Přeskočit na obsah

Technologický postup

10 porcíDRUH POTRAVIN

Hmotnost v g/ml

Hrubá

Čistá

Bramborová kaše s mlékem Vitana

334

334

Voda do kaše

1 640

1 640

Máslo do kaše

60

60

Sůl

7

7

Mrkev

850

680

Petrželová nať

6

5

Hmotnost potravin celkem

2 897

2 726

Ztráty celkem

226

Hmotnost hotového výrobku v g

2 500

POSTUP PŘÍPRAVY:
Bramborovou kaši s mlékem připravíme podle návodu. Mrkev uvaříme v děrované gastronádobě nebo ve vodě do měkka, jemně ji semeleme nebo rozmixujeme a vmícháme do kaše. Podle potřeby dochutíme solí. Při podávání kaši sypeme sekanou petrželovou natí. Tato příloha je vhodná k pečeným, smaženým i dušeným masům.

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se