Přeskočit na obsah

Zachraňme školní stravování

Byl zahájen projekt ZACHRAŇME ŠKOLNÍ STRAVOVÁNÍ, jehož cílem je provést komplexní analýzu činností zejména v menších školních jídelnách a nalézt takové obecně platné metody a nástroje, které povedou k vylepšení jejich situace.

Autor: František Adámek

Firma VIS právě odstartovala projekt s názvem ZACHRAŇME ŠKOLNÍ STRAVOVÁNÍ se zaměřením zejména na menší provozy. Cílem tohoto projektu je provést komplexní analýzu činností ve školních jídelnách a nalézt takové obecně platné metody a nástroje, které povedou k vylepšení jejich situace. V České republice vybereme malé jídelny a v praxi ověříme účinnost našich poznatků. Všem zájemcům hledajícím inspiraci a typy pro své provozy budou tyto „vzorové“ jídelny a jejich ekonomické ukazatele přístupné.

Nabízíme Vám účast na projektu, průběžné získávání informací, budeme moci vznášet své připomínky a dávat náměty odborníkům z oblasti práva, účetnictví, gastronomie, hygieny a dalším členům týmu pro vývoj. Mezi výstupy z projektu naleznete např. nástroj pro rychlé zhotovení provozního řádu,  metodiku zavedení doplňkové činnosti, metodiku účetní kontroly řádného vedení účetnictví o potravinách a stravném, pomůcky pro vedení školní jídelny, tipy a triky na zlepšení celkového fungování  provozu, atd.

Přidejte se k projektu ze samého počátku a ušetříte! Vstupní poplatek 900 Kč je výhodnou investicí. V pozdější fázi projektu se vyvinuté metody a nástroje budou prodávat nejspíše za cenu několikanásobně vyšší. (Výše vstupního poplatku je do konce roku 2004 poloviční pro ty, kteří si zakoupili náš program pro kritické body – KrBo.)

Máte-li tedy zájem o účast na tomto projektu a jeho výsledcích, napište nám na e-mailovou adresu: elgr@visplzen.cz.

Diskusi k této problematice naleznete na těchto stránkách v kategorii diskuse. Nejčerstvější informace očekávejte na http://www.visplzen.cz v sekci zvláštní projekty.


Mgr. František Adámek je manažerem tohoto projektu, pracuje ve firmě VIS Plzeň.

Autor: František Adámek

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se