Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2017, který vám přinese praktické ukázky nových jídel a receptů i spoustu dobrých rad a tipů do vaší školní kuchyně. Věříme, že ať se setkáme na kterémkoli z plánovaných míst, každé školení ve vás zanechá mnoho nových chutí. Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je speciálně zaměřen na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.
Program
07:15 – 07:30 | Prezence účastníků |
07:30 – 09:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
08:50 – 09:20 | Prezence na Nové trendy v moderním vaření |
09:20 – 13:30 | Praktické ukázky nových jídel a receptů |
Změna programu vyhrazena
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
Lektor: Jiří Plzák
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Poznejte nové trendy v moderním vaření
- Praktické ukázky nových jídel a receptů
- Spousta dobrých rad a tipů pro každý den
- Degustace jídel
- Pro každého účastníka sešit plný receptů z degustačního menu
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve.
Vstupné
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře | 560 Kč |
Nové trendy v moderním vaření | 650 Kč |
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření | 900 Kč |
Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech.
Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
Podrobnosti rezervace
- Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
- Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
- Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 3 pracovní dny před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
- V případě dotazů jsme Vám k dispozici na telefonním čísle 731 331 095 od 8:00 do 11:30 nebo na e-mailu: info@jidelny.cz.
Kdy a kde se s námi můžete setkat
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
07.02.2017 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
08.02.2017 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
14.02.2017 | Zlín | Školní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700 | mapa |
15.02.2017 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
16.02.2017 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
17.02.2017 | Plzeň Skvrňany | Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1 | mapa |
21.02.2017 | Liberec | Střední odborná škola Liberec, Jablonecká 999 | mapa |
22.02.2017 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
23.02.2017 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
28.02.2017 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
01.03.2017 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
02.03.2017 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
07.03.2017 | Ostrava | Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 | mapa |
08.03.2017 | Pardubice | Gymnázium Pardubice, Dašická 1083 | mapa |
09.03.2017 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
14.03.2017 | Praha 3 | Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 | mapa |
15.03.2017 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
16.03.2017 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
V Liberci dne 21. února 2017 a v Brně dne 15. března 2017 se uskuteční jedno školení hygienického minima navíc. Seznamte se s podrobnostmi.
Přijďte na Nové trendy v moderním vaření, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění a těšíme se na Vás!
Elektronický kurz – HYGIENICKÉ MINIMUM ve stravovacích službách
Pak právě pro vás jsme připravili elektronický kurz hygienického minima. Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.Obsah elektronického kurzu
Cena kurzu: 290 Kč včetně DPH. Více na www.jidelny.cz v sekci Objednejte si. |
Diskuze
Autor: Zalka
Téma nových trendů
Jaké je letos připraveno téma pro Nové trendy?
Autor: Profesor Chocholoušek, CsC.
Pohanková kaše, otruby, pražené kaštany a žaludy, pomleté kořeny pýru plazivého, pečené žížaly, a další pokroková a výživná jídla.
Autor: Jídelny.cz
Můžete se těšit na dvě kompletní menu.
Jako první jsme na Vaše přání připravili bezmasé pokrmy, např. zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem.
V druhém uvidíme pokrmy z ryb a drůbeže, např. krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem.
K tomu netradiční moučníky, např. rýžovodýňový nákyp s mangem.
Autor: Profesor Chocholoušek, CsC.
No to se budou mít dětičky už skoro tak dobře jako v Severní Koreji! Už abychom je dohnali a předehnali!
Autor: Profesor Chocholoušek, CsC.
P.S.: To musí být fakt dobrý džob, přečíst si nějakou veganskou kuchařku a potom se stát osvícencem, který vybírá 900 Kč za recepty na dýňové nákypy a jiné bžundy.
Autor: majka1
otázka
Dobrý večer, již před svátky přišla na email pozvánka na Nové trendy, ale čekala jsem, až zveřejníte téma. Teď je již na těchto stránkách, ale zase nevíme, o čem bude řeč. Prosím tedy o upřesnění
Autor: Jídelny.cz
Můžete se těšit na dvě kompletní menu.
Jako první jsme na Vaše přání připravili bezmasé pokrmy, např. zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem.
V druhém uvidíme pokrmy z ryb a drůbeže, např. krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem.
K tomu netradiční moučníky, např. rýžovodýňový nákyp s mangem.