Další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2019, vám přinese praktické ukázky 14 receptů i spoustu dobrých rad a tipů do vaší školní kuchyně. Novinkou budou luštěnino-zeleninové Pepitky. Věříme, že ať se setkáme na kterémkoli z plánovaných míst, každé školení ve vás zanechá mnoho nových chutí.
Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je speciálně zaměřen na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.
Program
07:15 – 07:30 | Prezence na Hygienické minimum |
07:30 – 09:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
08:50 – 09:20 | Prezence na Nové trendy v moderním vaření |
09:20 – 13:30 | Praktické ukázky nových jídel a receptů |
Změna programu vyhrazena
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
Lektor: Jiří Plzák
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení, tj. od 7:30 do 09:00 hod.)
Školení je vždy od 7:30 do 09:00 hod.
Praktický kurz vaření Nové trendy v moderním vaření
Uvidíte přípravu 14 receptů pro školní jídelny. A nejen že uvidíte, ale budete mít možnost výsledek ochutnat. Můžete se například těšit na pohankové klopsy s mletým masem pečené s rajčatovou omáčkou nebo pomalu pečený hovězí „Chuck roll IRL“ s játrovou omáčkou, růžičkovou kapustou a pečenou polentou. Nebude chybět ani malá sladkost, dezert ze žlutých Pepitek s ovocem nebo dýňové lívance ze žlutých Pepitek s tvarohem a ovocnou mozaikou.
Pro každého účastníka kurzu máme sešit receptů z degustačního menu.
Kurz je jednodenní, vždy od 9:20 do 13:30 hod (včetně degustace a přestávek).
Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!
Vstupné
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře | 600 Kč |
Nové trendy v moderním vaření | 700 Kč |
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření | 1.000 Kč |
Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
Termíny kurzu Nové trendy v moderním vaření:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
05.02.2019 | Pardubice | Gymnázium, Mozartova 449 | mapa |
06.02.2019 | Ostrava | Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 | mapa |
07.02.2019 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
12.02.2019 | Praha 3 | Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 | mapa |
13.02.2019 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
14.02.2019 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
15.02.2019 | Znojmo * | Základní škola a Mateřská škola, Pražská 2808/98 | mapa |
19.02.2019 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
20.02.2019 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 ZRUŠENO!!! | mapa |
26.02.2019 | Otrokovice | Střední průmyslová škola, tř. Tomáše Bati 1266 | mapa |
27.02.2019 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
28.02.2019 | Plzeň * | 11. Školní jídelna, Baarova 2564/31 | mapa |
05.03.2019 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
06.03.2019 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
07.03.2019 | Liberec VI-Rochlice | Základní škola, Dobiášova 851/5 | mapa |
08.03.2019 | Liberec VI-Rochlice | Základní škola, Dobiášova 851/5 | mapa |
11.03.2019 ** | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
12.03.2019 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
13.03.2019 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
* nové prostory
** změna termínu – nově 11.3.2019 Olomouc
Termíny školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře:
Datum | Město | Adresa konání |
---|---|---|
05.02.2019 | Pardubice | Gymnázium, učebna, Mozartova 449 |
06.02.2019 | Ostrava | ZŠ Ostrava – Dubina, učebna, Fr. Formana 45 |
07.02.2019 | České Budějovice | Domov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4 |
12.02.2019 | Praha 3 | AZ personalistika, učebna č. 516, Olšanská 2643/1a |
13.02.2019 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 |
14.02.2019 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 |
15.02.2019 | Znojmo * | ZŠ a MŠ, učebna, Pražská 98 |
19.02.2019 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 |
20.02.2019 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 ZRUŠENO!!! |
26.02.2019 | Otrokovice | SPŠ, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266 |
27.02.2019 | Hradec Králové | ZŠ, školní jídelna, Štefánikova 566 |
28.02.2019 | Plzeň * | Základní škola, učebna, Baarova 31 |
05.03.2019 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 |
06.03.2019 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 |
07.03.2019 | Liberec VI-Rochlice | ZŠ, učebna, Dobiášova 851/5 |
08.03.2019 | Liberec VI-Rochlice | ZŠ, učebna, Dobiášova 851/5 |
11.03.2019 ** | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 |
12.03.2019 | Příbram | ZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328 |
13.03.2019 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5 |
* nové prostory
** změna termínu – nově 11.3.2019 Olomouc
Pokud máte zájem o termín, který je obsazený, napište nám na info@jidelny.cz. Zařadíme vás mezi náhradníky.
Podrobnosti rezervace:
1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Fio banky, a.s. 2700327409/2010, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Nevyhovuje vám termín školení? Nevyhovuje vám cena školení? Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení? Pak právě pro vás jsme připravili elektronické kurzy:
Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování. Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz. Cena kurzu: 290 Kč včetně DPH Více na www.jidelny.cz/eshop |
Diskuze
Autor: majka1
suroviny
Kuchařky přišly ze školení nadšené. Horší bylo, když jsem se podívala na cenu používané suroviny. Vypadá to velice lákavě, ale cena 12,25 Kč za porci bez DPH jen za přílohu, to je ekonomická sebevražda. 🙁
Autor: Valentýna
O jaké surovině je řeč?
Autor: majka1
Pepitky. Používali ji v mnohých receptech slaných i sladkých, obsahuje luštěninu i zeleninu, ale cena je značná.