Přeskočit na obsah

Kulinářské umění valašských cérek

Na trhu s knižními recepturami se objevil nový receptář jídel pro školní stravování, tentokrát čerpající z oblasti Valašska.

Autor: Pavel Ludvík

Na trhu s knižními recepturami se objevil nový receptář jídel pro školní stravování, tentokrát čerpající z oblasti Valašska. Receptář „Labužníci ve školních jídelnách and Kulinářské umění valašských cérek II“, navazující na stejnojmenný 1. díl, obsahuje receptury, které vznikly ve školních jídelnách Vsetínska a Valašskomeziříčska.

Receptury přinášejí nové, netradiční a málo používané suroviny, někdy je i originálně kombinují. Spojuje je zájem o zdravou výživu, podávání masa často spojují se zeleninou.

Receptář sestavila Mgr. Hana Cábová  a ukázky z obou dílů receptáře jsme díky ní mohli zveřejnit i na našem portálu. Kliknete-li v hlavním menu na Recepty, najdete téměř v každé sekci jednu nebo více receptur z této knihy.

Věříme, že si tyto receptury se zájmem prohlédnete, vyzkoušíte a že vašim strávníkům budou tato jídla chutnat. Budeme rádi, když nám napíšete, jak to dopadlo.

Ing. Pavel Ludvík je vedoucím redakce zpravodajství portálu Jídelny.cz

Autor: Pavel Ludvík

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se