Výběr správných pomocníků do kuchyně může být někdy oříšek. V živé poradně Vám firma Robot Coupe prozradí, který krouhač zeleniny je vhodný pro Váš provoz a zodpoví dotazy, jež budete moci k tématu pokládat prostřednictvím chatu.
V další části pořadu Vás seznámíme se závěry studie věnované měření soli v polévkách, připravovaných ve školních jídelnách Zlínského kraje. Poví nám o nich Mgr. Ivana Lukašíková, ředitelka odboru hygieny dětí a mladistvých Krajská hygienická stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně. Také nebude chybět ani pozvánka na připravované podzimní Krajské konference hromadného stravování.
A v závěrečném bloku s živou diskuzí k tématu Vám Ing. Lucie Janotová, Ph.D. řekne, co ve školních jídelnách kontrolují Státní zemědělská a potravinářská inspekce, Krajská hygienická stanice a Veterinární správa.
Určitě si nenechte tento díl ujít a budeme velice rádi za veškeré dotazy k tématům.
Vydáno #4 pro školní jídelny proběhne 10. června 2021 od 13:00 hod.
Veškeré další technické podrobnosti k přihlášení naleznete zde.
Pro všechny přihlášené je tento pořad zcela zdarma.
V případě, že Vám nevyhovuje termín, budete mít opět možnost si objednat záznam pořadu, stejně jako všechny předchozí díly. Záznamy pořadu jsou k dispozici zde.
Změna programu vyhrazena.
Předpokládaná délka pořadu je 90 min. Může se lišit v závislosti na obsahu.
Připojte se a sledujte nás 10. června 2021, těšíme se na Vás!
Tým Jídelny.cz
Diskuze
Autor: janAA
pro školní jídelny
Dobrý den, jsem jediná kdo má problém s časem vysílání?
To jsme všechny ještě v kuchyni. Jana
Autor: jentak
Vysílací čas
Jano, ale video si můžete přehrát po skončení pořadu, třeba doma u kávy nebo po práci s vašimi kolegyněmi
Autor: janAA
pro školní jídelny
Jejda. To jsem netušila i tento pořad. Děkuji!!!!!!!!!!