Přeskočit na obsah

Školení Nové trendy 2017 ve fotografiích

Podívejte se na fotografie z letošních Nových trendů a na letošní novinky. Okuste atmosféru celé akce, seznamte se s vašimi hodnoceními, podiskutujte, nasajte vůni a ochutnejte. Jste srdečně zváni.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Večer před každým školením probíhá příprava sálu i pokrmů, které se budou další den prezentovat. Jídelna vypadá večer při slabém osvětlení úplně jinak než ve dne.

Nové trendy Zlín - večerní příprava sálu  Kuchař při večerní přípravě pokrmů  Nové trendy Praha - večerní příprava sálu 

Kuchařům patří náš velký dík. Pracují nejen večer před akcí, ale i během ní, někdy jsou schovaní vzadu v kuchyni, někdy je máte na očích vpředu na pódiu.

Kuchař na podiu  Kuchař u přípravy masa  Kuchař při přípravě pokrmů  Kuchaři při prezentaci

Vaše reakce z anketních lístků svědčí o tom, že jste si sehranosti kuchařů dobře všímali:

„Jsme velice spokojení! Bylo to na jedničku! Kuchaři chlapci jako lusk!! Děkujeme“

„Výborná prezentace pokrmů, humor při moderování, profesionální kuchaři.“

„Jako vždy perfektní prezentace, žádná nuda! Kuchaři dokáží upoutat. „

Podívejte se na průběh akcí v některých městech a porovnejte, jak vypadá jídelna večer a během dne. Na některých fotografiích můžete sledovat nové obrazovky, díky kterým všichni dobře vidí a které si tolik pochvalujete.

Nové trendy Praha 2017  Praha Nové trendy 2017  Nové trendy Praha 2017  Nové trendy Zlín 2017  Kuchaři při prezentaci ve Zlíně 

 V jednom anketním lístku jsme četli: „Dobrá chuť, atmosféra. Chválím televizní přenos.“

O přestávkách se nejen ochutnává a hodnotí, ale také se živě diskutuje: o jídlech, potravinách, nápojích nebo i o konvektomatech, ředitelích, platech, zkrátka o všem…

Diskuse na Nových trendech  Degustace Nové trendy  Degustace Nové trendy 2017  Degustace Nové trendy 2017  Degustace Nové trendy Zlín 2017

 Zaznamenali jsme i tyto reakce:

„Bohužel ráda kritizuji, ale dnes nemám a nemůžu použít žádnou kritiku, jsem nadšená a moc se mi líbilo!“

„Potřebovala bych větší žaludek na ochutnání.“

„Bylo to dlouhé a vadila mi fronta u ochutnávek.“

Na Nových trendech 2017 jsme ochutnávali například: hovězí nudličky s fazolovým krémem, kuřecí nudličky po indicku s cizrnovou rýží, sumeček africký s bramborovou kaší, krůtí kostky s bulgurem,  těstoviny s tofu.

Hovězí nudličky   Kuřecí nudličky po indicku  Sumeček africký   Krůtí kostky s bulgurem  Těstoviny s tofu

Jídla se letos opravdu povedla. Bylo to snad proto, že v nich bylo více masa? Nebo jim kuchaři věnovali větší pozornost? Nebo to bylo zásahy nutriční terapeutky? Následující reakce mluví za všechny:  „Děkuji za pěkný den. Ještě nikdy jsem si z moderních trendů nevybrala tolik funkčních receptů jako dnes.“

I my vám všem děkujeme.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se
  • Autor: mabro

    věk
    Všimli jste si, jaká je věková kategorie kuchařek?Žádné mladé
    kuchařky,za ty peníze a těžkou fyzickou práci, se tam nehrnou.

  • Autor: IvetaN

    Nové trendy2017
    Školení bylo velmi zajímavé a příjemné.Recepty,které nám prezentovaly postupně vaříme ve školní jídelně.

  • Autor: majka1

    děkujeme
    posílám kuchařky na trendy každý rok. Letošní školení bylo hodnoceno jako nejlepší ze všech. Skvělá show, spolupráce kuchařů na 1 DĚKUJEME