Kuchařky i kuchařky by měli mít znalosti potřebné k vykonávání činnosti epidemiologicky závažné. Tak zní jeden ze základních požadavků legislativy. Přijďte si proto své znalosti osvěžit! Kam? Na školení, které pořádá portál Jídelny.cz po celé České republice.
Program
09:15 – 09:30 | Prezence |
09:30 – 11:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
Změna programu vyhrazena
Bezpečná příprava a výroba pokrmů
- Základní požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích službách
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
- Osobní hygiena
- Nebezpečí z potravin
- Sekundární kontaminace
- Sanitace
Lektor: Mgr. Jiří Plzák, Jídelny.cz, s.r.o.
Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.
Vstup pouze na základě elektronické rezervace a uhrazení účastnického poplatku na náš účet.
Vstupné
560 Kč
Platby na místě budeme realizovat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení.)
Podrobnosti rezervace
- Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.
- Přihlášky přijímáme od 6. ledna 2014 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 24 účastníků školení, v Liberci max. 17 účastníků).
- Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na http://www.jidelny.cz/. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
- Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
- Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
- V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Kde a kdy se s námi můžete setkat
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
04.02.2014 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
05.02.2014 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
06.02.2014 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
11.02.2014 | Ostrava | Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 | mapa |
12.02.2014 | Pardubice | Gymnázium Pardubice, Dašická 1083 | mapa |
13.02.2014 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
18.02.2014 | Praha 3 | Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 | mapa |
19.02.2014 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 | mapa |
20.02.2014 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 | mapa |
21.02.2014 | Český Těšín | Školní jídelna Český Těšín, Zelená 3 | mapa |
25.02.2014 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
04.03.2014 | Zlín | Školní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700 | mapa |
05.03.2014 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
06.03.2014 | Plzeň Skvrňany | Střední odborná škola a střední odborné učiliště obchodu, služeb a provozu hotelů, s.r.o., Nade Mží 734/1 | mapa |
11.03.2014 | Liberec | Střední odborná škola Liberec, Jablonecká 999 | mapa |
12.03.2014 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
Elektronický kurz – HYGIENICKÉ MINIMUM ve stravovacích službách
- Nevyhovuje vám termín školení hygienického minima?
- Nevyhovuje vám cena školení hygienického minima?
- Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení hygienického minima?
PAK PRÁVĚ PRO VÁS JSME PŘIPRAVILI ELEKTRONICKÝ KURZ HYGIENICKÉHO MINIMA.
Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.
Obsah elektronického kurzu
- Zásady správné bezpečné manipulace s potravinami, aby nedošlo k onemocnění strávníků.
- Co je to správná praxe a jak předcházet onemocněním z potravin.
- Čeho se vyvarovat při sanitaci.
- Zopakování a ověření znalosti nutných k přípravě bezpečných pokrmů.
- Podstatné hygienické znalosti a dovednosti pracovníků manipulujících s potravinami a jejich uplatňování v praxi.
Výhody elektronického kurzu
- Dostupný 24 hodin, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Kurz můžete absolvovat v době, která Vám vyhovuje.
- Úspora času a nákladů na dopravu. Stačí jen počítač s připojením k internetu.
- Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.
Na kurz se přihlásíte elektronickou formou na http://www.jidelny.cz/el.aspx
Cena kurzu: 290 Kč
Obratem Vám zašleme předpis pro platbu. V okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš účet, Vám bude kurz zpřístupněn. Informaci o zpřístupnění zašleme na Váš email.
Diskuze
Autor: Pepan
OnLine
konečně jsem našel co jsem hledal – on-line kurz – ale jmenuje se „elektronický“ – možná by bylo dobré doplnit slova „on-line“ a jeho varianty kvůli zobrazování 😉
Autor: caryfuk
hygienicke minimum
kde je mozne najit a vyzkouset demo kurz zdarma _