Přeskočit na obsah

Novinky na portálu

S příchodem nového roku se na našem portálu objevily některé novinky a změny.

Autor: Pavel Ludvík

Vážené čtenářky a čtenáři.

V mém „novoročním“ příspěvku jsem vás informoval o tom, že připravujeme některé nové rubriky. Jsem rád, že již teď – v druhé půli ledna – vám mohu některé novinky prezentovat. V nabídce portálu se objevila rubrika Bazar, kterou sdílíme spolu s portály Gastronews a Cukrář. V této sekci můžete poptávat a nabízet např. starší kuchyňskou techniku. Při čtení inzerátů dobře využijete zkušeností z naší diskuse a zpravodajství. Chcete-li zadat nový inzerát, použijte odkaz Přidat inzerát – najdete ho v této sekci nahoře.

Dále se v nabídce objevil nový dokument nazvaný Přehled akcí. Tento dokument bude vždy obsahovat seznam akcí na aktuální pololetí. Najdete v něm jednak akce s gastronomickou tématikou, které by mohly být vhodné a zajímavé pro jídelny (výstavy, veletrhy, soutěže, přehlídky), ale také odborné konference, semináře a školení. Seznam jsme schopni kdykoli aktualizovat. Zašlete-li nám zprávu o zajímavé akci z oboru, kterou pořádáte, rádi ji v přehledu zveřejníme.

Živě se rozvíjí diskuze. Objevují se tam však výtky, že na dotazy nereagují ministerstva, že málo odpovídáme nebo neodpovídáme vůbec. Diskuse nebyla zamýšlena jako neplacená poradna, kde by se každý dočkal kvalifikované odpovědi. Diskuse je určena především pro vás k výměně zkušeností a k předávání dobrých rad, tipů. Jen někdy se snažíme do diskuse také zasáhnout a za pomoci odborníků odpovídat. Tuto službu pro nás provádí např. Ing. Věříšová. Náš portál je však provozován soukromou společností a nemůžeme bohužel zdarma poskytovat rozsáhlejší služby podobného rozsahu, tj. nemůžeme odpovídat na každý dotaz nebo k němu uvádět podrobný výklad.

Věřím, že i přesto je pro vás diskuze přínosem a že nové rubriky oživí nabídku portálu Jídelny.cz.


Ing. Pavel Ludvík je vedoucím zpravodajství portálu Jídelny.cz

Autor: Pavel Ludvík

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se