nahlédnout pod pokličku. Nejenže postup přípravy uvidíte, ale budete mít možnost výsledek i ochutnat. Věříme, že ať už se setkáme na kterékoliv z našich akcí, bude pro vás naše školení přínosem.
Součástí akce je i školení Hygienické minimum zaměřené speciálně na zvládnutí úskalí, s nimiž se kuchařky a kuchaři ve školních jídelnách denně střetávají.
Program
07:15 – 07:30 | Prezence na Hygienické minimum |
07:30 – 09:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
08:50 – 09:20 | Prezence na Nové trendy v moderním vaření |
09:20 – 13:30 | Praktické ukázky nových jídel a receptů |
Změna programu vyhrazena
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
Lektor: Jiří Plzák
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod.)
Školení je vždy od 7:30 do 09:00 hod.
Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření
Uvidíte přípravu 14 receptů pro školní jídelny. A nejenže uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na kančí plec na jalovci nebo klokaní ragú. Nebudou chybět ani recepty na pomazánky, polévky a malá sladkost na závěr, čokoládový dezert z batátů.
Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů z degustačního menu.
Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).
Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!
Vstupné
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře | 600 Kč |
Nové trendy v moderním vaření | 800 Kč |
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření | 1.200 Kč |
Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
04.02.2020 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
05.02.2020 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, jídelna, Stavbařů 5 | mapa |
06.02.2020 | Příbram | ZŠ pod Svatou Horou, školní jídelna, Balbínova 328 | mapa |
12.02.2020 | Ostrava *ZRUŠENO | Hledáme prostory na pronájem | |
13.02.2020 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
18.02.2020 | Praha 3 | ZŠ a MŠ, školní jídelna, Chelčického 43 | mapa |
19.02.2020 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
20.02.2020 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
21.02.2020 | Znojmo | ZŠ a MŠ, školní jídelna, Pražská 98 | mapa |
25.02.2020 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
03.03.2020 | Otrokovice | Střední průmyslová škola, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266 | mapa |
04.03.2020 | Hradec Králové | Základní škola, školní jídelna, Štefánikova 566 | mapa |
05.03.2020 | Plzeň | 11. školní jídelna, Baarova 31 | mapa |
10.03.2020 | Liberec VI-Rochlice | Základní škola, školní jídelna, Dobiášova 851/5 | mapa |
11.03.2020 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
12.03.2020 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
04.02.2020 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
05.02.2020 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5 | mapa |
06.02.2020 | Příbram | ZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328 | mapa |
12.02.2020 | Ostrava *ZRUŠENO | Hledáme prostory na pronájem | |
13.02.2020 | České Budějovice | Domov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
19.02.2020 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 | mapa |
20.02.2020 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 | mapa |
21.02.2020 | Znojmo | ZŠ a MŠ, učebna, Pražská 98 | mapa |
25.02.2020 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
03.03.2020 | Otrokovice | Střední průmyslová škola, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266 | mapa |
04.03.2020 | Hradec Králové | Základní škola, školní jídelna, Štefánikova 566 | mapa |
05.03.2020 | Plzeň | 11. školní jídelna, učebna, Baarova 31 | mapa |
10.03.2020 | Liberec VI-Rochlice | Základní škola, učebna, Dobiášova 851/5 | mapa |
11.03.2020 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
12.03.2020 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.
Dodatečná školení:
V Brně, Znojmě, Plzni a Jihlavě se uskuteční jedno školení hygienického minima navíc. Seznamte se s podrobnostmi.
Podrobnosti rezervace
1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Nevyhovuje vám termín školení? Nevyhovuje vám cena školení? Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení? Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy:
Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování. Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz. Cena kurzu „Hygienické minimum ve stravovacích službách“: 290 Kč včetně DPH Více na www.jidelny.cz/eshop |
Diskuze