Přeskočit na obsah

Zveme vás na školení pro kuchařky a kuchaře Nové trendy 2017

Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2017, které vám přinese praktické ukázky nových jídel a receptů. Jeho součástí je i kurz Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2017, který vám přinese praktické ukázky nových jídel a receptů i spoustu dobrých rad a tipů do vaší školní kuchyně. Věříme, že ať se setkáme na kterémkoli z plánovaných míst, každé školení ve vás zanechá mnoho nových chutí. Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je speciálně zaměřen na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.

 Program

07:15 – 07:30

Prezence účastníků

07:30 – 09:00

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

08:50 – 09:20

Prezence na Nové trendy v moderním vaření

09:20 – 13:30

Praktické ukázky nových jídel a receptů

 Změna programu vyhrazena

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře

Lektor: Jiří Plzák

  • Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
  • Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Poznejte nové trendy v moderním vaření

  • Praktické ukázky nových jídel a receptů
  • Spousta dobrých rad a tipů pro každý den
  • Degustace jídel
  • Pro každého účastníka sešit plný receptů z degustačního menu

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve.

Vstupné

Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře                                560 Kč
Nové trendy v moderním vaření650 Kč
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření900 Kč

Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech.

Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!

Podrobnosti rezervace

  1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
  2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
  3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 3 pracovní dny před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
  5. V případě dotazů jsme Vám k dispozici na telefonním čísle 731 331 095 od 8:00 do 11:30 nebo na e-mailu: info@jidelny.cz.

Kdy a kde se s námi můžete setkat

Datum

Město

Adresa konání

Mapa

07.02.2017Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
08.02.2017Praha 10 – UhříněvesŠkolní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
14.02.2017ZlínŠkolní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700mapa
15.02.2017Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
16.02.2017Hradec KrálovéZákladní škola, Štefánikova 566mapa
17.02.2017Plzeň SkvrňanyAkademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1mapa
21.02.2017LiberecStřední odborná škola Liberec, Jablonecká 999mapa
22.02.2017JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
23.02.2017JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
28.02.2017PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
01.03.2017Ústí nad LabemGymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa
02.03.2017OlomoucŠkolní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
07.03.2017OstravaZákladní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45mapa
08.03.2017PardubiceGymnázium Pardubice, Dašická 1083mapa
09.03.2017České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
14.03.2017Praha 3Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa
15.03.2017BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
16.03.2017BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa

V Liberci dne 21. února 2017  a v Brně dne 15. března 2017 se uskuteční jedno školení hygienického minima navíc. Seznamte se s podrobnostmi.

Přijďte na Nové trendy v moderním vaření, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění a těšíme se na Vás!

                  Kuchaři Nové trendy 2017

Elektronický kurz  HYGIENICKÉ MINIMUM ve stravovacích službách

  • Nevyhovuje vám termín školení hygienického minima?
  • Nevyhovuje vám cena školení hygienického minima?
  • Nevyhovuje vám dopravní vzdálenost na školení hygienického minima?

Pak právě pro vás jsme připravili elektronický kurz hygienického minima.

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.

Obsah elektronického kurzu

  • Zásady správné bezpečné manipulace s potravinami, aby nedošlo k onemocnění strávníků.
  • Co je to správná praxe a jak předcházet onemocněním z potravin.
  • Čeho se vyvarovat při sanitaci.
  • Zopakování a ověření znalostí nutných k přípravě bezpečných pokrmů.
  • Podstatné hygienické znalosti a dovednosti pracovníků manipulujících s potravinami a jejich uplatňování v praxi.

Cena kurzu: 290 Kč včetně DPH.                                        Více na www.jidelny.cz v sekci Objednejte si.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Zalka

    Téma nových trendů
    Jaké je letos připraveno téma pro Nové trendy?

    • Autor: Profesor Chocholoušek, CsC.

      Pohanková kaše, otruby, pražené kaštany a žaludy, pomleté kořeny pýru plazivého, pečené žížaly, a další pokroková a výživná jídla.

    • Autor: Jídelny.cz

      Můžete se těšit na dvě kompletní menu.
      Jako první jsme na Vaše přání připravili bezmasé pokrmy, např. zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem.
      V druhém uvidíme pokrmy z ryb a drůbeže, např. krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem.
      K tomu netradiční moučníky, např. rýžovodýňový nákyp s mangem.

      • Autor: Profesor Chocholoušek, CsC.

        No to se budou mít dětičky už skoro tak dobře jako v Severní Koreji! Už abychom je dohnali a předehnali!

        • Autor: Profesor Chocholoušek, CsC.

          P.S.: To musí být fakt dobrý džob, přečíst si nějakou veganskou kuchařku a potom se stát osvícencem, který vybírá 900 Kč za recepty na dýňové nákypy a jiné bžundy.

  • Autor: majka1

    otázka
    Dobrý večer, již před svátky přišla na email pozvánka na Nové trendy, ale čekala jsem, až zveřejníte téma. Teď je již na těchto stránkách, ale zase nevíme, o čem bude řeč. Prosím tedy o upřesnění

    • Autor: Jídelny.cz

      Můžete se těšit na dvě kompletní menu.
      Jako první jsme na Vaše přání připravili bezmasé pokrmy, např. zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem.
      V druhém uvidíme pokrmy z ryb a drůbeže, např. krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem.
      K tomu netradiční moučníky, např. rýžovodýňový nákyp s mangem.