Přeskočit na obsah

Školení Nové trendy v moderním vaření 2015 pro ústavní stravování

Vaříte pro seniory, v nemocnici či v ústavu sociální péče? A chcete se dozvědět o novinkách v přípravě pokrmů nebo o povinném značení alergenů? Pak právě pro vás jsme připravili novinku: praktická školení pro kuchařky a kuchaře.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Srdečně vás zveme na školení Nové trendy v moderním vaření 2015, které jsme připravili speciálně pro kuchařky a kuchaře z jídelen domovů pro seniory, nemocnic a ústavů sociální péče. Věříme, že bohatý program, který jsme sestavili ve spolupráci s týmem špičkových kuchařů, vás zaujme a přinese vám nové poznatky pro vaši praxi.

Program školení

Alergeny

07:30 – 07:45    Prezence
07:45 – 08:45Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech


Nové trendy v moderním vaření v ústavním stravování 2015

08:30 – 09:00   Prezence
09:00 – 09:20   Ovocné a zeleninové nápoje / Polévkové variace
09:20 – 10:40   Česká klasika moderně
   Inspirace na každý den 1. část
   Nové technologie v akci 1.
10:40 – 11:10   Degustace + přestávka
11:10 – 11:20   Nové technologie v akci 2.
11:20 – 12:40   Inspirace s nutričně bohatými surovinami
   Inspirace na každý den 2. část
   Nové technologie v akci 3.
12:40 – 13:10    Jídelny.cz – osvědčení a ocenění pro účastníky
13:10 – 13:30   Degustace


Změna programu vyhrazena

Tyto akce jsou určeny pro ústavní stravování. Akce určené pro školní jídelny najdete zde.

Obsahy prezentací

Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech

  • O kterých alergenech musíte informovat a jakým způsobem?
  • Jaká rizika hrozí při výrobě pokrmů v souvislosti s alergeny?
  • Co všechno musíte při přípravě pokrmů vědět a dodržovat v spojitosti s alergeny?
  • Na co si dávat pozor?

Catus – nápoje s chutí

  • Pocit tepla a pohody s našimi sypanými čaji
  • Ovocné a zeleninové nápoje
  • Moderní nápojové technologie

Polévkové variace Bonduelle

Bonduelle přichází s variací poctivých polévek z luštěnin a zeleniny, připravených od základu v domácí kvalitě, které dokáží více nežli jenom zasytit.

  • Dovedou zahřát i povzbudit.
  • Zaujmou barevností a vůní.
  • Jsou pestré a lahodné.
  • Jsou bezlepkové.
  • Jsou inspirativní.
  • Naplňují požadavky na nutričně vyvážený pokrm preferovaný specialisty na výživu.

Inspirace na každý den

  • Jde to trochu jinak!
  • S masem i bez masa!

Česká klasika moderně

  • Lákavé chutě české kuchyně
  • Odlehčené české pokrmy s nutričním nábojem

Inspirace s nutričně bohatými surovinami

  • Zdraví, které chutná
  • Chuť, krása a zdraví na talíři

Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu.

Pokyny pro účastníky

Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.
Vstup pouze na základě elektronické rezervace a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet!

Vstupné

Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech 450 Kč
Nové trendy v moderním vaření ÚSP 650 Kč
Jak prakticky na alergeny ve stravovacích provozech + Nové trendy v moderním vaření 900 Kč


Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Podrobnosti rezervace

1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.

2. Přihlášky přijímáme od 5. ledna 2015 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).

3. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

4. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

5. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.

7. V případě dotazů jsme Vám k dispozici na 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.

Kdy a kde se s námi můžete setkat

DatumMěstoAdresa konáníMapa
05.02.2015JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
04.03.2015Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
05.03.2015PřerovZařízení školního stravování Přerov, Kratochvílova 30mapa
12.03.2015Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa


Bude nám potěšením, potkáme-li se s Vámi na Nových trendech.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: KatkaF

    Bude v plánu i Brno?
    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli neplánujete v budoucnu přednášku i v Brně. Jsem na MD, takže jet na přednášku do Jihlavy či Přerova pro mě není reálné. Myslím, že bych nebyla sama, kdo by přednášku v Brně ocenil. Děkuji

    • Autor: Jídelny.cz

      Dobrý den, akce v Brně je v termínu 25.-26.2.2015. Informace najdete www.jidelny.cz/show.aspx?id=1518

      • Autor: KatkaF

        Ale to je přednáška na Nové trendy v moderním vaření pro školní jídelny. Mě by ale zajímala přednáška Nové trendy pro ústavní stravování.

        • Autor: Jídelny.cz

          Nové trendy v moderním vaření pro ústavní stravování letos v Brně neplánujeme.

  • Autor: Lucie 7854

    Dotaz
    Dobrý večer, ráda bych se zúčastnila vašeho školení,ale již pro mě dostupné mista jsou plně obsazena. (Praha,Jihlava) Je možné rozšířit tuto kapacitu nebo mohla byvh být v pořadí jako náhradník dekuji Lucie Vlachová

    • Autor: Jídelny.cz

      Dobrý den paní Vlachová, prosím pošlete nám svoje tel. číslo nebo volejte 377 457 329.