Večer před každým školením probíhá příprava sálu i pokrmů, které se budou další den prezentovat. Jídelna vypadá večer při slabém osvětlení úplně jinak než ve dne.
Kuchařům patří náš velký dík. Pracují nejen večer před akcí, ale i během ní, někdy jsou schovaní vzadu v kuchyni, někdy je máte na očích vpředu na pódiu.
Vaše reakce z anketních lístků svědčí o tom, že jste si sehranosti kuchařů dobře všímali:
„Jsme velice spokojení! Bylo to na jedničku! Kuchaři chlapci jako lusk!! Děkujeme“
„Výborná prezentace pokrmů, humor při moderování, profesionální kuchaři.“
„Jako vždy perfektní prezentace, žádná nuda! Kuchaři dokáží upoutat. „
Podívejte se na průběh akcí v některých městech a porovnejte, jak vypadá jídelna večer a během dne. Na některých fotografiích můžete sledovat nové obrazovky, díky kterým všichni dobře vidí a které si tolik pochvalujete.
V jednom anketním lístku jsme četli: „Dobrá chuť, atmosféra. Chválím televizní přenos.“
O přestávkách se nejen ochutnává a hodnotí, ale také se živě diskutuje: o jídlech, potravinách, nápojích nebo i o konvektomatech, ředitelích, platech, zkrátka o všem…
Zaznamenali jsme i tyto reakce:
„Bohužel ráda kritizuji, ale dnes nemám a nemůžu použít žádnou kritiku, jsem nadšená a moc se mi líbilo!“
„Potřebovala bych větší žaludek na ochutnání.“
„Bylo to dlouhé a vadila mi fronta u ochutnávek.“
Na Nových trendech 2017 jsme ochutnávali například: hovězí nudličky s fazolovým krémem, kuřecí nudličky po indicku s cizrnovou rýží, sumeček africký s bramborovou kaší, krůtí kostky s bulgurem, těstoviny s tofu.
Jídla se letos opravdu povedla. Bylo to snad proto, že v nich bylo více masa? Nebo jim kuchaři věnovali větší pozornost? Nebo to bylo zásahy nutriční terapeutky? Následující reakce mluví za všechny: „Děkuji za pěkný den. Ještě nikdy jsem si z moderních trendů nevybrala tolik funkčních receptů jako dnes.“
I my vám všem děkujeme.
Diskuze
Autor: mabro
věk
Všimli jste si, jaká je věková kategorie kuchařek?Žádné mladé
kuchařky,za ty peníze a těžkou fyzickou práci, se tam nehrnou.
Autor: IvetaN
Ano,máte pravdu vařím 28 let a žádná lehká práce to není.
Autor: IvetaN
Nové trendy2017
Školení bylo velmi zajímavé a příjemné.Recepty,které nám prezentovaly postupně vaříme ve školní jídelně.
Autor: majka1
děkujeme
posílám kuchařky na trendy každý rok. Letošní školení bylo hodnoceno jako nejlepší ze všech. Skvělá show, spolupráce kuchařů na 1 DĚKUJEME