- 145 rybích receptů na jednom místě.
- Recepty obsahují nejen běžně používaná rybí masa (např. rybí filé, treska, losos) ale i ryby méně používané.
- V receptech jsou přednostně čerstvé nebo zmražené potraviny, jen výjimečně sterilované.
- Recepty byly upraveny a připraveny na základě pokynů nutriční terapeutky.
Mezi kulinárními úpravami dominuje pečené maso, ale v knize najdete rovněž návody na množství dušených a vařených pokrmů, i smažených, dále pestrou paletu receptů rybího filé, rovněž široký výběr zapečených pokrmů, polévek z rybího masa, pomazánek a salátů.
Prohlédněte si ukázky z knihy.
Seznam receptur obsažených v knize.
Publikaci je také možné zakoupit na akcích společnosti Jídelny.cz.
Počet stran: | 185 |
Formát: | A5 |
Vazba: | Brožovaná |
Rok vydání: | 2019 (1. vydání) |
ISBN: | 978-80-905557-9-2 |