Přeskočit na obsah

Připravuje se kongres ASPOS

ASPOS pro vás připravuje již 6. ročník každoročně pořádaného kongresu. Nyní máte možnost ovlivnit, jaký bude program kongresu a jaká témata v přednáškách zazní.

Autor: Výkonný výbor ASPOS

Rok se s rokem sešel a my pro Vás připravujeme již 6. ročník každoročně pořádaného kongresu. Cílem našeho snažení je přinést aktuální informace a připravit taková témata, která Vás nejvíce zajímají. Na kongres tedy upozorňujeme s předstihem a chceme Vám touto cestou dát možnost vyjádřit svůj názor a pomoci nám sestavit program kongresu, tak aby Vás témata zajímala a byla přínosem.

Získali jsme několik podnětů na témata, kterým by se mohl kongres věnovat. Zapojte se do diskuse pod tímto článkem a vyberte témata, která Vás nejvíce zajímají:

a) nedostatečná informovanost vedoucích ŠJ ze strany ředitelů škol (školského zařízení),
b) vzájemná spolupráce kraj – obec – ředitel školy (školského zařízení) – ŠJ,
c) zřizovatelé a ředitelé škol (školského zařízení) využívají hospodářský výsledek z doplňkové činnosti mimo ŠJ,
d) nedostatek financí na provoz, platy, investice,
e) tlak soukromých firem do školního stravování, praktická nemožnost jejich kontroly zřizovatelem, nevýhodné a nepřehledné smlouvy,
f) závodní stravování,
g) budoucnost školního stavování,
h) projekt Školní mléko,
i) projekt Ovoce a zelenina do škol.
 
Pokud máte sami nějaké téma, nápad, problémy – ozvěte se rovněž a vyjádřete svůj názor v diskusi pod tímto článkem. Kongres pořádáme pro Vás a chceme, aby obsahoval opravdu ty nejdůležitější a nejcennější informace.

Na konci měsíce června Vaše podněty a příspěvky v diskusi vyhodnotíme. Věříme, že díky podnětům a příspěvkům budou témata dobře zvolena tak, aby kongres byl pro Vás co nejužitečnější.

Budeme rádi, pokud se zapojíte do diskuse a navrhnete témata kongresu.


Výkonný výbor ASPOS

Autor: Výkonný výbor ASPOS

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Ivula31

    nová témata
    mohli byste se věnovat stravě pro seniory.Jeji složení po stránce vitamínú,kalorických příjmů.Pestrosti,škodlivosti,přínosů.

  • Autor: majka

    celiaci ve školním stravování
    Jelikož stále více jídelen vychází vstříc celiakům a připravuje bezlepkovou stravu, přimlouvala bych se za zařazení tohoto tématu včetně receptur a kontaktů na dodavatele bezlepkových potravin