Přeskočit na obsah

Pozvánka na Nové trendy v moderním vaření V.

Srdečně Vás zveme na 5. ročník školení pro kuchařky a kuchaře „Nové trendy v moderním vaření“. Součástí akce bude také školení Hygienického minima pro kuchařky.
Jsou připraveny termíny školení v Praze a dva nové termíny Hygienického minima v Brně.

Autor: Redakce

Na jaro 2012 jsme pro Vás připravili pokračování oblíbeného kurzu Nové trendy v moderním vaření, tentokrát zaměřený na českou klasiku.
Také Vám chybí česká „klasická“ jídla a jejich využití ve školní jídelně? Přijďte se podívat, jak netradičně je možné tyto pokrmy připravit pro strávníky. Společně objevíme zapomenuté suroviny a recepty. Ukážeme si, jak lze českou klasiku připravovat nejen lehce a zdravě, ale také moderně, aby byla pro děti přitažlivá. Ukažte našim dětským strávníkům, jak chutná, pestrá a zdravá jsou tradiční česká jídla! Také se dozvíte, jak připravit svačinku barevnější, chuťově pestřejší, s nižším podílem tuků a s vyšším podílem zeleniny a luštěnin.
Každý účastník obdrží receptový sešit s recepturami z degustačních menu a mnoho dalších.

 


Hygienické minimum v Praze

10.2.2012 od 9:45 hod. do 11:30 hod., školení Hygienické minimum, Základní škola, Švehlova 12, Praha 10 , vstupné 550,- Kč. 

16.2.2012 od 8:45 hod. do 13:00 hod., školení Nové trendy v moderním vaření, Školní jídelna, Švehlova 12, Praha 10, vstupné 650,- Kč.



Program

08:45 – 09:00  Prezence
09:00 – 09:20  Svačinky a mléčné nápoje
09:20 – 10:30  Česká a světová klasika v moderní úpravě I.
                      Moderní technologie v akci I.
10:30 – 11:10  Degustace + přestávka
11:10 – 12:40  Česká a světová klasika v moderní úpravě II.
                      Moderní technologie v akci II.
12:40 – 13:00  Degustace


Podrobnosti rezervace

  1. Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky
  2. Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2012 do naplnění kapacity sálu, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 70 účastníků školení).
  3. Pro zájemce je i možná účast na školení Hygienické minimum pro kuchařky od 06:45 hod. do 08:30 hod.
  4. Vstupné na Nové trendy v moderním vaření V. činí 650,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 150,- Kč. V případě účasti i na školení Hygienické minimum pro kuchařky činí celkové vstupné 900,- Kč. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 150,- Kč.
  5. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka Informace).
  6. Bezplatné storno přijímáme nejpozději 5 kalendářních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  7. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
  8. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.


Hygienické minimum pro kuchařky 2012 

Přijďte si s námi připomenout, či doplnit, jaké potřebné znalosti musíte mít a co všechno musíte při manipulaci s potravinami vědět a dodržovat.
Zopakujeme si základní požadavky na pracovníky pracující ve stravovacích službách; zásady správné výrobní a hygienické praxe při přípravě a výdeji pokrmů; základní informace o činitelích, kteří mohou způsobit onemocnění strávníků a o tom, jak onemocněním předcházet, přičemž bude kladen důraz na příklady z praxe.

  • Které povinnosti musíte dodržovat?
  • Jaké znalosti musíte mít?
  • Které potraviny jsou rizikové?
  • Jak správně postupovat při manipulaci s potravinami?
  • Jak můžete předcházet kontaminaci potravin?

Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.
Lektor: Hermann Salzer, Hofmann Bohemia – partner gastronomie s.r.o.

Věříme, že Vás téma školení zaujalo, a těšíme se na setkání s Vámi.

Program Hygienického minima

Školení, které je součástí akcí Nové trendy v moderním vaření V.
06:45 – 07:00 Prezence
07:00 – 08:30 Hygienické minimum pro kuchařky

Samostatné školení v Kolíně a Mladé Boleslavi
09:45 – 10:00 Prezence
10:00 – 11:30 Hygienické minimum pro kuchařky


Podrobnosti – rezervace

  1. Na školení je nutno se přihlásit pomocí elektronické přihlášky.
  2. Přihlášky přijímáme od 4. ledna 2012 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 24 účastníků školení, v Liberci max. 17 účastníků).
  3. Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ od 07:00 hod. do 08:30 hod. činí 900,- Kč (včetně účasti na akci Nové trendy v moderním vaření V. ve vybraných městech). Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 150,- Kč.
    Vstupné na „Hygienické minimum pro kuchařky“ v Kolíně a Mladé Boleslavi od 10:00 hod. do 11:30 hod. činí 550,- Kč (bez účasti na akci Nové trendy v moderním vaření V.). Při platbě v hotovosti se vložné zvyšuje o 150,- Kč.
  4. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol je číslo přihlášky. Příkaz k úhradě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě, který obdržíte u prezence. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou. Prosíme o doplnění jména účastníka do platebního příkazu (kolonka informace).
  5. Bezplatné storno přijímáme nejpozději 5 kalendářních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100,- Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.
  6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.
  7. V případě dotazů volejte 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod. 

Přehled akcí

DatumMěstoAdresa konáníMapa
07.02.2012BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
08.02.2012BrnoŠkolní jídelna Brno, Novolíšeňská 10mapa
09.02.2012Český TěšínŠkolní jídelna Český Těšín, Zelená 3mapa
10.02.2012Praha 10Základní škola, učebna, Švehlova 12mapa
16.02.2012Praha 10Školní jídelna Praha 10, Švehlova 12mapa
21.02.2012ZlínŠkolní jídelna Zlín, náměstí T.G. Masaryka 2700mapa
22.02.2012Hradec KrálovéZákladní škola, školní jídelna, Hradec Králové, Štefánikova 566mapa
23.02.2012PlzeňStřední odborná škola a střední odborné učiliště obchodu, služeb a provozu hotelů, s.r.o. / školní jídelna, Nade Mží 1mapa
28.02.2012KolínZákladní škola Kolín, Prokopa Velikého 633mapa
29.02.2012JihlavaŠkolní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
01.03.2012LiberecStřední odborná škola Liberec, školní jídelna, Jablonecká 999mapa
05.03.2012Mladá BoleslavŠkolní jídelna Mladá Boleslav, Žižkova 1327/IIImapa
06.03.2012Ústí nad LabemGymnázium Dr. Václava Šmejkala, školní jídelna, Stavbařů 5mapa
07.03.2012OlomoucGymnázium Olomouc-Hejčín, školní jídelna, Tomkova 45mapa
08.03.2012PříbramZákladní škola pod Svatou Horou, školní jídelna, Balbínova 328mapa
13.03.2012OstravaZákladní škola Ostrava-Dubina, školní jídelna, Frant. Formana 45mapa
14.03.2012PardubiceGymnázium Pardubice, školní jídelna, Dašická 1083mapa
15.03.2012České BudějoviceDomov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
Autor: Redakce

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: Andulka

    školení
    Není to trochu finančně přehnané….za školení pro kuchařky dát 900 Kč????

  • Autor: růža

    Cena školení
    Také se mi to zdá drahé, dát za školení jedné kuchařky 900,–. Škola to nezaplatí a zaplatit si to z kuchařského měsíčního platu – to je mazec!

  • Autor: Síma

    školení pro kuchařky
    Také si myslím, že částka neodpovídá obsahu a délce školení.

    • Autor: dajíd

      teeeda mazec docela…byl sem na pár školeních, ale obsahem byly daleko výživnější a za cenu o něco nižší.to už výjde levněji si pustit net a vyhledat a nastudovat z tama.:o) nojooo ale kdo by nechtěl za nic takovej ranec peněz, že?:))

  • Autor: Jídelny.cz

    Vstupné
    Vstupné ve výši 900,- Kč je za dvě školení najednou. První školení Hygienické minimum pro kuchařky je v hodnotě 550,- Kč a druhé školení Nové trendy v moderním vaření je v hodnotě 650,- Kč. Součet cen na obě školení tedy vychází na 1200,- Kč. Souhrnné vstupné 900,- Kč je tedy zvýhodněná cena ponížená o 300,- Kč.
    Původní cenu 850,- Kč jsme nebyli schopni udržet vzhledem k výraznému navýšení vstupních nákladů (pronájmy, el. energie, pohonné hmoty, tiskoviny). Vstupní náklady se v některých případech zvedly až o 20%, zatímco naše navýšení vstupného z 850,- Kč na 900,- Kč znamená necelých 6%.

    Pokud je částka 900,-Kč pro Vašeho zaměstnavatele neakceptovatelná, můžete využít nabídku na samotné školení „Nové trendy v moderním vaření“ za cenu 650,- Kč.

    Děkuji za pochopení.
    Fejtková Jitka

  • Autor: anička

    Školy nemají fin.pr.
    Dobrý den,rádi bychom se zúčastnili,stále se ukazuje na kuchařky,že vaří zastarale apod.ale škola nám to nezaplatí .Toť vše.Děkujeme odcházíme.