Přeskočit na obsah

Školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře 2014

Kuchařky i kuchařky by měli mít znalosti potřebné k vykonávání činnosti epidemiologicky závažné. Tak zní jeden ze základních požadavků legislativy. Přijďte si proto své znalosti osvěžit! Kam? Na školení, které pořádá portál Jídelny.cz po celé České republice.

Autor: Redakce

Kuchařky i kuchařky by měli mít znalosti potřebné k vykonávání činnosti epidemiologicky závažné. Tak zní jeden ze základních požadavků legislativy. Přijďte si proto své znalosti osvěžit! Kam? Na školení, které pořádá portál Jídelny.cz po celé České republice.

Program

09:15 – 09:30 Prezence
09:30 – 11:00Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Změna programu vyhrazena

Bezpečná příprava a výroba pokrmů

  • Základní požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích službách
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe
  • Osobní hygiena
  • Nebezpečí z potravin
  • Sekundární kontaminace
  • Sanitace

Lektor: Mgr. Jiří Plzák, Jídelny.cz, s.r.o.

Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.

Vstup pouze na základě elektronické rezervace a uhrazení účastnického poplatku na náš účet.


Vstupné

560 Kč

Platby na místě budeme realizovat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!


Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení. (Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení.)

Podrobnosti rezervace

  1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.
  2. Přihlášky přijímáme od 6. ledna 2014 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 24 účastníků školení, v Liberci max. 17 účastníků).
  3. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky.  Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na http://www.jidelny.cz/. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
  4. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
  5. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
  7. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.

Kde a kdy se s námi můžete setkat

Datum

Město

Adresa konání

Mapa

04.02.2014PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
05.02.2014OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
06.02.2014Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa
11.02.2014OstravaZákladní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45mapa
12.02.2014PardubiceGymnázium Pardubice, Dašická 1083mapa
13.02.2014České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
18.02.2014Praha 3Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa
19.02.2014BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
20.02.2014BrnoZákladní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
21.02.2014Český TěšínŠkolní jídelna Český Těšín, Zelená 3mapa
25.02.2014Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
04.03.2014ZlínŠkolní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700mapa
05.03.2014Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
06.03.2014Plzeň SkvrňanyStřední odborná škola a střední odborné učiliště obchodu, služeb a provozu hotelů, s.r.o., Nade Mží 734/1mapa
11.03.2014LiberecStřední odborná škola Liberec, Jablonecká 999mapa
12.03.2014JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa

Elektronický kurz – HYGIENICKÉ MINIMUM ve stravovacích službách

  • Nevyhovuje vám termín školení hygienického minima?
  • Nevyhovuje vám cena školení hygienického minima?
  • Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení hygienického minima?

PAK PRÁVĚ PRO VÁS JSME PŘIPRAVILI ELEKTRONICKÝ KURZ HYGIENICKÉHO MINIMA.

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.

Obsah elektronického kurzu

  • Zásady správné bezpečné manipulace s potravinami, aby nedošlo k onemocnění strávníků.
  • Co je to správná praxe a jak předcházet onemocněním z potravin.
  • Čeho se vyvarovat při sanitaci. 
  • Zopakování a ověření znalosti nutných k přípravě bezpečných pokrmů.
  • Podstatné hygienické znalosti a dovednosti pracovníků manipulujících s potravinami a jejich uplatňování v praxi.

Výhody elektronického kurzu

  • Dostupný 24 hodin, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Kurz můžete absolvovat v době, která Vám vyhovuje.
  • Úspora času a nákladů na dopravu. Stačí jen počítač s připojením k internetu.
  • Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Na kurz se přihlásíte elektronickou formou na http://www.jidelny.cz/el.aspx

Cena kurzu: 290 Kč

Obratem Vám zašleme předpis pro platbu. V okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš účet, Vám bude kurz zpřístupněn. Informaci o zpřístupnění zašleme na Váš email.

Autor: Redakce

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Pepan

    OnLine
    konečně jsem našel co jsem hledal – on-line kurz – ale jmenuje se „elektronický“ – možná by bylo dobré doplnit slova „on-line“ a jeho varianty kvůli zobrazování 😉

  • Autor: caryfuk

    hygienicke minimum
    kde je mozne najit a vyzkouset demo kurz zdarma _