Přeskočit na obsah

Školení Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře 2015

Pracujete v kuchyni? Víte, že vaši práci právo označuje za činnost epidemiologicky závažnou a že pro ni musíte mít dostatečné znalosti? Přijďte si je proto osvěžit! Kam? Na školení, které pořádá portál Jídelny.cz po celé České republice.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Jídelny.cz Vás tímto srdečně zvou na Hygienické minimum pro kuchařky a kuchaře 2015.

Bezpečná příprava a výroba pokrmů

  • Základní požadavky na pracovníky ve stravovacích službách
  • Zásady správné výrobní a hygienické praxe
  • Osobní hygiena
  • Nebezpečí z potravin
  • Sekundární kontaminace
  • Sanitace

Lektor:  Mgr. Jiří Plzák, Jídelny.cz, s.r.o.

Program

09:15 – 09:30   Prezence
09:30 – 11:00   Hygienické minimum

  
Změna programu vyhrazena


Kapacita školení je omezena, proto neváhejte a přihlaste se co nejdříve na www.jidelny.cz.
Vstup pouze na základě elektronické rezervace a po uhrazení účastnického poplatku na náš účet.

Kde a kdy se s námi můžete setkat

Datum MěstoAdresa konáníMapa
03.02.2015 Liberec Střední odborná škola Liberec, Jablonecká 999mapa
04.02.2015 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
05.02.2015 Jihlava Školní jídelna Jihlava, Na Stoupách 3mapa
10.02.2015 Příbram Základní škola pod Svatou Horou, Balbínova 328mapa
11.02.2015 Olomouc Školní jídelna Olomouc-Hejčín, Tomkova 45mapa
12.02.2015 Ústí nad Labem Gymnázium dr. Václava Šmejkala, Stavbařů 5mapa
13.02.2015 Chomutov – zrušeno Základní škola, Březenecká 4679mapa
17.02.2015 České Budějovice Domov mládeže a Školní jídelna, U Hvízdala 1322/4mapa
18.02.2015 Pardubice Gymnázium Pardubice, Dašická 1083mapa
19.02.2015 Ostrava Základní škola Ostrava-Dubina, Františka Formana 45mapa
24.02.2015 Praha 3 Základní škola a mateřská škola, Chelčického 2614/43mapa
25.02.2015 Brno Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
26.02.2015 Brno Základní škola, učebna, Novolíšeňská 2411/10mapa
27.02.2015 Český Těšín- zrušeno Školní jídelna Český Těšín, Zelená 3mapa
03.03.2015 Praha 10 – Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
04.03.2015 Praha 10 – Uhříněves Školní jídelna Praha 22, Nové náměstí 1100/1mapa
05.03.2015 Přerov Zařízení školního stravování Přerov, Kratochvílova 30mapa
10.03.2015 Zlín Střední průmyslová škola Zlín, třída Tomáše Bati 4187mapa
11.03.2015 Hradec Králové Základní škola, Štefánikova 566mapa
12.03.2015 Hradec Králové Základní škola, Štefánikova 566mapa
13.03.2015 Plzeň Skvrňany Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Nade Mží 734/1mapa

Akce 27.2.2015 v Českém Těšíně, Zelená 3 je zrušena.

Školení 13.2.2015 v Chomutově, ZŠ Březenecká 69 bylo zrušeno.
Rozhodnutí o zrušení této akce nás mrzí, ale byl velmi malý počet přihlášených účastníků.


Vstupné

560 Kč

Platby na místě budeme přijímat jen ve výjimečných případech. Při platbě v hotovosti se vstupné zvyšuje o 100 Kč!


Na závěr školení obdržíte Osvědčení o absolvovaném školení.

(Podmínkou získání osvědčení je účast na celém školení.)

Podrobnosti rezervace

1. Na školení je nutno se přihlásit elektronickou formou na http://www.jidelny.cz.

2. Přihlášky přijímáme od 5. ledna 2015 do naplnění kapacity učebny, nejpozději však 10 dní před datem školení (max. 24 účastníků školení, v Liberci max. 17 účastníků).

3. Vstupné je splatné nejpozději 10 dní před datem konání školení převodem na účet u Raiffeisenbank a.s. 916995001/5500, variabilní symbol bude číslo přihlášky.  Do příkazu uveďte příjmení účastníka (pro identifikaci platby). Předpis k platbě získáte vyplněním přihlášky na www.jidelny.cz. Věnujte, prosím, vyplnění přihlášky mimořádnou pozornost, na jejím základě bude vystaven daňový doklad o platbě.

4. Daňový doklad Vám bude zaslán v elektronické podobě na vámi uvedenou e-mailovou adresu v okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš bankovní účet. Oznámení o platbě přineste, prosím, s sebou.

5. Zaslaná přihláška je závazná. Bezplatné storno přihlášky přijímáme nejpozději 5 pracovních dnů před zahájením školení. Po tomto termínu hradí účastník stornovací poplatek ve výši 100 Kč. Přihlášku lze zrušit pouze elektronickou poštou (e-mail: info@jidelny.cz). Při neúčasti přihlašovaného nebo jeho náhradníka poplatek nevracíme.

6. Případné změny programu budou uveřejněny na portálu Jídelny.cz.

7. V případě dotazů jsme Vám k dispozici na 377 457 329 od 8:00 do 11:30 hod.



Nevyhovuje vám termín, cena nebo dopravní vzdálenost na školení hygienického minima?

PAK PRÁVĚ PRO VÁS JSME PŘIPRAVILI ELEKTRONICKÝ KURZ HYGIENICKÉHO MINIMA.

Elektronický kurz probíhá prostřednictvím internetu a skládá se ze studijního materiálu, videopřednášky a zhodnocení znalostí. Po úspěšném zvládnutí elektronického kurzu získáte tytéž znalosti jako na klasickém školení a obdržíte osvědčení o jeho absolvování.

Obsah elektronického kurzu

  • Zásady správné bezpečné manipulace s potravinami, aby nedošlo k onemocnění strávníků.
  • Co je to správná praxe a jak předcházet onemocněním z potravin.
  • Čeho se vyvarovat při sanitaci.
  • Zopakování a ověření znalostí nutných k přípravě bezpečných pokrmů.
  • Podstatné hygienické znalosti a dovednosti pracovníků manipulujících s potravinami a jejich uplatňování v praxi.

Výhody elektronického kurzu

  • Dostupný 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, 365 dní v roce. Kurz můžete absolvovat v době, která Vám vyhovuje.
  • Úspora času a nákladů na dopravu. Stačí jen počítač s připojením k internetu.
  • Je možné vyzkoušet si bezplatně demo kurz.

Objednávka elektronického kurzu Hygienické minimum ve stravovacích službách

Cena kurzu: 290 Kč včetně DPH

Obratem Vám zašleme předpis pro platbu. V okamžiku připsání požadované částky se správným variabilním symbolem na náš účet Vám bude kurz zpřístupněn po dobu 14 dní. Informaci o zpřístupnění zašleme na Váš email.

Autor: Redakce Jídelny.cz

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se