Přeskočit na obsah

Program konference Společné stravování 2006

Ve dnech 12. až 13. 12. 2006 pořádá v Pardubicích Společnost pro výživu konferenci Společné stravování 2006. Přinášíme podrobný program této akce s přehledem referátů a přednášejících.

Autor: Společnost pro výživu

Místo konání: Kongresový sál hotelu Labe, Masarykovo náměstí 2633, Pardubice

ÚTERÝ 12.12. 2006
Dopoledne  10:00 – 12:00 hod.

Zahájení: Prof. Ing. J. Pokorný, DrSc., předseda Společnosti pro výživu

I. blok: NOVINKY V LEGISLATIVĚ

Ing. L. Věříšová, CSc., SPV, Praha: Novela vyhlášky o závodním stravování a stravování dětí ze zemí mimo EU ve školních jídelnách

Petronila Gleichová, ÚMČ, Praha 6 : Povinnosti provozovatelů společného stravování při správě majetku

Dotazy, diskuse

Odpoledne 13:30 – 17:30

II. blok: JAK MINIMALIZOVAT RIZIKA PŘI KULINÁRNÍM ZPRACOVÁNÍ POTRAVIN

Mgr. A. Peřina, ZÚ, Brno: Bezpodmínečně nutné požadavky pro stravovací služby (Nařízení ES č. 825/2004 a národní legislativy)

MVDr. P. Otoupal, CSc., SPV, Praha: Správná výrobní a hygienická praxe

RNDr. V. Špelina, SZÚ, Praha: Mikrobiologická nebezpečí a ochrana zdravotní nezávadnosti pokrmů

J. Viewegh, G team PROJEKT, s.r.o., Jesenice: Úskalí při rekonstrukcích kuchyní

V. Müller, Eurest s.r.o, Praha: Prostředí kuchyně z hlediska pracovních podmínek zaměstnance

Dotazy, diskuse

16:00 hod. Přestávka


III. blok: ZVLÁŠTNÍ POVINNOSTI PROVOZOVATELE

Ecolab Hygiene, s.r.o., Brno: Prostředky k čištění a údržbě zařízení a textilu

Ing. M. Jechová, KHS Stč. kraje, Praha: Význam soustavného vzdělávání zaměstnanců

Mgr. E. Dvořáčková, OSPŠ, Praha: Bezpečnost práce a co s ní souvisí

Dotazy, diskuse

V průběhu dopoledního programu vystoupení výrobců a distributorů potravinářského zboží, kuchyňského zařízení a strojů, čistících a ochranných prostředků, počítačových programů apod.

STŘEDA 13.12.2006
Dopoledne 8:30 – 12:00 hod

IV. blok: POTRAVINY PRO SPOLEČNÉ STRAVOVÁNÍ

Ing. Z. Hladík, Vitana a.s., Byšice: Společné stravování ve třetím tisíciletí

Prof. Ing. K. Kopec, DrSc., MZLU ZF Lednice na Moravě: Zelenina zmrazená, zchlazená a čerstvá

Doc. Ing. K. Míková, CSc., VŠCHT, Praha: Majonézy a studené omáčky ve společném stravování

Dotazy, diskuse


V. blok: HESLO DNE – ODBORNOST, MANAGEMENT

PhDr. R. Komárková, VŠE, Praha: Vedení pracovníků a emoční inteligence

Mgr. F. Adámek, VIS s.r.o., Plzeň: Moderní metody vedení administrativních prací

Dotazy, diskuse

Zhodnocení a závěr konference: Prof. Ing. J. Pokorný, DrSc., předseda SPV

Autor: Společnost pro výživu

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se