Na jaro 2012 jsme pro Vás připravili pokračování oblíbeného kurzu Nové trendy v moderním vaření, tentokrát zaměřený na českou klasiku.
Také Vám chybí česká „klasická“ jídla a jejich využití ve školní jídelně? Přijďte se podívat, jak netradičně je možné tyto pokrmy připravit pro strávníky. Společně objevíme zapomenuté suroviny a recepty. Ukážeme si, jak lze českou klasiku připravovat nejen lehce a zdravě, ale také moderně, aby byla pro děti přitažlivá. Ukažte našim dětským strávníkům, jak chutná, pestrá a zdravá jsou tradiční česká jídla! Také se dozvíte, jak připravit svačinku barevnější, chuťově pestřejší, s nižším podílem tuků a s vyšším podílem zeleniny a luštěnin.
Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu a mnoho dalších.
Hygienické minimum v Praze
10.2.2012 od 9:45 hod. do 11:30 hod., školení Hygienické minimum, Základní škola, Švehlova 12, Praha 10 , vstupné 550,- Kč.
16.2.2012 od 8:45 hod. do 13:00 hod., školení Nové trendy v moderním vaření, Školní jídelna, Švehlova 12, Praha 10, vstupné 650,- Kč.
Program
08:45 – 09:00 Prezence
09:00 – 09:20 Svačinky a mléčné nápoje
09:20 – 10:30 Česká a světová klasika v moderní úpravě I.
Moderní technologie v akci I.
10:30 – 11:10 Degustace + přestávka
11:10 – 12:40 Česká a světová klasika v moderní úpravě II.
Moderní technologie v akci II.
12:40 – 13:00 Degustace
Podrobnosti rezervace
- Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
- Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2012 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
- Pro zájemce je i možná účast na školení Hygienické minimum pro kuchařky od 06:45 hod. do 08:30 hod.
- Vstupné na Nové trendy v moderním vaření V. činí 650,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 150,- Kč. V případě účasti i na školení Hygienické minimum pro kuchařky činí celkové vstupné 900,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 150,- Kč.
- Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka Informace).
- Bezplatné storno přijímáme nejpozději 5 kalendářních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
- V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Hygienické minimum pro kuchařky 2012
Přijďte si s námi připomenout, či doplnit, jaké potřebné znalosti musíte mít a co všechno musíte při manipulaci s potravinami vědět a dodržovat.
Zopakujeme si základní požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích službách; zásady správné výrobní a hygienické praxe při přípravě a výdeji pokrmů; základní informace o činitelích, kteří mohou způsobit onemocnění strávníků a o tom, jak onemocněním předcházet, přičemž bude kladen důraz na příklady z praxe.
- Které povinnosti musíte dodržovat?
- Jaké znalosti musíte mít?
- Které potraviny jsou rizikové?
- Jak správně postupovat při manipulaci s potravinami?
- Jak můžete předcházet kontaminaci potravin?
Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Lektor: Hermann Salzer, Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o.
Věříme, že Vás téma školení zaujalo, a těšíme se na setkání s Vámi.
Program Hygienického minima
Školení, které je součástí akcí Nové trendy v moderním vaření V.
06:45 – 07:00 Prezence
07:00 – 08:30 Hygienické minimum pro kuchařky
Samostatné školení v Kolíně a Mladé Boleslavi
09:45 – 10:00 Prezence
10:00 – 11:30 Hygienické minimum pro kuchařky
Podrobnosti – rezervace
- Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
- Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2012 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 24 účastníků školení, v Liberci max. 17 účastníků).
- Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 07:00 hod. do 08:30 hod. činí 900,- Kč (včetně účasti na akci Nové trendy v moderním vaření V. ve vybraných městech). Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 150,- Kč.
Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ v Kolíně a Mladé Boleslavi od 10:00 hod. do 11:30 hod. činí 550,- Kč (bez účasti na akci Nové trendy v moderním vaření V.). Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 150,- Kč. - Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka informace).
- Bezplatné storno přijímáme nejpozději 5 kalendářních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
- Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
- V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.
Přehled akcí
Datum | Město | Adresa konání | Mapa |
---|---|---|---|
07.02.2012 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
08.02.2012 | Brno | Školní jídelna Brno, Novolíšeňská 10 | mapa |
09.02.2012 | Český Těšín | Školní jídelna Český Těšín, Zelená 3 | mapa |
10.02.2012 | Praha 10 | Základní škola, učebna, Švehlova 12 | mapa |
16.02.2012 | Praha 10 | Školní jídelna Praha 10, Švehlova 12 | mapa |
21.02.2012 | Zlín | Školní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700 | mapa |
22.02.2012 | Hradec Králové | Základní škola, školní jídelna, Hradec Králové, Štefánikova 566 | mapa |
23.02.2012 | Plzeň | Střední odborná škola a střední odborné učiliště obchodu, služeb a provozu hotelů, s.r.o. / školní jídelna, Nade Mží 1 | mapa |
28.02.2012 | Kolín | Základní škola Kolín, Prokopa Velikého 633 | mapa |
29.02.2012 | Jihlava | Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3 | mapa |
01.03.2012 | Liberec | Střední odborná škola Liberec, školní jídelna, Jablonecká 999 | mapa |
05.03.2012 | Mladá Boleslav | Školní jídelna Mladá Boleslav, Žižkova 1327/III | mapa |
06.03.2012 | Ústí nad Labem | Gymnázium Dr. Václava Šmejkala, školní jídelna, Stavbařů 5 | mapa |
07.03.2012 | Olomouc | Gymnázium Olomouc-Hejčín, školní jídelna, Tomkova 45 | mapa |
08.03.2012 | Příbram | Základní škola pod Svatou Horou, školní jídelna, Balbínova 328 | mapa |
13.03.2012 | Ostrava | Základní škola Ostrava-Dubina, školní jídelna, Frant. Formana 45 | mapa |
14.03.2012 | Pardubice | Gymnázium Pardubice, školní jídelna, Dašická 1083 | mapa |
15.03.2012 | České Budějovice | Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4 | mapa |
Diskuze
Autor: Andulka
školení
Není to trochu finančně přehnané….za školení pro kuchařky dát 900 Kč????
Autor: růža
Cena školení
Také se mi to zdá drahé, dát za školení jedné kuchařky 900,–. Škola to nezaplatí a zaplatit si to z kuchařského měsíčního platu – to je mazec!
Autor: Síma
školení pro kuchařky
Také si myslím, že částka neodpovídá obsahu a délce školení.
Autor: dajíd
teeeda mazec docela…byl sem na pár školeních, ale obsahem byly daleko výživnější a za cenu o něco nižší.to už výjde levněji si pustit net a vyhledat a nastudovat z tama.:o) nojooo ale kdo by nechtěl za nic takovej ranec peněz, že?:))
Autor: Jídelny.cz
Vstupné
Vstupné ve výši 900,- Kč je za dvě školení najednou. První školení Hygienické minimum pro kuchařky je v hodnotě 550,- Kč a druhé školení Nové trendy v moderním vaření je v hodnotě 650,- Kč. Součet cen na obě školení tedy vychází na 1200,- Kč. Souhrnné vstupné 900,- Kč je tedy zvýhodněná cena ponížená o 300,- Kč.
Původní cenu 850,- Kč jsme nebyli schopni udržet vzhledem k výraznému navýšení vstupních nákladů (pronájmy, el. energie, pohonné hmoty, tiskoviny). Vstupní náklady se v některých případech zvedly až o 20%, zatímco naše navýšení vstupného z 850,- Kč na 900,- Kč znamená necelých 6%.
Pokud je částka 900,-Kč pro Vašeho zaměstnavatele neakceptovatelná, můžete využít nabídku na samotné školení „Nové trendy v moderním vaření“ za cenu 650,- Kč.
Děkuji za pochopení.
Fejtková Jitka
Autor: anička
Školy nemají fin.pr.
Dobrý den,rádi bychom se zúčastnili,stále se ukazuje na kuchařky,že vaří zastarale apod.ale škola nám to nezaplatí .Toť vše.Děkujeme odcházíme.
Stránkování