Přeskočit na obsah

Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření

Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2019, které vám přinese praktické ukázky neotřelých receptů i spoustu tipů do vašeho provozu. Součástí akce je též kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2019, vám přinese praktické ukázky 14 receptů i spoustu dobrých rad a tipů do vaší školní kuchyně. Novinkou budou luštěnino-zeleninové Pepitky. Věříme, že ať se setkáme na kterémkoli z plánovaných míst, každé školení ve vás zanechá mnoho nových chutí.

Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je speciálně zaměřen na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.


 Program

07:15 – 07:30Prezence na Hygienické minimum
07:30 – 09:00Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
08:50 – 09:20Prezence na Nové trendy v moderním vaření
09:20 – 13:30Praktické ukázky nových jídel a receptů

Změna programu vyhrazena

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod.)

Školení je vždy od 7:30 do 09:00 hod.

Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření

Uvidíte přípravu 14 receptů pro školní jídelny. A nejen že uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na pohankové klopsy s mletým masem pečené s rajčatovou omáčkou nebo pomalu pečený hovězí „Chuck roll IRL“ s játrovou omáčkou, růžičkovou kapustou a pečenou polentou. Nebude chybět ani malá sladkost, dezert ze žlutých Pepitek s ovocem nebo dýňové lívance ze žlutých Pepitek s tvarohem a ovocnou mozaikou.

Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů z degustačního menu.

Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).

Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře 600 Kč 
Nové trendy v moderním vaření700 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření1.000 Kč 

Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč! 

Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření: 

DatumMěstoAdresa konáníMapa
05.02.2019PardubiceGymnázium, Mozartova 449mapa
06.02.2019OstravaZákladní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45mapa
07.02.2019České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
12.02.2019Praha 3Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa
13.02.2019BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
14.02.2019BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
15.02.2019Znojmo *Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98mapa
19.02.2019Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
20.02.2019Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 ZRUŠENO!!!mapa
26.02.2019OtrokoviceStřední průmyslová škola, tř. Tomáše Bati 1266mapa
27.02.2019Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
28.02.2019Plzeň *11. Školní jídelna, Baarova 2564/31mapa
05.03.2019JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
06.03.2019JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
07.03.2019Liberec VI-RochliceZákladní škola, Dobiášova 851/5mapa
08.03.2019Liberec VI-RochliceZákladní škola, Dobiášova 851/5mapa
11.03.2019 **OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
12.03.2019PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
13.03.2019Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa

 * nové prostory

** změna termínu – nově 11.3.2019 Olomouc

Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře: 

Datum

Město

Adresa konání

05.02.2019PardubiceGymnázium, učebna, Mozartova 449
06.02.2019OstravaZŠ Ostrava – Dubina, učebna, Fr. Formana 45
07.02.2019České BudějoviceDomov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4
12.02.2019Praha 3AZ personalistika, učebna č. 516, Olšanská 2643/1a
13.02.2019BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10
14.02.2019BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10
15.02.2019Znojmo *ZŠ a MŠ, učebna, Pražská 98
19.02.2019Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1
20.02.2019Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1  ZRUŠENO!!!
26.02.2019OtrokoviceSPŠ, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266
27.02.2019Hradec KrálovéZŠ, školní jídelna, Štefánikova 566
28.02.2019Plzeň *Základní škola, učebna, Baarova 31
05.03.2019JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3
06.03.2019JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3
07.03.2019Liberec VI-RochliceZŠ, učebna, Dobiášova 851/5
08.03.2019Liberec VI-RochliceZŠ, učebna, Dobiášova 851/5
11.03.2019 **OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45
12.03.2019PříbramZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328
13.03.2019Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5

 * nové prostory

** změna termínu – nově 11.3.2019 Olomouc

Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.

Podrobnosti rezervace:

1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz

Nevyhovuje vám termín školení?

Nevyhovuje vám cena školení?

Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení?

Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy:

  • Hygienické minimum ve stravovacích službách
  • HACCP – Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování. Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Cena kurzu: 290 Kč včetně DPH

Více na www.jidelny.cz/eshop

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: majka1

    suroviny
    Kuchařky přišly ze školení nadšené. Horší bylo, když jsem se podívala na cenu používané suroviny. Vypadá to velice lákavě, ale cena 12,25 Kč za porci bez DPH jen za přílohu, to je ekonomická sebevražda. 🙁

    • Autor: Valentýna

      O jaké surovině je řeč?

      • Autor: majka1

        Pepitky. Používali ji v mnohých receptech slaných i sladkých, obsahuje luštěninu i zeleninu, ale cena je značná.