Přeskočit na obsah

Vydáno #3 pro školní jídelny

Další díl pořadu Vydáno pro školní jídelny se opět blíží. Přinese Vám zajímavé tipy od odborníků, které ušetří nejen čas, ale možná Vás naučí i lépe využít technologie v provozu. Přihlaste se na květnový díl a načerpejte novou inspiraci. A na co se můžete těšit? Čtěte dále.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Zajímají Vás technologické možnosti, které šetří čas v kuchyni? Rádi byste si osvojili další funkce, které technologie možná mají a Vy je nevyužíváte? Tak si nenechte ujít speciální blok pořadu od společnosti Rational. Korporátní šéfkuchař společnosti Petr Náhlík si se svým kolegou Janem Krušinou připravili odpovědi na Vaše nejčastější dotazy. Dozvíte se, jak na nízkoteplotní úpravy, noční pečení a dušení. Vše tak, aby Vám usnadnili každodenní přípravy pokrmů.

V případě dalších dotazů se můžete těšit na online poradnu na konci pořadu.

A aby toho nebylo o vaření málo, v rozhovoru s dobře známým kuchařem Petrem Janů si popovídáme o školním stravování, kde zazní i pár rad a tipů, které se možná budou hodit i Vám.

Vydáno #3 pro školní jídelny proběhne 13. května 2021 od 13:00 hod.

Veškeré další technické podrobnosti k přihlášení naleznete zde.

Pro všechny přihlášené je tento pořad zcela zdarma.

V případě, že Vám nevyhovuje termín, budete mít opět možnost si objednat záznam pořadu, stejně jako všechny předchozí díly. Záznamy jsou k dispozici zde.

Změna programu vyhrazena.

Předpokládaná délka pořadu je 60 min. Může se lišit v závislosti na obsahu.

Vydáno #3 pro školní jídelny je zcela zdarma.

Připojte se a sledujte nás 13. května 2021, těšíme se na Vás!
Tým Jídelny.cz

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se