Přeskočit na obsah
Těstovinový salát s čočkou beluga a sumečkem z grilu

Těstovinový salát s čočkou beluga a sumečkem z grilu

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Těstoviny uvaříme v osolené vodě, necháme vychladnout. Čočku beluga uvaříme podle návodu na obalu v osolené vodě. Omytého sumečka nakrájíme na kostičky, orestujeme na oleji, necháme vychladnout a smícháme s těstovinami a čočkou. Přidáme ajvar, nasekanou pažitku a vše smícháme. Dle chuti osolíme a opepříme.Při podávání můžeme dozdobit pažitkou.

Poznámka

Alergeny: 1,4

Hmotnost 1 porce: 100 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Těstoviny farfalle Podravka 300 300 240 240 240 240
Sůl Lagris 10 10 8 8 8 8
Čočka beluga Lagris 50 50 40 40 40 40
Filety ze sumečka afrického 100 100 80 80 80 80
Rostlinný olej 20 20 16 16 16 16
Ajvar jemný Podravka 150 150 120 120 120 120
Pažitka 2 2 1,6 1,6 1,6 1,6
Pepř černý mletý Podravka 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se