Technologický postup
Těstoviny uvaříme v osolené vodě a necháme zchládnout. Omytého sumečka nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji, necháme vychladnout a přidáme k uvařeným těstovinám. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a přidáme do salátu. Všechny suroviny promícháme a ochutíme Podravka přísadou Natura.Podáváme chlazené, můžeme dozdobit nasekanou petrželkou.
Poznámka
Alergeny: 1,4,9
Hmotnost 1 porce: 100 g
Suroviny
Potravina | I. kategorie | II. kategorie | III. kategorie | |||
---|---|---|---|---|---|---|
(hmotnost v g) | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá |
Tříbarevná vřetena Podravka | 300 | 300 | 240 | 240 | 240 | 240 |
Filety ze sumečka afrického | 100 | 100 | 80 | 80 | 80 | 80 |
Rostlinný olej | 20 | 20 | 16 | 16 | 16 | 16 |
Rajčata cherry | 100 | 95 | 80 | 76 | 80 | 76 |
Řapíkatý celer | 100 | 80 | 80 | 64 | 80 | 64 |
Červená cibule | 100 | 75 | 80 | 60 | 80 | 60 |
Podravka Natura přísada do jídel | 20 | 20 | 16 | 16 | 16 | 16 |
Diskuze