Přeskočit na obsah

Obsah Zpravodaje školního stravování 3/2003

Právě vychází nové číslo Zpravodaje školního stravování 3/2003. O čem se v něm dočtete?

Autor: SPV

Školní stravování není jen plný talíř
Z. Dlouhá, OŠ MHMP

Obiloviny ve výživě (4)
Doc. Ing. J. Prugar, DrSc, VÚRV Praha

Technologie přípravy pokrmů dnes III.
E. Vacenovská, SHŠ Praha

Několik slov k článku „Technologie přípravy pokrmů dnes“
H. Sedláčková, Praha

Novela vyhlášky o školním stravování
Ing. Ludmila Věříšová, CSc, Praha

Rozhovor o tom, jak přijít k nové jídelně
J. Šrajerová, ŠJ Norbertov, Praha 6, Ing. Eva Šulcová, SPV Praha

Pohádkové hubnutí
E. Malichová, Dětská ozdravovna Vrchlabí

Doba Rudolfa II. v gastronomii (2)
J. Štrébl, AKC Praha

Práce v systému Windows pro vedoucí jídelen (5)
Ing. A. Marek, ISIS PLUS s.r.o., Praha

Dopis ministryně zdravotnictví MUDr. Součkové.
Výjimka z vyhlášek MZ ČR č. 107/2001 Sb. a 108/2001/Sb.

Spolupráce s metodiky školního stravování na portálu www.jidelny.cz
Ing. V. Bureš, VIS Plzeň

Z nových knih

Autor: SPV

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se