Srdečně vás zveme na další ročník školení Nové trendy v moderním vaření 2018, který vám přinese praktické ukázky nových jídel a receptů i spoustu dobrých rad a tipů do vaší školní kuchyně. Věříme, že ať se setkáme na kterémkoli z plánovaných míst, každé školení ve vás zanechá mnoho nových chutí. Součástí akce je i kurz Hygienické minimum, který je speciálně zaměřen na zvládnutí úskalí, s nimiž se denně střetávají kuchařky a kuchaři.
Program
07:15 – 07:30 | Prezence účastníků |
07:30 – 09:00 | Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře |
08:50 – 09:20 | Prezence na Nové trendy v moderním vaření |
09:20 – 13:30 | Praktické ukázky nových jídel a receptů |
Změna programu vyhrazena
POZOR výjimka pro termín 6.2.2018: školení Hygienické minimum začíná od 7:15 hod. Prezence je od 7:00 hod.
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře
Lektor: Jiří Plzák
- Požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
- Jaké zásady osobní a provozní hygieny je třeba dodržovat při přípravě pokrmů
- Nebezpečí z potravin a jak předcházet jejich kontaminaci
- Zásady správné výrobní a hygienické praxe
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Poznejte nové trendy v moderním vaření
Máme pro Vás připravené 2 menu pro školní jídelny, můžete se například těšit na špenátový krém, jelení plec pečenou s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem nebo na hovězí pečeni á la Esterházy s rýží. A jako sladkou tečku na závěr máme připravené jáhlové noky s ochucenou zakysanou smetanou, mangovým salátem s trhanou mátou a včelím medem.
- Praktické ukázky nových jídel a receptů
- Spousta dobrých rad a tipů pro každý den
- Degustace jídel
- Pro každého účastníka sešit plný receptů z degustačního menu
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve.
Vstupné
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře | 560 Kč |
Nové trendy v moderním vaření | 650 Kč |
Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře + Nové trendy v moderním vaření | 900 Kč |
Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech.
Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!
Podrobnosti rezervace
1. Vstup pouze na základě elektronické rezervace na www.jidelny.cz a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet! Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky. Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.
2. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na Vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.
3. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dní před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč/os. Přihlášku lze zrušit pouze písemně na e-mail: info@jidelny.cz. Při zrušení přihlášky v den akce nebo neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
4. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu www.jidelny.cz.
Školení Hygienické minimum proběhne:
Datum | Město | Adresa konání |
06.02.2018 | Praha 3 | AZ personalistika, učebna č. 516, Olšanská 2643/1a |
07.02.2018 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 |
08.02.2018 | Brno | Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10 |
13.02.2018 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 |
14.02.2018 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 |
20.02.2018 | Otrokovice* | SPŠ, školní jídelna, tř. Tomáše Bati 1266 |
21.02.2018 | Hradec Králové | ZŠ, školní jídelna, Štefánikova 566 |
22.02.2018 | Plzeň Skvrňany | Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 1 |
27.02.2018 | Liberec VI-Rochlice* | ZŠ, učebna, Dobiášova 851/5 |
28.02.2018 | Jihlava | Školní jídelna, Na Stoupách 3 |
01.03.2018 | Jihlava | Školní jídelna, Na Stoupách 3 |
02.03.2018 | Rýmařov* ZRUŠENO | ZŠ, učebna, ulice 1. máje 727/30 |
06.03.2018 | Příbram | ZŠ pod Svatou Horou, učebna, Balbínova 328 |
07.03.2018 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, učebna, Stavbařů 5 |
08.03.2018 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc – Hejčín, Tomkova 45 |
13.03.2018 | Ostrava | ZŠ Ostrava – Dubina, učebna, Fr. Formana 45 |
14.03.2018 | Pardubice* | Gymnázium, učebna, Mozartova 449 |
15.03.2018 | České Budějovice | Domov mládeže, klub, U Hvízdala 1322/4 |
*nové prostory
Dodatečná školení
V Brně ve dnech 7. – 8. února 2018 a v Otrokovicích dne 20. února 2018 se uskuteční jedno školení hygienického minima navíc. Seznamte se s podrobnostmi.
Školení Nové trendy v moderním vaření proběhne:
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
06.02.2018 | Praha 3 | Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43 | mapa |
07.02.2018 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
08.02.2018 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
13.02.2018 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
14.02.2018 | Praha 10 – Uhříněves | Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1 | mapa |
20.02.2018 | Otrokovice* | Střední průmyslová šklola, tř. Tomáše Bati 1266 | mapa |
21.02.2018 | Hradec Králové | Základní škola, Štefánikova 566 | mapa |
22.02.2018 | Plzeň Skvrňany | Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1 | mapa |
27.02.2018 | Liberec VI-Rochlice* | Základní škola, Dobiášova 851/5 | mapa |
28.02.2018 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
01.03.2018 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
02.03.2018 | Rýmařov* ZRUŠENO | Základní škola, ul. 1. Máje 727/30 | mapa |
06.03.2018 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328 | mapa |
07.03.2018 | Ústí nad Labem | Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5 | mapa |
08.03.2018 | Olomouc | Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45 | mapa |
13.03.2018 | Ostrava | Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45 | mapa |
14.03.2018 | Pardubice* | Gymnázium, Mozartova 449 | mapa |
15.03.2018 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
*nové prostory
Přijďte, máme pro Vás připraveno bohaté pohoštění, těšíme se na Vás!
Elektronický kurz – HYGIENICKÉ MINIMUM ve stravovacích službách
Pak právě pro vás jsme připravili elektronický kurz hygienického minima. Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.Obsah elektronického kurzu
Cena kurzu:290 Kč včetně DPH. Více na www.jidelny.czv sekciObjednejte si. |
Diskuze