Přeskočit na obsah
Salát z tříbarevných těstovin s kousky sumečka

Salát z tříbarevných těstovin s kousky sumečka

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Těstoviny uvaříme v osolené vodě a necháme zchládnout. Omytého sumečka nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji, necháme vychladnout a přidáme k uvařeným těstovinám. Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky a přidáme do salátu. Všechny suroviny promícháme a ochutíme Podravka přísadou Natura.Podáváme chlazené, můžeme dozdobit nasekanou petrželkou.

Poznámka

Alergeny: 1,4,9

Hmotnost 1 porce: 100 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Tříbarevná vřetena Podravka 300 300 240 240 240 240
Filety ze sumečka afrického 100 100 80 80 80 80
Rostlinný olej 20 20 16 16 16 16
Rajčata cherry 100 95 80 76 80 76
Řapíkatý celer 100 80 80 64 80 64
Červená cibule 100 75 80 60 80 60
Podravka Natura přísada do jídel 20 20 16 16 16 16

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se