Přeskočit na obsah

Tématické dny Vitana

Tématické dny Vitana jsou na našem trhu unikátním konceptem zaměřeným na jídelníček národních kuchyní. Jsou určeny pro podniky veřejného a účelového stravování po celé ČR. V rámci této akce běží v současnosti Dny slovenské kuchyně.

Autor: Renata Lovíšková

Tematické dny naše společnost uvádí v pravidelných půlročních intervalech. Jedná se o unikátní koncept na našem trhu zaměřený na jídelníček národních kuchyní. Tento koncept nabízíme podnikům veřejného a účelového stravování po celé ČR. Přinášíme koncovému spotřebiteli nejen bohatství chuti a snadnou přípravu ale i inspiraci, kouzlo určité národní kuchyně a v neposlední řadě i zajímavou soutěž pro provozovny, které projeví zájem Tematické dny svým zákazníkům představit. Náš cíl je především spokojený zákazník.

V minulosti proběhly již 3 Tematické kuchyně a to Dny italské kuchyně, Dny řecké kuchyně a Dny francouzské kuchyně. V současnosti běží Dny slovenské kuchyně, odstartovaly dne 1.10.2004. Jarní témata jsou pro našeho strávníka prozatím tajemstvím.

Tematické dny přinášejí kompletní řešení využívající nové trendy v účelovém stravování a zpestření jídelníčku. Zákazník dostává k dispozici výzdobu pro jídelnu (závěsný panel, stojánek na stůl) a pro podávání pokrmů čepičky s logem určitých tematických dnů hned při objednávce. Dále zákazník při objednávce obdrží soubor receptur – receptový sešit, podle něhož pokrmy připravuje. Soubor receptů je zpracován do speciální nabídky kalkulované na 100 porcí. Za každou objednávku automaticky získává účastník drobný dárek přímo od obchodního konzultanta. Dále se účastník může zařadit do soutěže Tematických dnů, neboť obdrží za každou objednávku soutěžní kupon, kde tipuje a odpovídá na danou soutěžní otázku a po zodpovězení otázky a předání kuponu obchodnímu konzultantovi či zaslání společnosti Vitana je účastník zařazen do hry o hlavní cenu. Hlavní cena je pro kolektiv celé tipující jednotky a je velmi atraktivní. Pravidla této soutěže jsou k dispozici v sídle společnosti Vitana, a.s., Byšice.

Pro přípravu pokrmů Dnů slovenské kuchyně lze ze sortimentu Vitana použít:

Hlavní pokrmy a přílohy např.:
Bramborové těsto Vitana, Krkonošský bramborák Vitana, Slovenské halušky Vitana, koření, kořenící směsi a vegety Vitana, Omáčky – cikánská, svíčková, Gulášový základ Vitana…

Polévky Vitana např.:
Čočková, Hrachová se slaninou ( novinka), Zelňačka, Rajská Dršťková polévka Vitana, Vývary Vitana, Těstoviny Vitana, Luštěniny Vitana, Polévkové zavářky a vložky Vitana, Cronions – restovaná cibule Vitana

Moučníky Vitana např.:
České buchty, Bábovka, Medovec (novinka), Malibu řezy ( novinka) Vitana, Dortové krémy, pudingy, polevy a přípravky na pečení Vitana

Renata Lovíšková je manažerkou odborných projektů Vitana food service

Autor: Renata Lovíšková

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se