Přeskočit na obsah

Veřejné stravování – hygienické, nutriční a senzorické aspekty 2005

Jako součást veletrhu G+H 2005 se na brněnském výstavišti koná zajímavá konference na téma veřejného stravování. V následující pozvánce přinášíme bližší informace o této akci.

Autor: Redakce

Základní informace
Termín konference: 2. 3. 2005 (středa)
Místo: Veletrhy Brno, a.s., pav. A3 + sál Morava
Odborná garance: Prof. Ing. Ivo Ingr, DrSc.

Program konference:
10.00 –10.30  Registrace účastníků
10.30 – 10.50 Zahájení a úvodní slovo
10.50 – 12.10 I. blok přednášek
12.10 – 12.30 Diskuse
12.30 – 12.50 Coffee Break
12.50 – 14.10 II. blok přednášek
14.10 – 14.30 Diskuse
14.30 – 14.40 Závěr

I. blok přednášek
Přehled novinek a změn v legislativě pro hygienu veřejného stravování
Přednášející: MUDr. J. Číhalová
Zavádění kritických bodů – nutný, ale obtížný dlouhodobý proces
Přednášející: MVDr. H. Otoupal
Zkušenosti z hygienického dozoru aneb Hygienické prohřešky ve veřejném stravování
Přednášející: ing. M. Jechová
Veřejné stravování ve Švýcarsku
Přednášející: Doc. M. Stránský

II. blok přednášek
Nutriční prohřešky ve veřejném stravování
Přednášející: Doc. J. Dostálová
Senzorické prohřešky ve veřejném stravování
Přednášející: Prof. J. Pokorný
Maso ve veřejném stravování
Přednášející: Prof. I. Ingr
Zkušenosti z prověřování systémů HACCP a hygienických požadavků ve stravovacích provozech v zemích Blízkého východu
Přednášející: ing. J. Vaníček

Registrační poplatek
Činí 500 Kč,- (vč. 19 % DPH) a zahrnuje jednodenní vstupenku na mezinárodní veletrh G+H 2005, katalog mezinárodního veletrhu G+H 2005, pohoštění (coffee break), informační materiály o Konferenci.

Veškeré další informace na tel.:
541 152 717, Mgr. M. Doleželová, e-mail: mdolezelova@bvv.cz
541 152 948, Ing. D. Hochmanová, e-mail: dhochmanova@bvv.cz

Autor: Redakce

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se